Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VIKI2

NIEDUZy odstęp czasu między dziećmy.

Polecane posty

HEJ dziewczyny.Mam na imię dorota W kwietniu urodzę drugie dziecko moja córeczka będzie miała dokładnie dwa lata.Mieszkamy sami dlatego troszkę się boje czy poradzę sobie z dwójką małych dzieci.Piszcie do mnie!!!!!!!Napewno jest dużo dziewczyn w podobnej sytuacji.

Hej VIKI, nie umiem chyba nikomu radzic w takich sprawach, ale myślę,że skoro poradziłaś sbie z jednym dzieckiem, to i z drugim dasz radę. Ja też będę mamą, tyle ze w czerwcu - też nie jest mi wesolo, moj facet zostawił mnie. Myślę, że warto zaprzec się i postarać. Zyczę Ci, by Twoj maluch był zdrowy i Tobie równiez tego samego :)

do Leryou - nieźle musisz być zjechany/na skoro piszesz takie teksty. Cóż głupota nie za granic

Leryou ale ty jesteś popierdolony życzyć kobiecie żeby poroniła nie chce mi się nawet gadać ztakimi matołami szkoda że ciebie matka nie poroniła jednego durnia było by mnij!!!!!!! iguana dzięki za słowa otuchy współczuję ci bardzo że chłopak cie zostawił ja mam kochającego męża który na pewno mi pomoże. życze ci wszystkiego dobrego.Napisz coś więcej o sobie.

Viki2 zobaczysz wszystko sie dobrze ułoży.W końcu męża też masz,napewno pomoże

Gość do też życze poronienia
ty miałes pewnie zostać poroniony ale twojej matce suce się nie udało

Kochanie - dasz radę! Nie mam wątpliwości, że poradzisz sobie doskonale. To świetna róznica wieku - dzieci szybko złapią wspólny język i za kilkanaście miesięcy nie będziesz wiedziała, że masz dzieci, bo zajęte wspólną zabawą będą dla Ciebie zupełnie nie absorbujące. Pozdrawiam. ps. 14:47 - czyżby wspomnienia kombatanckie cię naszły?

anti baranie idz się leczyć bo masz coś z głową.A zresztą szkoda się odzywać do takich kretynów.

Superwomen napisz coś o sobie jesteś panną czy mężatką?

Bardzo mi przykro że wypisujesz o mnie takie rzeczy zastanawiam sie na jakiej podstawie to napisałes. Ja nie będe cię wyzywać bo nie chcę się zniżać do twojego poziomu.Myślę że jesteś nieszczęśliwym człowiekiem skoro wypisujesz na innych takie rzeczy.przeczytj tylko to co napisałeś i zastanów się nad sobą co ty wogóle takim czymś prezentujesz.Mam nadzieję że kidyś w życiu ktoś ci pomorze. Powodzenia pa!!!!

Gość ona z grudnia
moja siostra urodziął sie w styczniu a ja w grudniu.. dzieliło nas 11 miesiecy... moja mama dała sobie rade... mysle ze ty tez sobbie dasz...

Gość dasz radę
Witaj ja mam dwoje już sporych dzieci, między nimi jest dokładnie rok i 10 miesięcy różnicy.Też miałam takie jak ty obawy, ale dałam sobie radę bez problemu chociaż było mi czasem bardzo ciężko Przez jakiś czas byłam z nimi sama, mąż wyjechał za granicę ale podstawa to się nie dawać i wszystko sobie poprostu zoorganizować. pozdrawiam

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.Ja w sumie chciałam mieć niewielki odstęp czasu między dziećmi.Wiem że na początku będzie trudno ale potem będzie lepiej jak już sobie dwójkę odchowam.