Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ja..............

zabawki dla rocznych dzieci - oryginał czy podroba

Polecane posty

Gość ...ja..............

Pomóżcie. Chcę mu kupić jakiś prezent na mikołaja,dla rocznego dziecka. I mam dylemat. Np. na Allegro znalazłam fajne zabawki, takie z rodzaju dźwiękowych (tzn, naciska przyciski i są różne odgłosy). Są firmówki, np. CHICCO w cenie... ok. 100 zł i podróby - w okolicach 30 zł. [ Nie będę podawać linkow, bo ktoś mnie posądzi o reklamowanie własnych produktów] Moje pytanie: czy podróby aż tak bardzo różnią się od oryginałów, a jeśli tak, to czym, procz ceny oczywiście. I czy opłaca się kupować takie drogie zabawki? Co o tym myślicie - pytanie oczywiście głównie do rodziców .

na,pewno,firmowe,sa,trwalsze.....poza,tym,jesli,chodzi,o,wydawane,głosy(np,zwierzatek,itp)te,tansze,zabawki,wogole,nie,przypominaja,gdakania,kurki/szczekania,psa,itd.......slychac,tylko,jakis,bełkot!cos,jak,wyladowana,bateria!..(to,samo,dotyczy,melodyjek) WIEC,JAK,DZIECKO,MA,SIE,NAUCZYC,JAK,ROBI,KURKA,PIESEK,CZY,KOTEK???????WODE,Z,MOZGU,MU,SIE,TYLKO,ROBI! tez,szukam,jakiejs,fajnej,zabawki,dla,14,miesiecznego,Malucha.......tylko,takiej,ktora,by,sie,pobawil,chociaz,z,10,min:)co,polecacie??????te,gadajace,KUBKI,Z,KLOCKAMI,od,fiszer,prajs,sa,oki? sorki,za,te,przecinki/ale,dziecko,dorwalo,mi,sie,do,klawiatury,i,zapodzialo,SPACJE:))))))))

Gość ...ja..............
Dzięki. A co myślicie o firmie "MY BABY" (sporo tego na Allegro...)

e,tam........najlepiej,pokaz,linki.......szybciej,i,latwiej,bedzie:)...ale,ja,na,pewno,nie,kupowalam,nic,z,tej,firmy.......mamy!a,Wy,co,o,tym,sadzicie?:)

hmmmm.....zebysmy,tak,wiedzialy,czy,nasze,dzieci,beda,sie,bawic,tymi,zabawkami:)Antek,ma,14,miesiecy,i,najwieksza,frajde,ma,wtedy/gdy,bierze,autko,w,łapkę,i,szura,nim,tak,po,podlodze,raczkujac,przy,tym.glowę,spuszcza,tak,nisko/ze,nie,widzi,przeszkod,przed,soba/i,co,chwila,wpada,na,jakis,\"sprzet\".masakra!wiec,ja,sie,mimo,wszystko,skusze,na,nastepny,samochod.......moze,taki?(akurat,aukcja,zakonczona:))muzyczka,tez,jest....... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71021836

Gość ...........ja...............
up