Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyrafa__

Nienawidze mego 178 wzrostu!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zeby tak kazdy wysoki facet
mial takie samo zdanie:) jak TY......

tak? wiesz wysoki to ja byłem 10 lat temu teraz już mniej ale brak kompleksów pozostał ;)

Gość zeby tak kazdy wysoki facet
teraz jestes mniej wysoki niz 10 lat temu:)? jak to zrobiles?

Gość duzooooooooooooo

Gość laska2005
posłuchaj, pomyśl Claudia schiffer JEST WYŻSZA od Ciebie a nosi buty na obcasach i jest szczupła, piękna, jak i wiele innych modelek i to one są najpiękniejsze, A NISKIE ZAKŁADAJĄ BUTY BY SIĘ PODWYŻSZYĆ WYSZCZUPLIĆ ALE BEZ NICH TRACĄ SWÓJ UROK, CAŁEŻYCIE NA SZPILKACH NIE SPĘDZĄ.................

Gość byłażyrafka
dziewczyno daj spokój to właśnie wzrost idealny!! sama mam 174 i szczerze przyznaje ze kiedys miałam ogromny!!! kompleks z tego powodu, moze dlatego ze wszystkie koleżanki były malutkie!! ale teraz uwazam ze wysoki wzrost jest SUPER- 1. wszyscy faceci sie oglądają, 2. nawet jak przytyjesz to nie widac (a koleżaneczki nazywające nas żyrafami wyglądają wtedy jak kulki:)) 3. masz dłuuuuugie nogi--a nic tak facetów nie kręci 4. możesz nosic spodnie do płaskich butów i nie martwić się ze tyłek zwisa ci do kolan no i mnóstwo innych pozytywów, ale najważniejsze jest żeby sie dumnie wyprostować i chodzić z wysoko podniesioną głową, nie ma sensu sie garbić i kulić (jak ja kiedyś:))--i tak nie zmalejesz a po co pokazywać innym że masz jakiś kompleks?? ktoś mogłby to wykorzystac! A WIEC BĄDZMY GÓRĄ!!!!

Gość Taka prawda
Wysoka laska wiele może! Bez problemu zrobi prawo jazdy! Rewelacyjna jest w łóżku, jest silna. No ale ma jedną podstawową wadę! Jak wiadomo każdy kto jest duży ma wszystko większe. Dlatego dziewczyna co ma dajmy na to 180 cm zawsze będzie miała wielkie ręce, obrzydliwie dłuugie duże stopy no i co najgorsza będzie miała bardzo szeroki otwór w pochwie. Także mężczyzna z przeciętną wielkością członka takiej nie zadowoli. Przy wzroście 180 cm średnica otworu pochwowego wynosi ok 6-8 cm! W dodatku związek taiej z niższym od siebie odpada aktegorycznie. Facet co ma dajmy na to 170 cm nie wytrzymałby w łóżku choćby przez chwilę z taką co ma 180 cm!

Gość no a ja mam
a ja mam 181cm (chyba, dawno się nie miezryła) i też jakoś to dla mnie za dużo:(. Ale w sumie to już się przyzwyczaiłam, no ców, zmniejszyć się nie zmniejszę. 178 to takie moje wymarzone:), butów na obcasie nie noszę, a chciałabym..Facetó wysokich jakoś dookoła brak:(, ale już wolę mieć tyle co mam niz 150 cm. Poza tym dodatkowo jestem bardzo szczupła i przytyć nie umiem. Dookoła ludzie mówią , że laska ze mnie...ale..ja gdy widzę wysoką dziewczynę, to sobie myślę, że dziwnie to wygląda...Ech, ale co zrobić. Nie płaczę z tego powodu już :)

Gość ulecxkaaaaaa
a ja mam 182 cm i mi to nie przeszkadza,to bardzo sexi,i uważam mój wzrost za atut:)

ja mam 180 cm wzrostu i juz sie przestalam tym przejmowac... jak mam ochote to wkladam buty na obcasie i nie czuje sie z tym zle;) bardziej mierzi mnie kwestia dlugosci spodni...bo wszystkie sa srednio o 5 cm za krotke 😭 szkoda tylko ze moje kumpele to kurdupelki ;)

Gość no oczywiście
że to atut! Każda dziewczyna co jest wysoka jest silna! Nie zaczepi was żaden kurdupel bo po prostu go położycie! W dodatku możecie się pośmiać z takich fecetów-idiotów co mają 170 cm! Możecie mieć z nich jazdę i w ogóle super !!!

Gość no a ja mam
słuchajcie dziewczyny, chodzi mio te kweste spodi, to jest makabra po prostu. Mi czasem uda sie kupić coś porządnego (patrz długiego), ale najczęściej musze przerabić, patrze czy mają duzo założone. Jesli chodzi o jeansy to masakra, fakt znalazłam jedne super długie i fajne, firmy big star , polecam. a może podpowiecie gdzie wy i w jakich sklepach kupujecie spodnie, może podacie firmy, bo chciałabym sobie coś kupić, a nie wiem gdzie.

ja zazwyczaj kupuje redstar...raz kupilam dlugosc 36 i byly superdlugie ale teraz nigdzie nie moge takich dostac :( ogolnie wszystkie sa przykrotkie...do plaskich butow ujda ale do obsasow nawet niskich to juz zle wygladaja 😡

Gość no a ja mam
Ja też kiedyś kupiłam red star 36 i były fajne, ale teraz mam problem, bo mam bardzo długie nogi i rozmiar 34 to dla mnie takie na styk, w kierunku przykrótkie.

Gość eeeeeeeeeeeeee
ze spodniami tak jest teraz lepiej, 7-10 lat temu to się można było dopiero załamać....

Gość no a ja mam
Mam z resztą super krawcow, która mi szyje tak jak chcę i wysmienicie to robi. Szyje sobie u nie j spodnie na lato, tyle, że hccę mieć też więcej par jeansów..A z tym kiepsko:(

Gość jestem kurduplem
i to w dodatku męskim. Mam 20 lat. Osobiście nie lubię wysokich dziewczyn i to nie dlatego że są wyższe ode mnie. Tylko dlatego że są bardzo nietolerancyjne. Mają ze mnie zwałę, wyzywają mnie i ośmieszają! Nigdy w życiu nie związę się z żadną wyrośniętą idiotką! Cały czas mam nadzieję że znajdę kogoś niższego ode mnie. Niestety takich kobiet jest bardzo mało. Sam mam 170 cm. Pozdrawiam

Gość A ja ma 162 cm i jestem zadowo

Gość b dbn cn
Wzrost zcierpię, czyli 1.79 ale stopy nie, bo nikt nie produkuje obuwia na 27,5 cm (42 i 2/3), ewentualnie coś się znajdzie w Deichmannie ale nie za często, a jeżeli juz sa takie buty to kosztuja majątek (np. Ryłko) Tragedia!!!!!!!! cieszcie się ze jesteście małe!!

Gość caraka
a ja mam 176 cm wzrostu i wcale nie mam dużych stóp.. rozmiar 37... rąk też nie mam długich- normalne jak u każdego człowieka... to co niektórzy mówią to zwykłe uogólnienia... i tak jak ktos napisał ze wysokie są nietoleranycjne... to też uogólnienie.. wdodatku krzwydzące... bo nie wszystkie wysokie są nietolerancyjne a nie wszystkie małe są tolenracyjne... charakter nie zależy od wyglądu...to tak jak raki są takie, a baśki takie... no po orostu ręce czasami opadają na takie stwierdzenia.. każdy jest inny i nie ma co tak głupio uogólniać...

Gość b dbn cn
wcale nie uogólniam tylko mówię ze to że jest się wysokim wcale nie jest takie piękne. Bo eleganckich butów w tym kraju to raczej sie nie da kupić, no chyba żeby iśc na studniówkę w gumiakach lub trampkach :/

A ja mam 174 cm, nosze szpilki i jestem dumna ze swojego wzrostu. To jest tylko i wylacznie atut! Wysokie osoby zawsze sa bardziej powazane niz niskie. Jak stane przed facetem i powiem mu, jakie mam oczekiwania (np przed szefem) to sie dwa razy zastanowi zanim mi odmowi. A taka mala, to mozna zignorowac. Pozatym nie narzekam na brak powodzenia. Mezczyzni czuja przedemna respekt. I tak ma byc ;) Pozdrawiam! PS. Jak nie mozecie kupic spodni, to noscie spodnice! Na waszych figurach modelek bedzie wygladac super!

Gość ehehehe
Ja mam 170 a moja panna 178. I jesteśmy w sobie na max zakochani!!! Jesteśmy już 3 lata ze sobą...

Gość onaaa24
a ja mam 178 i kiedys był to mój kompleks, ze względu na zawistnych skurduplałych facetów, na których patrzyłam z góry. teraz mam to w dupie, mam super figure i ciało, przestałam byc kaczątkiem. Mam cudownego faceta. PS>nie mam wielkich stóp i rąk jak pisał ktoś wyżej- rozmiar buta 38, dłonie małe. Aha-pochwę mam bardzo wąską:P

Gość ehehehe
E ja mam 170 i lubie wyższe ode mnie. Ludzie troche tolerancji. Pewne rzeczy nie zależą od nas...

Gość katrina1984
Ja mam 180 a może nawet 181 cm wzrostu. Czasem mam doła i wtedy to najchętniej ucięłabym te nogi no ale cóż zrobić jak się ma tyle wzrostu co ja. Największy problem jest ze spodniami i butami chociaż ręce też mam długie. Noszę rozmiar 41/42 i zawsze trzeba się ochodzić żeby coś kupić. Spodnie kupuję w big starze tzn tylko jeden model fajnie leżał extra low naprawde są super bo takto to nie zabardzo fajnie leżą. Ostatnio wypatrzyłam fajną firmę ze spodniami la b&l&l&a naprawdę fajnie uszyte i co najważniejsze długie nogawki. Może jeszcze któraś z was zna firmy co szyje długie spodnie i wogule dla wysokich.

Gość Do onaa24
Przy tym wzroście to pochwę możesz mieć rozwartą tak na 4 cm średnicy. Mniejsza jest fizjologicznie niemożliwa!!!

Gość No ale przyznacie mi fakt
że każda laska wyższa jest silniejsza od człowieka niższego (nawet od faceta niższego)!