Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa1

Diane 35.pomocy!!!

Polecane posty

Gość Ewa1

Od 7 dni biore diane 35 pierwszy raz w zyciu.okres skonczyl mi sie kolo czwartku,a ja nadal leciutko plamie?czy to jest normalne?czy caly czas biorac Diane bede musiala nosic wkladki?I wczoraj zauwazylam,ze w kale byla krew;/czy to nie jest cos strasznego?prosze o pomoc.

tak to normalne.ja przez cale pierwsze opakowanie mialam plamienia i nosilam wkladki. Przy drugim juz nie mam plamien.

a ja sie boje ze moge byc w ciazy zaczelam brac diane jednoczesnie majac przesuniety okres (za wczesniej) potem stwierdzilam ze to jednak mogl nie byc okres.. ale po skonczeniu opakowania pojawilo sie krwawienie i wlasciwie nie ustalo do teraz (jestem w polowie drugiego) i teraz obawiam sie i ciazy(bo wspolzylam zaraz po rozpoczeciu pierwszego opak. ), i tego ze dzieje sie cos zlego

Gość a moze...
zrob test ciazowy.

Gość Ewa1
u mnie na szczescie ciaza nie wchodzi w gre.

na test to przypuszczam za wczesnie moze ktoras z was wie po jakim czasie od przypuszczanego zajscia w ciaze moze cos wyjsc?

hyba nie martw sie krawawienia sa normalne przy pierwszych 3 msc przyjmowania Diany!!!! Takie najszybsze testy zdaje sie po tygodniu wykrywaja. Ale nie martw sie na zapas!!!!

Gość a po jakim czasie
urosly Ci piersi podczas zazywaniu diany???

Ja też przy 1 opakowaniu miałam plamienia które trwały ok 3 tygodni...byłam u gina i stwierdził,że to normalne w 1 cyklu i miał rację...teraz zaczęłam 2 opakowanie i po 3 dniach nie ma sladu po okresie..organizm po prostu musi się przyzwyczaić do tekiej dawki hormonów..

wszystko okey :) ja po dianie mialam takie plamienia chyba ze 30 dni ..serio chodzilam do lekarza zalamana co 2 dni :) ale biore juz dlugo... okolo 3 lat i wszystko okey ciazy nie ma, cycuszki owszem troche urosly ale mnie to nie cieszy bo ja swoje przed pigulkami mialam juz C pozdrawiam