Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwsza Dama

kiedy perfumy a kiedy dezodorant?

Polecane posty

Gość pierwsza Dama

Czy mozna jednoczesnie uzywac na ciało dezodorantu i prefum? czy albo jedno albo drugie, jak to jest?

owszem, z tej samej linii zapachowej, perfumy na nadgarstki, za uszami itp., a dezodorant na ciało.

dezodorant ma zabezpieczyc nas przed nadmiernym poceniem i zapachem potu, i może być bezzapachowy, a róznego rodzaju wodami spryskujemy sie dla zapachu. Jedno nie wyklucza absolutnie drugiego, dla mnie dezodorant to konieczność, a różnego rodzaju wody i perfumy przyjemność.

to nie dezodorant zabezpiecza przed nadmiernym poceniem, tylko antyperspirant ;) antyperspirant może być bezzapachowy. dezodorant ma zapach, jego zadaniem jest zapobieganie brzydkiemu zapachowi (a nie poceniu) lub przedłużenie zapachu perfum.

Gość racja justa
właśnie to miałam napisac. sorry ale nie uznaje dezodorantów. do czego to ma niby służyć??? wiem że są różne preferencje. ale dezodorant jest fuj. a zato wody i perfumy są świetne. nie ruszam się bez nich z domu

Gość monikaaab
ja uzywam antyperspirantu w sztyfcie Dove i perfum i uwazam ze jedno nie wyklucza drugiego :)