Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa Lolka

Izbica koło Zamościa.

Polecane posty

Gość ciekawa Lolka

Mam do Was pytanko. Jest taki dom w Izbicy koło Zamościa w którym podobno straszy.Tak mówi moja rodzinka z tamtych stron.Tyle,że nikt nie wie dlaczego tam straszy. Może ktoś z Was wie jaka jest historia tego domu?Piszcie poważne odpowiedzi,a nie pierdołki.Dzieki.Pozdrawiam:)

Gość ciekawa Lolka
Czy nikt z Was nie wie nic na ten temat?:(

Gość słyszałam o tym
Słyszałam,mówił mi to ktoś kto mieszkał w Izbicy,że jest taki dom,w którym straszy.Ten dom stoi teraz pusty.Jest po prawej stronie jak się wjeżdża do Izbicy.

Gość ciekawa Lolka
Dzięki za to info,ale tyle informacji też posiadam.Interesuje mnie,czy ktoś z Was wie dlaczego tam straszy?Czy komuś się tam zmarło? Interesuje mnie to,ponieważ podobno właściciele tego domu chcą ko sprzedać za symboliczną złotówkę.Ale nie wiem czy to prawda,czy też ktoś sobie wymyślił. W oknach tego dimu widziałam obrazy Matki Boskiej.Widok-przerażający.Opuszczony,zaniedbany budynek i te obrazy. Może dziś ktoś się odezwie.Może ktoś z Was wie coś na ten temat?

Gość ciekawa Lolka
Zastanawiam się,czy ktoś poruszy ten temat?

Gość ciekawa Lolka
Chyba jednak-nie.Niestety tu wszyscy tylko o :bzykaniu,rżnięciu,prostacie,ciąży,itp. Mój topik jest bez szans. Nikt z Was nie słyszał o Izbicy?Przykra sprawa.:(

Gość przeciez nie kazdy
kto slyszalo o niej musi slyszec o duchac h!!!!! wolalabys zeby ci tu pisali pierdoly ??? skoro NIKT nic nie wie konkretnego to nie pisze to chyba jasne ?? przejezdzalem tamtedy w tej miejscowosci przed woja bylo mase zydow ale nie wiem nawet czy ten do m to z nimi zwiazany czy nie.. wiec tez nie pisze nic.

Gość ciekawa Lolka
No właśnie-widzisz...nikt na forum nie ma nic ciekawego do powiedzenia... Przykre to.Ludzie nie zwiedzają kraju?Nie interesują się niczym konkretnym.Tylko dupy,seks i rżnięcie.Nie to,że jestem z Radia Maryja,ale przykre jest to,że jak się napisze coś ciekawego,to nikt nic nie ma do dodania od siebie.:(

Gość przeciez nie kazdy
dla mnie to jest bardzo ciekawa sprawa, ale mimo ze mieszkam calkiem niedaleko to nie slyszalem nic konkretnego. wiesz jak to ludzie gadaja ze cos jest ale co to juz mizerne wiadomosci sa zwykle :) w kazdym razie jechalem kilka razy tamtedy do zamoscia i znajomy mi opowiadal o zydach tam mieszkajacych i jak ich wywozili. musze przyznac ze widok tej stacyjki i wyobrazenie sobie tego dziala troche... a co do duchow.. to szalenie cieklawy temat tylko wiesz.. zwykle sie nie wie nic konkretnego na ten temat. ja osobiscie spotkalem sie z osobami ktore widzialy osobe zmarla ale czy ktos inny im uwierzy to juz inna sprawa. a nawiedzone domy.... jak na razie nawet te organizacje zajmujace sie tyum maja mizerne dowody na potwierdzenie tego mimo tego ze ludzie widuja zmarlych.. i to ludzie powazni calkiem ktorych sie nie da posadzac o histerie czy nadmierna fantazje.

Gość ciekawa Lolka
Dzięki za odpowiedź. Widzę,że znalazła się jedna osoba na forum,która miała coś więcej do powiedzenia,niż pozostała reszta.Pozdrawiam.

Gość ciekawa Lolka
A i jeszce jedno-myślisz,że ten dom jest nawiedzony? A jeżeli pochodzisz z tych stron,popytaj,może ktoś ze starszych w twojej rodzince wie coś na ten temat. Moja rodzina jest z Huciska koło Zamościa,ale oni niewiele wiedzą na ten temat.Nie miałam kogo wypytać.Nyślałam,że może ktoś na forum będzie z Izbicy i odpowie na moje pytania.Pozdrawiam.

Gość przeciez nie kazdy
temat jest uwazam bardzo interesujacy, ale watpie czy tutaj sie moze rozwinac. moze trzeba pisac na forach konkretnie o takiej tematyce.

Gość przeciez nie kazdy
popytam, zobacze, w sumie ja zbieram takie historie jesli tylko ktos chce sie podzielic nimi:) wole wierzyc ze swiat nie jest taki debilnie nudny na jaki wyglada pozornie. jestem gleboko przekonany ze jest o wiele bardziej skomplikowany pozdrawiam serdecznie :)

Gość ciekawa Lolka
No nie,Ty chyba jesteś jednyną miłą osobą na tym forum.Co Ty tu robisz?

Gość przeciez nie kazdy
milo mi jesli tak sadzisz :) ale zapewniam Cie ze NIE jedyna :) moze po prostu pewna czesc ludzi chce tutaj inaczej odreagowac stresy codzienne i nie chce im sie pisac na takie tematy. co ja robie tu ...? uzaleznilem sie pewnie :P wszedlem kiedys a teraz nie moge wyjsc stad.

Gość ciekawa Lolka
Dobra,uciekam.Ale będę tu zaglądała-licze na to,że coś dla mnie wyskrobiesz od swoich znajomych:) Dzięki za informacje i miłą rozmowę. Kolorowych snów:)

Gość ciekawa Lolka
To podobnie jak ja.Tyle,że nudzą mnie już tematy o analach,pieprzeniu i 16latkach w ciąży. Chyba ostatnio towarzystwo się tu wymieniło na znacznie młodsze,niż powinno tu siedzieć.

Gość przeciez nie kazdy
dziekuje rowniez i zycze spokojnej nocy Tobie. zobaczymy kiedy to bedzie jako ze teraz mam mniejszy kontakt z ludzmi (ostatni rok studiow heh) ale zagadne pare osob :) pozdrawiam :)

Gość ciekawa Lolka
Dzięki.Pa,pa.

Gość Rafcio
W tym domu w Izbicy to tam ponoć matka zabiła swoje dzieci tylko nie jestem pewny jak je zabiła.Ale coś słyszałem że je powiesiła.Pozdrawiam

Gość bum taraara bumm
w białej podlaskiej tez jest taki dom przy wjedzie do miasta:)

Gość izbica
tam straszy naprawdę odkąd go wybudowali nikt tam nigdy nie mieszkał ale w izbicy pewnie każdy zaprzeczy tylko ciekawe dlaczego nikt nie chce w nim mieszkać???????????????

Słyszałem o tej historii jak jechałem do Zamościa do koleżanki. Wiszą tam obrazy święte a w nocy dzieją się dziwne rzeczy. Ponoć rzeczywiście zdarzyła się tam jakaś tragedia rodzinna. A może po prostu dom stoi na indianskim cmentarzu :)

O kurwa ale jazda - też masz Corela :P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie oszukasz przeznaczenia - utnie ci głowę i kawałek ręki...

Gość Spider
Hej lolka może masz jakieś foty tego domu bym był wdzięczny

Gość łojejku
jak jezdze do lublina to zawsze widze ten dom. na parapetach stoja swiete obrazy. ale tez malo slyszalam o jego historii. mowi sie, ze tam straszy i tyle. tez bym sie czegos wiecej dowiedziala o tym

Gość Spider
Ej łojeju może maswz jakieś fty z tym domem lub jeśli kto kolwiek ma jakieś foty z tą chatą będę wdzięczny

Gość Spider
Podobno w tym domu straszy od śmierci jego właścicieli podobno nawet w nim nie zamieszkali jest on podobno naznaczony wiele osób które odważyło się tam wejść wybiegało z krzykiem w tym domu zaWSZE śWIRECą SIę śWIATłA POMIMO TEGO żE prąd jest od dawna odcięty

Gość mieszkam blisko
i to prawda ze straszy