Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa Lolka

Izbica koło Zamościa.

Polecane posty

Gość zbysz
Witam Wszystkich Serdecznie!!! Może ktoś zna jakiś kontakt z tym właścicielem lub jego rodziną tego domu? To Prosze o kontakt na e-majl: zbyszek14@onet.eu Pozdrawiam Ciepło

Gość peny65
byłam ze znajomymi w Izbicy rozmawialismy z księdzem oraz mieszkańcami tam nie straszy pod domem są rury kanalizacyjne a zdjęcia też mam

Gość suchy tattoo
bylem tam chce kupic ten dom czekam na kontakt od wlasciela jak ktos moze mi pomoc bede wdzieczny 504362072 lub+447707422106

Gość darfus
moze chce ktos chce z ze mno spedzic dobe lub 2doby przekonamy sie czy straszy poco pytac skoro mozna przekonac sie na własnej skórze ja uwielbiam zeczy nie wytłumaczalne pisze i zobaczymy

Gość monia1232
a ja w to wierze bo słyszałam na ten temat od wiarygodnej osoby a kto nie wierzy to niech mysli ze nie istnieja duchy ale nie zycze sie przekonac na własnej skorze

Gość peny65
ja też rozmiawiałam z różnymi osobami i zaręczam wierze w duchy ale wszyscy zaprzeczali,że nie straszy tam wystarczy pojechać i się popytać a co do spędzenia doby to niby gdzie?? w domu nikt Cie tam nie wpuści. A koło domu nawet w samochodzie nie radze, bo tam jest droga gdzie często jeżdzą samochody.

Gość ja wiem ze w izbicy
ja znam pewna żydówke z izbicy ktora studiuje medycyne w lublinie i ona straszy ale wygladem...ma na imie anka i jest brzydka jak noc

Gość enooo
Ja tam byłem włażiłem na posesje około 24.00 z kisilem,matysem,gróbym i sichem robiliśmy zdjęcia o godzinie 24.05 zaczeła się ruszać klamka i po uciekaliśmy !!!

Gość sowaj
Ja w wakacje byłam w izbicy i nic strasznego tam nie widziałam .Zastanawiam się czy tego domu nie kupić .

Gość Stefania Harper
Puknijcie się w głupie łby fantaści zanim napiszecie podobne brednie o ,,strasznym domu". Na jakiej podstawie ktoś wpadł na taką horrendalną głupotę? nikt nigdy nie straszył w tym domu . temat zamknięty.

Gość Stefania Harper
P.S. ten dom nie jest na sprzedaż.

Gość Święty Mnich
Wiecie co?w wieku dojrzewania u nielicznych osób objawia się tak zwana schizofremia,to przez dojrzewanie tylko ze niektórym(może się zdazyc)ta chorba zostaje na całe życie tak wiec te takowe zjawiska to albo wasze urojenia mlodziencze albo choroba a starsi ludzie czasami lubią ubarwic historyjki żeby było ciekawiej!Weźcie trochę poprawki na te tematy o duchach,nawet w biblii nie ma takich bzdur jakie wy wypisujecie!Do doktora psychiatry polecam się udać dzieci drogie puki nie jest zapozno!!!albo jest?!heh Acha,nie cpac,nie palić trawy i nie pic alkocholu to ta choroba szybciej minie !!!grzmoty brzeczace :)))hehehehehe

Gość ktos kto widział
domu nie ma.....