Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona.z

nie polecam PIELUSZKI HAPPY!!!

Polecane posty

Gość iwona.z

OD URODZENIA CÓRCE KUPUJĘ PIELUSZKI HAPPY I PAMPERS, ALE DOZNAŁAM NIEPRZYJEMNEJ SYTUACJI Z PIELUCHAMI HAPPY, PONIEWAŻ DZIENNIE MAŁA BUDZIŁA SIĘ Z MOKRYMI UBRANKAMI W KROKU, GDY UBRAŁAM PAMPERSA NA NOC BYŁO SUCHO, A PRZY PIELUSZCE HAPPY PRZECIEKAŁO BOKIEM. NAPISAŁAM MAILA DO FIRMY BELLA PRODUCENTA PIELUCH HAPPY JAKA JEST SYTUACJA, PAN ODPISAŁ ŻE MAM NA SWÓJ KOSZT PRZYSŁAĆ JEDNĄ Z PIELUCH DO SPRAWDZENIA, PO CZYM ODPISAŁ IŻ PIELUSZKA JEST DOBRZE SKROJONA I WSZYSTKO OK, OCZYWIŚCIE NA TYM SIĘ SKOŃCZYŁO... JA PONIOSŁAM KOSZTA WYSYŁKI PIELUCHY POLEC.PRIORYTETEM 4,60+0,80ZA KOPERTĘ CZEGO MI NIE ZWRÓCONO, ANI TEŻ NIE ODESŁANO SPOWROTEM ''FELERNEJ'' PIELUSZKI!!! I JAK TU WSPOMAGAĆ KRAJOWY RYNEK PRZY TAKIEJ OBSŁUDZE!!! NIE LICZYŁAM NA NOWĄ PACZKĘ NOWYCH PIELUCH ALE NA ZWROT KOSZTÓW I ODESŁA\NIE MOJEJ PIELUCHY. TERAZ KUPUJĘ CAŁY CZAS PAMPERSA I TAKI PRZYKRY ONCYDENT NA DWA LATA UŻYWANIA PIELUCH MI SIĘ NIE ZDAŻYŁ.

Gość ja tez nie polecam
tych pieluszek

Gość ahduerjjmswdqp
ja też tak myślę...Najlepsze są Pampersy i Huggisy ,reszta to badziew , którego kobiety używają jak nie mogą sobie pozwolić na tamte.

ja tez nie polecam, moj synek budzil sie caly osikany. Najbardziej lubie hagisy :-) a ostatnio zaczelam kupowac Dada z biedronki i sa swietne

Gość muszol
Mojemu dziecku nie przeciekały, ale okropnie rozciągały się rzepy. Używam ich tylko na noc, bo dzieciak za dnmia już nie leje i strasznie mi szkoda, jak muszę pieluche wyrzucic ze wzgledu na rzepy, a nie dlatego ze zasikana

jak zawsze :P :-) moja kolezanka ma 3 miesieczna coreczke i od samego urodzenia uzywa Dada i jest zadowolona, ja teraz tez sie na nie przerzucilam i cenowo wychodza swietnie :-)

Gość muszol
tylko pampersy

A ja polecam jak najbardziej, co tylko świadczy o tym, że każdy ma jakiegoś bzika :) Od urodzenia Martynki uzywałyśmy Pampersów, do czasu, kiedy nam (mi) się nie znudziły i kiedy nie zaczęły przeciekać bokami. Przerzuciłam się na Huggies - y i kilka paczek zużyłam, to są najlepsze pieluchy, jakie uzywałyśmy, ale po pewnym czasie, jak Marynka miała 8 lub 9 miesięcy zaczęłam kupować właśnie Happy i dla mnie są super! Nie podciekają, mają wygodną gumkę w pasie , ładne obrazki (to dla mnie ;)) i są tańsze od Huggies-ów Ale jak ktoś szuka najlepszych pieluch i nie musi za bardzo liczyć się z kosztami, to moim zdaniem najlepsze są właśnie Huggies

Gość papapriv
a ja wlasnie polecam pieluszki happy... uzywam od urodzenia malucha i sa swietne, nie mam zastrzezen. Moze warto kupic wiekszy numer??

także używam pieluszek DADA i jestem zadowolona. huggis-y tez dobre. czasami tez sie trafia pieluchy ktore w nocy przeciekają i wtedy ich juz nie kupuje :)

Gość IWKA26
ja od urodzenia uzywam Huggies i jestem z nich zadowolona:)

Gość antydzieciak
ale te pieluszki HAPPY maja debilna reklame...razem z paczką śmiejemy sie z niej do rozpuku :D:D:D:D:D taki dziecior jakiś skacze xD

Gość iwona.z
to znowu ja do tej śmiesznie się nazywającej DEBILKI - wysłałam je do producenta po to aby zobaczyli jaki kicz robią, albo seria im się nie udała i wysłałam po to aby zwrócili na to uwagę, a czym więcej takich uwag to może dojdą do konsensusu jakie robią błędy i zaczną produkować normalne pieluchy.

a ja zawsze bylam zadowolona z happy, NIGDY (!) mi nic nie przecieklo!!!!!!!a stosowalam je przez rok. Porem z przyczyn ekonomicznych przerzucilam sie na dady i sa super (niestety OCZYWISCIE skonczyl sie luksus duzych paczk za 30 zeta, pozostaja male, co za te sama ilosc wychodzi 8 zł.wiecej >< grrr) a najmniej bylam zadowolona z huggiesow. przeciekaly mi 3 pieluchy na 5!w konsekwencji, zeby tego uniknac musialam zmieniac pieluszki co 1,5 - 2 godziny Pozdrawiam!

Gość mammmmm
Jak dzidzia była mała najlepsze były Pampersy a od jakiegoś roku (teraz dzidzia ma prawie 2 lata) HAPPY są najlepsze. Są troche większe niż np. Pampersy czy Huggiesy i w tej chwili jest to duży plus. Huggiesów nigdy nie lubiłam choc nie raz próbowałam się do nich przekonać więc ich nie polecam

tak czytam i sie dziwię .... huggiesy lepsze od happy belli ?? serio ktoś tak uważa ???? że juz nie wierzę zupełnie, ze mogą być l;epsze od pampersów !! co chyba tylko pokazuje, ze każda mama ma inne doświadczenia i na co innego zwraca uwagę ... przez 8 miesiecy używałam tylko pampersów - wg mnie są niekwestionowanie najlepszymi pieluszkami na polisim rynku (podkreślam - wg mnie) od 2,5 miesiaca "eksperymentuję" z coraz to innymi pieluchami z \"niższych\" pólek - do takich zaliczam min. huggisy, happy, fioletowe rossmana, tescowe fioletowe, czy np. dade (której jeszcze nie używałam, ale duzo słyszałam dobrego) Wg mnie z w/w (oprócz nie sprawdzonej dady) najlepsze są właśnie happy belli Huggisy zaś widnieją na samym końcu - właśnie kupiłam paczkę (drugi raz) i rozczarowąłm się ogromnie (jakoś wydawało mi się, że poprzednim razem były lepsze) = nawet tescowe są od nich lepsze - wiecej chłoną i nie \"rozwarstwiaja się\"

A może mi ktoś napisac ile kosztuja te pieluszki z Biedronki \"Dada\" i czy sa pokryte takim materialem jak np.Happy czy ceratka....;-)

Bankawstanka-------dada kosztuja kolo 19 zł. za 28 zt., sa lepiej wykonane niz happy (bawelniane, dobrze chlona, szerokie rzepy, sciagacz z tylu i baaardzo ladne zabki na nich \"kumkaja\", heheh

Dziewczyny jak piszecie o Huggiesach to rozróżniajcie, bo niepotrzebnie wprowadzacie w błąd! Są 2 rodzaje: Huggies Soft & Dry (różowo-niebieskie opakowanie) - beznadziejne i Huggies Super Flex (zielone opakowanie) - super, ale droższe niż Pampersy. A Dada z Biedronki są super i kosztują 18,99/32szt (rozmiar 7-18kg).

trudi ----- ja akurat bylam bardziej zadowolona z zielonych huggiesow-----chociaz generalbnie z zadnych nie bylam zadowolona.....nad pampersami tez nie pieje z zachwytu, chociaz mi niczym \"nie podpadly\" pozrawiam

Przetestowałam już kilka rodzajów pieluch i z pełną odpowiedzialnością POLECAM Huggies superflex. Są najlepsze. Moim zdaniem lepsze od pampersów. Ale tylko te właśnie - superflexy, bo inne Huggiesy też mają mankamenty (np. soft & dry). Jeśli chodzi o Da Da z Biedrony, to cena ich obecnie jest taka sama jak Huggisów, czyli około 60 groszy za sztukę, a jakością im nie dorównują, niestety. Przyznam, że w skali jakości, owszem, są dość wysoko (czym jestem zaszokowana, bo Biedrona dla mnie to koszmar).

U mnie z sklepie Huggies Superflex kosztują 39,99 za 66 sztuk. Wychodzi grosz drożej na pieluszce niż Da Da, więc jakie DROGIE!???? Są w cenie pieluszek z Biedronki ;)

Gość doradzam
teraz ceny sie zrownał i gownia....kosztuja tyle co pampersy ale i tak polecam happy