Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość french

French manikiur

Polecane posty

Gość french

Orientujecie się, czy istnieje coś takiego jak biały FLAMASTER do manikiuru francuskiego? Lakierem nie umiem sobie namalować białych pasków, a kredki są okropnie nietrwałe. Wydaje mi się, że flamaster byłby najwygodniejszy w użyciu, ale nawet nie wiem, czy jakaś firma go produkuje ...

sa naklejki w Avonie mozna je kupic przyklejasz i malujesz pozostala plytke paznokcia bialym lakierem ale ja osobiscie tego juz nie uzywam bo mam lakier z tym cieniutkim pedzelkiem i super sie maluje,a co do flamastrow to jeszcze o czyms takim nie slyszalam,pozdrawiam

Gość french
dzięki, ale z tymi paskami też kiepsko mi idzie. A jaki to lakier z cienkim pędzelkiem?

Ja widziałam flamastry - w telewizji, te TV Shopy - Mango i inne takie. Nie pamiętam, ile to kosztowało, leciało na jedynce, dwójce albo polsacie, nie wiem, czy jeszcze to mają, bo nie potrzebuję, ale wiem, że na pewno było. Zachęcam do malowania \"na taśmę samoprzylepną\":) Trzeba się trochę tego nauczyć, ale to wg mnie najlepszy i najtańszy sposób. Taśmę trzeba troszę naciągnąć i łukowato przykleić. Ja też kiedyś nie umiałam, ale teraz naprawdę ładnie mi french wychodzi. Koleżanki pytają mnie, w jakim zakładzie robiłam, a odpowiadam, że sama:)

Gość iwiiiii
A biały lakier jakiej firmy polecacie?

Gość graadtt
polecam lakier wibo dostepny w sieci sklepow rossman za jakies 7,90 czy cos kolo tego, jest to specjalny lakier do frencha dwustronny z kilkoma opcjami kolorystycznymi, cena przystepna i o dziwo jakosc rowniez bo trzyma mi sie juz 5 dni (na wierzch polozylam jeszcze bezbarwna odzywke) takze warto

Gość taki flamaster
jest w oriflemie nawet teraz chyba w promocji:)

a ja w \"naturze\" kupilam za 7 zl razem z paskami firmy Sensique czy jak to sie tam pisze. Calkiem latwo zrobic sobie samej, nawet prawa reke zrobilam sobie bez problemow sama