Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judyta k

czy któs zażywał tabletki SILICA???

Polecane posty

Gość judyta k

i jakie są rezultaty? czy warto kupic ? czy rzeczywiście działaja tak dobrze na skóre, włosy i paznokcie ?

ja je cału czas zazywam... na razie zjadlam 10 tabletek i nie widze zbytnuch efektow...ale kupilam sobie opakowanie 100 tabletek i bede dalej je zjadac... moze potem beda efekty.... zresztą na ciebie silica moze zaczac dzialac już po3 tabletkach a na mnie po 30;/ kazdy organizm jest inny...

Gość 3 kropki
ja jadłam i mniej wiecej po 40 tabletkach wlosy przesestaly tak bardzo wypadac, skora raczej sie nie poprawila chociaz juz jem drugie pudelko...

Gość malakicia
nie sluchaj sa to bardzo dobre tabletki i tanie. ja kupilam juz drugie opakowanie co prawda efekty zauwazylam po zjedzeniu 100 tabletek. wlosy wypadaly mi tak strasznie ze ryczalam teraz po 3 miesiacach kuracji nie wypadają mi prawie wcale. polecam sa naprawde dobre ale troche cierpliwosci

Gość sndaipdbaiod
zażywa się jedną dziennie a ja chciałabym się dowiedzieć czy ma dobry wpływ na cerę trądzikową ?

Gość soczek37
ja używałam regularnie tych tabletek, nie było bardzo rewelacyjnych efektów, ale faktycznie z czasem zauważyłam, że włosy i paznokcie się poprawiły : )

Gość judyta k
ja rzeczywiscie zarzywam je koncze juz opakowanie ale musze powiedziec ze lepsze rezultaty i szybsze dawal mi wyciag ze skrzypu polnego z witaminami ....wiec chyba jak skoncze to kupie znowu skrzyp

Gość Mirelka3646464
Po drakońskich, długotrwałych dietach zaczęły mi bardzo wypadać włosy- stosowałam Silikę przez 3 miesiące i widzę dużą poprawę. Ale kurację należałoby powtarzać, bo efekt nie jest dozgonny. Blister to wydatek rzędu 5 złotych, starcza na 20 dni- nie jest więc tragicznie drogi. Pozdrawiam!:)

Gość DioRE
zażywam je jużod ponad 5m-cy. miałam problem z paznokciami,a że skrzyp polny zwitaminami nie pomagał, koleżanka poleciła mi SILICĘ właśnie. i jestem bardzo zadowolona. najbardziej zalezalo mi na poprawie kondycji paznokci,bo byly fatalnym stanie. i iwdze,ze kuracja przynosi efekty,choc wciaz to nie jest to,na co czekam,ale mam czas;) natomiast swietni ewplynela na skore!! mialam tendencje do chrostek (wypryskow) zarz przy skorze glowy, jau z anwet myslalam,ze sie tego nie pozbede,bo tam mam jaiego 'ognisko' tego, i egularni emi sie pojawilao 'cos' :( na szczescie to wszystko zniknelo! i teraz jak pojawi sie1 lub 2 na miesiac,albo rzadziej, to tyle :) no i wlosy.. wszyscy pytaja jak ja to robie,ze sa takie blyszczace i miekkie? odzywek do nich zadnych nie uwzywam, wiec to chyba zasluga, przynajmniej poniekad Silici,poza genami oczywiscie :) Silica sie oplaca, 100 tab za 30zl, dawkujesz 1 dziennie, czyli ponad 3mce masz zaplacone :0 zycze powodzenia!

Gość Madzia19
Ja uzywam tych tabletek i powiem szczerze,że jestem zadowolona bo poprawił mi sie wyglad skóry a przedewszystkim paznokcie mi sie nie łamią i szybko rosną:)będę je cały czas uzywac bo są naprawde super,ale wiadomo,że nie u kazdego od razu bedzie widac efekty bo kazdy organizm jest inny...pozdrawiam:)

Gość alu
mi nic nie pomogły :( a długo uzywałam. Lepsze jest Merz Special

Gość zaiseg
mam pytanie czy po tych tabletkach wlosy szybciej rosna? Bo wlasnie je kupilam, powiedzialam aptekarce ze chce skrzyp polny(zeby mi wlosy szybciej rosly) a ona mi dala silice. czy one wspomagaja wzrost?

Gość żeby skrzyp zadziałał
to trzeba go brać od 3 miesięcy do pół roku - no i robić przerwy po co najmniej 3 miesiącach. Oczywiście każdy organizm jest różny - i pewnie u niektórych wcale nie będzie efektów. Ja brałam na łamiące się paznokcie - nie pomogło w ogóle - za to włosy zrobiły się rewelacyjne - urosły nawet w tych najrzadszych miejscach. Tylko że po zaprzestaniu stosowania skrzypu - one i tak wypadną...... I uważać w czasie ciąży - raczej nie powinno się skrzypu łykać.

Gość omnixxxxx
ja bralam silice i potem skrzypovite. kiedys mi nawet pomagaly, ale ostatnio wlosy wypadaly mi doslownie garsciami i te srodki nic nie pomogly. Kupilam wiec merz special. juz po 2 tyg. widzialam roznice. teraz uzywam caly codziennie, mam w planach zrobic sobie 3 miesieczna kuracje.

Gość annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna
up

Gość Danahi
Ja od lat używam Silici (z przerwami oczywiście, nie non stop ;) i powiem szczerze, że faktycznie pomaga, ale trzeba ją brac przez dłuższy czas - minimum miesiąc. Włosy przestają wypadac, trochę szybciej rosną, paznokcie się nie łamią. W przypadku cery nie zauważyłam rewelacji, ale genetycznie mam od zawsze problemy z cerą więc cudów się nie spodziewałam. Ogólnie to polecam - za tą cenę efekty całkiem niezłe.

Gość Cziqa
ja wlasnie dzisiaj kupilam silice zobaczymy czy mi pomoze... jestem na diecie Ducana i niedlugo bede lysa jak tak dalej pojdzie... Nieraz brałam Merz Special rzeczywiscie jest rewelacyjny ale nie na wszystkich działa mojej kolezance w ogole nie pomogl... poza tym jest na bazie suszony drozdzy a silica to skrzyp i inne rosliny mineraly i witaminy... w Merz special jest również duzo chemii jak sie zaglebic w sklad tych tabletek to połowa to sa skladniki E W internecie za to trafilam na Humavit skrzyp+drozdze cena jest smieszna bo 150 tabletek w okolicach 15 zl byc moze to wyprobuje... drozdze dobrze dzialaja na wlosy z tego co zauwazylam Do tego tez pije ziolka ze skrzypu polnego oby to cos pomoglo... aczkolwiek przeraza mnie dlugosc tej kuracji... W kazdej "naturalnej" kuracji skrzypem rezultaty bedzie widac po minimum trzech miesiacach przeciez paznokcie i wlosy to jest martwa tkanka... Polecam takze odzywki z wyciagiem z henny badz po prostu farbowanie wloskow henna na mnie dziala henna firmy venita wloski sa grubsze miekkie i lsniace stosuje ja srednio raz na miesiac o wiele szybciej mi po niej wlosy rosna ale po pol roku trzeba sobie zrobic przerwe bo wlosy od wszystkiego musza miec odpoczynek :)

Gość gość
Co wy ludzie piszecie

Gość gość
Up