Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niplex

On zakochał sie w mojej mamie - co teraz zrobić.

Polecane posty

Gość niplex

Mieszkam sama z mama, ojca nigdy nie widziała, bo wyjechał jeszcze przed moim urodzeniem do Stanów i jest tak do tej pory- podobno ma nową rodzinę. Moja mama urodziła mnie w bardzo młodym wieku, bo miała15 lat, teraz ja mam 18 ona 33 i wygląda bardzo dobrze, ja bym jej dała jakieś 28... No i to mnie zgubiło. Rok temu poznałam M., starszy ode mnie o 7 lat, teraz ma 25. Zakochałam sie i chyba z wzajemnością... ale do czasu było dobrze. kiedy przyprowadziłam go do domu i przedstawiłam mamie... on sie chyba w niej zakochał. Dodam ,ze mama od dawna farbuje sie na blond i wygląda bardzo młodo , no i jest dosyć sexowna, ja natomiast mam ciemne włosy a wiedziałam, ze mój M. lubi kobiety z janymi włosami. Wiec na początku jego komentarz typu ,ze moja mama jest śliczna nie zaniepokoił mnie, a raczej było mi miło. Do czasu aż zaczął coraz częściej przychodzić niby do mnie , ale trafiał czesto tak , kiedy mnie nie było no i zostawaał na kawe z mamą. Mama chyba nic nie podejrzewa, ale ja dobrze widze, jak robi do niej maslane oczy i wiem, ze zawsze sie mocno denerwuje jak mama wchodzi do pokoju, zawsze przychodzi do mnie wypachniony, szuka kontaktu z mamą. Nie wiem co mam robić. Kocham go strasznie, ale przeraża mnie to co dzieje sie pod moim nosem. Błaggam pomózcie :(!!!

Gość o matko
nic się nie da z tym zrobić,przykro mi:(

Gość niplex
Jak go odzyskać, błagam podpowiedzcie, on jest moim pierwszym poważnym chłopakiem, straciłam z nim dziewictwo . Ni wyobraza m sobie, zebym miała sie z nim rozstać :(.

No to chyba nie masz wyboru tylko z nim zerwać wcześniej niz on zacznie podrywać twoja mamę.A najlepiej jeszcze pogadaj z mamą co ona o tym myśli bo moze sie to źle skończyć nie tylko dla ciebie ale i dla twojej całej rodziny!!!!

Gość niplex
Szczerze mówiąć nie potrafie o tym rozmawiać z moją mamą. Dzisiaj też ma przyjść, bo obiecał mamie ,ze poskłada naszą nową szfkę do łazienki.

Gość niplex
Mama uważa ,ze jest bardzo miły i bardzo pomocny i że powinnam sie go trzymać. Raz mi nawet powiedziała, ze mój ojciec w porównaniu z nim był niestety strasznym egoistą i gdyby ona była mądrzejsza -to by inaczej sie wszystko skończyło ...

Wiesz to juz nie sa przelewki najlepiej pogadaj jeszcze z twoim chłopakkiem i zobaczysz co ci powie bo wiesz nie chciałabym miec sytuacji gdyby zamiast do ciebie przyszedł do mamy.A mama moze chcieć być miła bo to przecież chłopak jej córki jedynej.Zależy jeszcze jakie są miedzy toba a mamą kontakty.Pomyśl i zacznij cos robić bo to nie wyglada ciekawie!!!

Gość niplex
To nie ściema ale moje życie. Wiem ,ze moja mama podoba sie mężczyznom koło 30, kiedyś nawet dostała kartkę na walentynki od sąsiada (26 0 latka, który myślał ,ze to moja starsza siostra albo sublokatorka...

Gość niplex
Rozmowa z nim nic nie dała :(. Mówiłam mu ,zeby nie wdzieczył sie do mojej mamy, to sie o to pokłóciliśmy i to wtedy zauważyłam ,ze coś jest nie tak , bo bez sensu to było ,ze obstawał ,ze jest wszystko w porządku .

No to masz poważny problem bo jednak jak on jest o 7 lat starszy. Musisz go poprostu jakos sprawdzić lub coś. A zacznij z mamą rozmawiać dobrze ci radzę bo wiesz nigdy nie wiadomo co moze życie przynieść (cos o ty wiem ja przezywam za parę dni rok po śmierci mamy_).Dobrze radze zrób coś z tym bo może sie to źle skończyć dla ciebie a teko byś nie chciała.

Gość niplex
Ale nie wiem dokładnie co, bo w sumie to są tylko poszlaki - jakby co wyprze sie i to ja wyjde na głupią. Nie wie mjak mam sie zachować. Jeżeli chodzi o to czy jestem pewna, ze coś jest nie tak - to jestem pewna w 98%. Tylko nie wiem teraz co dalej z tym zrobić. Troche mi głupio mamie mówić, ze moj chłopak sie w niej zakochał :(.

Gość Długo myslałaś
żeby taka bzdure tutaj napisać????????????? ha ha ha Dziecko weź się do nauki. To forum dla kobiet a nie małolatów Robi

A masz inne wysjćie zapytaj sie mamy \"jak myślisz M sie jakos dziwnie zachowuje tak jakby nie na mojej obecności mu zależał ale na Twojej\" Przeciez takie słowa nic nie znaczą nic sie nie domyśli a mozecie o tym podagać szczerze. Popytaj co o nim myśli czy nie jset za stary do ciebie co mama o tym mysli i czy nie widzi nic dziwnego w jego zachowaniu bo ciebie się wydaje jakby sie w kimś innym kochał a nie wiesz w kimniech go z toba poopserwuje jak bedzie u was!!!!

Gość Ta twoje mama to chyba
głupia lub ślepa jest albo jej to schlebia, jak nie widzi jak się chłopak do niej wdzięczy. Jak kobieta 30-letnia nie moze tego zauwazyc. Powiem ci jedno twoja mama poprostu lafirynda jest i tyle. Podoba jej sie twój chłopak i pewnie sama szuka faceta do łóżka, a to ze jest to chłopak córki... to się wytnie :/ Niestety czasami nasi rodzice sa niestety śmieciami, a nie rodzicami, wiem co mówię. Lepiej daj sobie spokój z tym chłopakiem , poprostu zerwij z nim albo powiedz, ze będziecie sie spotykac u niego w domu. Sama zobaczysz, czy tęsknią za sobą... Najgorszy scenariusz jaki moze cię spotkac to to, ze ty przychodzisz wcześniej ze sklepu, a oni razem w łóżku są, tak miała niestety moja koleżanka... Chcesz to przeżyć? Ona do dzisiaj nie moze patrzeć na swoją matkę.

Gość niplex
jestem małą ciągutką obciągam wszystkim z miłą chęcią - a moja mama trzepie M. kapucyna od rana ...

Gość niplex
to nie byłam ja :( Nie moja mama nie jest lafiryndą. Myyślę ,ze poprostu podoba jej sie ,ze on tak sie wszystkim przejmuje, ze nam chce pomagać. Ona nie widziała tego jak on nagle sie zmienia, kiedy ona wchodzi do pokoju, bo wczesniej go nie widziała, wiec nie moze ocenic. Myśle ,ze mama nie zrobiłaby mi takiego świństwa, ael w każdym razie strasznie mnie to nurtuje, dzisiaj nie poszłam na uczelnie, bo wczoraj okłóciłam sie z nim znowu jak koniecznie chciał jechać po zakupy do Tesco , kiedy mama coś o tym napomknęła a ja w sumie miałam dla nas inne plany. Nie wiem czy bede miała siłe ,zeby skonczyc tą znajomość. Bardzo go kocham: (.

Gość No to czekamy na temat
pt < Zastałam swojego chłopaka w łóżku z moją mama> :/ Dziewczyno pogadaj z mama powiedz jej o swoich podejrzeniach. Niech ona działa, albo mu strzeli w łeb i wypierdoli za drzwi albo po pewnym czasie będą mieli bara-bara. Ty nic takiemu dupkowi nie przegadasz, bo go kochasz:/.... To niech zrobi to za ciebie twoja mama. Głupia istoto.

Gość niplex
ale daliście sie naciągnąć - a ha ha . TO ŚCIEMA!!!!! Dzieki za uwagę i takie zaangażowanie.