Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pati29

odezwijcie sie dziewczyny które stosowałyście Aldarę!!!

Polecane posty

Mam pytanko, do wczoraj stosuję krem Aldara. Czytałam , że po jego zastosowaniu pojawia sie swędzenie, pieczenie, ból itp, tymczasem u mnie nic, czy to normalna reakcja???

Gość glakso
stosuję od 3 dni

Gość glakso
nic się nie dzieje.nie swędzi nie piecze .rozmawiałam z moim lekarzem dermatologiem .mam wytrwale smarowac i czekac na efekt mam nadzieję że będzie pozytywny , bo to dośc droga kuracja

Gość glakso
chętnie poczytam opinii osób które wyleczyły się ze wstrętnych brodaweczek i jakto zrobiły. proszę o wszelkie informacje. przyznam że brakuje mi już cierpliwości .stosowałam brodacid , Werumal, krioterapię i co? nic tracę siły. gdyby można było sugerowac się ceną Aldary to powinna przyniśc efekt pozdrawiam wszystkich zniechęconych .osobiście daję sobie ostatnią szanse .jeśli nie pomoże odpuszczam

Gość aaaaaaaaaabbbbbbbbbb
ja stosowalam aldare w dwoch miejscach, na blonach sluzowych strasznie piecze, swedzi i boli, po jakims tygodniu zaczyna, na skorze nie boli ja oprocz aldary bralam heviran przez pol roku prawie, teraz wlasnie pol roku mija a ja nie mam zadnych paskudztw i oby tak dalej!!!