Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markotka

temp. 37,1

Polecane posty

Gość markotka

Czy taka lub podobna temp. utrzymuje się u każdej kobiety na początku ciąży, czy podobnie jak w przypadku innych objawów jest to sprawa indywidualna? Na ile dni przed miesiączką temp. obniża się?

Tak naprawdę to skok temperatury jest bardzo indywidualny, mówi się o ok. 37 od owulacji do @, lub na ciążę, a ja miałam kiedyś tylko troszkę powyżej 36,6 i to juz był ten skok ...

Gość chyba jestem w ciązy
u mnie temp.zawsze spadała w dniu @ do 36.6 lub 36.4 jutro mam dostać @ i mam nadzieje że mi nie spadnie dziś miałam 36,8 i robiłam test, którego w ogole nie jestem pewna wydawało mi się że widzę bledziutka kreseczkę, ale być moze to tylko mojaq wyobraznia

Gość markotka
Mi do @ jeszcze sporo czasu zostało, ale tak na zapas chciałam wiedzieć, no i od kilku dni mam 37,0-37,1 i mam nadzieję, że tak już zostanie przez kolejne 3 miesiące i że będę miała upragnioną dzidzię!

Gość lorelay
a ja dostałam okres 3 dni temu wieczorem, a już myślałam że w ciąży jestem no i najdziwniejsze jest że podejrzewam że jednak jestem i że to nie miesiączka. Boje się! Temperature dziś popołudniu mierzyłam w pochwie i doznałam szoku 37,3 ate krwawienia to dziś jak raczej upławy wyglądaj takie ciemne z krwią, no i nie wspomne już o mdłościach, zawrotach głowy, ciągłej zgadze, powiększonych ciągle piersiach.............................

Gość markotka
A może to plamienie z zagnieżdzenia? Ale o ile się nie mylę, to w ciąży mogą być plamienia, ale nie powinno być w nich krwi. A teścik robiłaś? Może zrób sobie beta hcg?

Gość lorelay
testu nie robiłam bo okres dostałam no ale teraz nie wiem czy to okres czy niby"miesiączka" którą niektóre kobiety miewają na początku ciaży co podobno wynika z małej ilości progesteronu. No to by pasowało bo ja miałam problemy hormonalne

Gość markotka
Moim zdaniem dla pewności zrób sobie badanie beta, bo może jednak jesteś w ciąży i to tylko plamienie, jak sama twierdzisz.

a jednak nie mylilam sie jestem w ciazy :D dzis test to potwierdzil :D a tempke mialam taka sama czyli 36,8

dziekuje:D rece mi sie trzesa i jestem w totalnym szoku!

Gość markotka
Fantastycznie!!! Gratuluję Ci bardzo serdecznie! A masz jeszcze jakieś objawy? No to dzidzia będzie już pewnie sierpniowa?

dziś jest termin @ ale po 1 czułam, że jestem w ciąży, po 2 od dwóch dni coś jakby jeździ mi po żołądku i mdli mnie, po 3 jajniki mnie pobolewaja, po 4 sutki strasznie bolą