Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anca

Dermika

Polecane posty

Co sądziecie o kremach tej firmy?? zastanawiam się nad zakupem...kremu p.zmarszczkowego z systemem dotleniania..któraś z Was używała..??

Gość ja uzywam
Dermika Preventi i uwazam,ze sa to kosmetyki naprawde dobrej jakosci.

Gość maee
Ja mam przykre doświadczenia z kosmetykami tej firmy. Zle działają na moją cerę , uczulają co jest raczej zaskakujące b nie mam wrażliwej cery. Wedlug mnie kosmetyki te nie są warte swojej ceny , ale to tylko moja opinia.

Gość dominikadomisia
ja bardzo lubie dermike - droga, ale kosmetyki sa naprawde dobrej jakosci. Szczegolnie lubie serie preventi - co prawda na lato kremiki troche "za bogate", ale jest ok. dal facetow tez maja, moj uzywa i mowi, ze dobre :))

Gość paulinaass
dobre kremy. lubia ta firme

Gość wlasnie przed chwila
są okej. są warte swojej ceny. dokładnie dają to co mają napisane na ulotce (wypróbowałam 3 różne kremy dermiki i polecam). żadnych problemów z cerą o żadnej porze roku (na kazdą porę roku stosuję inny) czuję że nie mają sztuczności i chemii 1. nie dają nagłej szybkiej poprawy cery jak loreal naladowany chemią (który jak przestanie się go stosować to cera robi się strasznie brzydka jakby "odpompowana") jeśli chcemy szybkiej poprawy cery to loreal ale jak na długo to dermika:D

Gość aedgtry
chodzi Ci pewnie o retinol 2010 z aktywnym tlenem? ja uwielbiam ten krem, ładnie nawilża, super pachnie, naprawdę wywiązuje się z obietnic producenta! kiedys wydawałam na niego sporo kasy w drogerii ale znalazłam na allegro sprzedającą kiaa1 która sprowadza dermikę prosto z hurtu i ma zawsze bardzo tanio - więc teraz z czystym sercem regularnie korzystam z dermiki - JEST SUPER :-)

Gość csylvi88
Większość moich kosmetyków to właśnie Dermika. Używam ich od kilku lat i bardzo poprawiła mi się skóra, sama zauważam zdecydowane odmłodzenie i zatrzymanie wiotczenia skóry, Jest kilka naprawdę boskich serii, a czarna seria Mesotherapist jest warta każdej ceny. Przygody z korektorem wieku powinna spróbować każda kobieta. efekty zaskakujące.