Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Peter Gragelmann

Polki mieszkajace na stale w Niemczech

Polecane posty

o! -o! -o! to dzisiaj pasuje do mnie jak ulał ;-) choć o panu Tonkowiczu słyszę pierwszy raz :-/ *************************** \"czasem całymi dniami myślę nad różnymi sprawami i choć bywa że nie przychodzi do głowy odpowiedź to nigdy nie jest to przegrana dopóki się jeszcze myśli\" ********************** :classic_cool: .

eeeee no Dziunia ho ho ho spisałaś się na medal :-D fajna ta stronka !!! . a te tableteczki co to je rano łykasz to jakie to , jakie ? ;-) no, no jak one tak działają to ja tez chce :-p .

i jeszcze stronka twoja i to już 2 dzisiaj cooooooool !!!!!!!! :classic_cool:

Limes -----> jeszcze przemeblowujesz ? no patrz !!! a ja nawet nie zaczęłam :-( tak tylko myślę i czytam czytam i myślę taki ze mnie Jägermeister :-D .

Tez chcialabym wiedziec co to za tableteczki po ktörych sie taki fajny chumorek ma :-))

Gość ale jaja3333
jo24 znowu daje czadu,jo prosze przastan juz pierdolic o stronkach to juz jest dawno temu przestarzaly temat,nudaaaaaaaa!!!Ludzie stara baba a taka dziecinna,wez sie nad soba zastanow wiesniaro

Do ale jaja - a ja lubie jak ludzie pomimo ze sa juz starsi od dzieci umieja byc dziecinni. To ty jestes stara baba i masz problem z tym. Niema nic piekniejszego na swieci jak dojrzali ludzie ktörzy umieja byc dziecinni, weseli,smieszni. Oby takich wiecej bylo.Cos dobrego dla serduszka jest to zawsze. A znacie Anke Engelke.Ta babka jest dla mnie naj naj naj.Moglabym ja godzinami bez przerwy ogladac.

Dziunia---- w poście z 12:29 chodziło mi oczywiście o podaną przez ciebie stronę www ;-) podtrzymuje, że jest na medal i stanowczo zaprzeczam jakoby była nudna :-D :-D :-D

zostawiam was teraz ale jestem o was spokojna :-D bowiem animator zabawy (bezalkoholowej) czuwa ! :-p . 🖐️ .

a u mnie chwilowo wyszło słońce, ale tak jak u kassaj jest zaledwie 15 st makabra 😭

Kasiu Ty byłaś u męża , ale pewno z tej radosci zapomniałaś sę zapytać o te opłaty drogowe? Mariechen a Ty gdzie odsypiasz ? Ciekawe kto będzie pierwszy na 700 stronce? Cafeterianka a Ty gdzież sie podziewasz? Kassay a jak mieszkanka , ogladacie dalej, macie cos na oku?

Mieszkanek niema do ogladanie.Jest jakos przerwa i nic ciekawego. Dziunia a co masz z zoladkiem?Boli Cie czasami?Ja jak cos takiego mam to biore codziennie kropelke olejku pfeferminz na lyzeczke , zapijam czyms dobrm i po sprawie.Tak juz sie uzdrowilam jak mialam Magenschleimhaut etzündung i niebralam tabletek.

Dziunia Dziunia, ja bylam w Malborku.Super! A wie moze ktos jak sie ten serial rysunkowy nazywa gdzie jest chlopiec z ptakiem i dziadkiem i jak chlopak ma pomysl to mu taka pileczka po glowie stuka.

Kassay----- > Pomysłowy Dobromir jak się jest takim dziecinnym jak ja to się takie rzeczy wie :-p .

Gość ktoska z wielkiej brytanii
zazdroszcze Wam ze mieszkacie w niemczech.ja mieszkam nie na stale w wielkiej brytanii i tu juz niektorzy maja dosc polakow.70% obcokrajowcow w tym kraju to polacy.a w niemczech jest wieksza mieszanka-jugoslawy turki polacy dunczycy ruscy.wszyscy z calej europy.bo prawdziwych niemcow juz prawie nie ma bo to narod ginacy.

Gość szwabski to dialekt
tak jak np. bawarki, berlinski, saksonski. twoj wpis ma negatywny wydzwiek. jak sie nie podoba to wypad ze szwabskiego kraju :P ty madralniska paniusio, oszczedajaca na wszystkim:P

ktoska ale to wcale nie jest lepiej jezeli jest wiecej röznych cudzoziemcöw.Moim zdaniem nawet gorzej.tyle narodöw i röznych pogladöw i stylu zycia.

Dzieki. Moze uda mis kiedys to kupic. Dziunia nie, mi sie dziecinstwo nieprzypomnialo nie.Ja jestem tez jeszcze bardzo dziecinna :P

Pomaranczka a moze zdecydujesz sie.Albo tylko dialekt albo negatywny wydzwiek co? Albo poprostu dialekt ktöry czy chce czy nie ma negatywny wydzwiek. Chociaz u mnie dzwieczy to nie negatywnie.Chyba ze pomysle o wojnie i czasie po wojnie.Tak, ci szwabi to juz ...ts ts ts. Zmiana tematu Papierosy z Fracji: Pety leza Papierosy z czechoslowacji: z chodniczka Papierosy z Bulgarji: dasz to pale :P

Gość jakie same madrosci tu sa
jedna drugiej w dupe wchodzi ludzie az sie mdli od waszych podlizywawczych charakterkow.no dobra a teraz czekam na odpis chociaz 10 dupoforumowiczek,w tekscie oczywiscie piszcie po waszemu jakie to fajne jestescie i jak bardzo lubicie sobie w dupe wchodzic ,CZEKAM acha i piszcie domnie pomaranczowka,same dobrze wiecie kto to jest pomaranczowka,zawsze jak wyrazacie prawdziwa opinie to uzywacie koloru orange

Gość jakie same madrosci tu sa
juhu ja tez na stronie 700 czy zaliczam sie do waszej bandy kretynek??