Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczkaaaaa

Ja też szukam dobrego fryzjera ale w okolicach Katowic!!!

Polecane posty

Gość kropeczkaaaaa

Czesc! Doradzcie mi cos prosze!!!!!! Chce zafundowac sobie metamorfoze i potrzebuje dobrego fryzjera, który doradzi przy doborze fryzury do rysow twarzy i dobrze obetnie :-)

Polecam ,Salon fryzur awangardowych, w Rudzie Ślaskiej Strzyże tam mistrz fryzjerstwa,tylko trzeba długo czekać na zapisy. Jednak jest tam kilka dobrych fryzjerek.No i nie jest też najtaniej.

Gość kropeczkaaaaa
czy ten salon ma swoja stronke internetowa??

Nie ma stronki niestety szukałam w google Lucjan Szajbel Studio fryzjerskie Lucjan Ruda Slaska1 Zdobył naprawde wiele nagród, za granicą.

Gość Agnesis22.......
ja tez szukam dobrego fryzjera z Katowic,chciałabym cos zmienic ...piszcie!

Gość odświeżam temat

Gość iskaa
a ja polecam Pania Grazynke w gliwicach ma swoj salon na ulicy zwyciestwa w centrum gliwic !!

Gość *k*
Jest super fryzjer w Sosnowcu Kiedys pracowal na zwyciestwa teraz ma swoj salon razem z kosmetyczka na osiedlu kilińskiego - obok baru tlenowego. dokladny adres musialabym sprawdzic. Ma na imie tomek i kolejka do niego jak do lekarza w sluzbie zdrowia - ale to chyba bardzo dobrze o nim swiadczy :D ceny w miare od 35 zł z tego co pamietam. polecam i pozdrawiam k

Gość Ania-s
Podaj dokładny adres Tomka i jeśli masz to kontakt-telefon

Gość Staccato
Ja też szukam dobrego fryzjera. Podobno super tną w studiu Berendowicz & kublin na ul. 3 Maja, oraz w studiu Wojtka Wajdy( nie pamiętam ulicy, chyba niedaleko dworca PKP). Ale pewnie ceny też są niezłe.

Gość Agnesis22....
a zna ktos moze program do komputerowego doboru fryzur i koloru włosów?

Gość Stacatto
Berendowicz i kublin są na 3 Maja w bramie po schodach do góry, od rynku po stronie sklepu Ryłko. Sama się obcinałam, ale choć drogo /60 zł/, to warto, bo włosy układają się same i po 3 miesiącach- zapuszczam- nie potrzebują podcinania. ....

Gość *k*
Fryzjer Tomek z Sosnowca Nazwiska nie znam tel. 266 59 17 ul.Kiepury 45 Salon Angel

Gość jeszcze jakies fryzjery

Gość Rudziok
Dziewczyny Strona salonu Lucja Szajbla jest ale bardzo mizerana na portalu www.rudaslaska.com.pl Dokładnie http://www.rudaslaska.com.pl/211025_katalog_firm_wpis_ruda_slaska.html Znam Lucka osobiscie od dawna i bardzo go cenię. Nie tylko jako fryzjera ale również, a właściwie przede wszystkim jako super kumpla. Jeżeli chodzi o fachowość to jest to profesjonalista w każdym calu !!! Polecam Pozdrawiam

Gość kasiaq
czesc pierwsza dziewczyna ma racje najlepszy fryzjer to Lucjan Szajbel. Jak siadam na fotel to sie nie boje On wie co ma robic.Jestem zadowolona i nie zamienilabym go na innego fryzjera.Płacisz ok 50 zl za obciecie ale fryzura uklada sie przez pol roku.Wlasnie ide 2 pazdiernika i nie moge sie doczekac.Chce cos zmienic napewno mi doradzi. Naprawde wybierz sie do niego! Pozdrawiam papa

W Katowicach, na Gliwickiej. Może tradycyjny zakładzik, ale efekt OK.

Gość cilus
haj dziewczyny jak chcecie to tu macie nr komorkowy bezposrednio do solonu awangardowego"Lucjan" 601488125 jest warto skorzystac z tego salonu.Pozdrawiam wychowanka Lucjana

Gość szukam-dobrego
Witam. Jeśli znacie kogoś naprawdę dobrego, to dajcie znać. Reprezentuje portal www.szukam-dobrego.pl. i szukamy ludzi naprawdę dobrych z swoim fachu, którzy mogliby znaleźć się w naszej bazie klientów. Dzięki temu już nie będziecie musieli przeglądać setek for. Teraz wystarczy wejść na www.szukam-dobrego.pl i wpisać miasto, branżę i wybrać województwo. Poza samymi danymi firm i freelancerów będziecie mogli zostawić tam opinie i wystawić ocenę. Dzięki temu wszyscy poszukujący specjalistów w swoim fachu znajdą wszystko czego szukają i to właśnie dzięki wam. Nie czekajcie zgłaszajcie swoich ulubieńców i faworytów.

Gość monika555
ja przez jakiś czas obcinałam się i farbowałam w Berendowicz&Kublin w Katowicach. Lubiłam chodzić do Rafała Tołty, umie dobrać kolor i fryzurę. Byłam też na czesaniu u Karoliny -we fryzurze mi było tak se (fale, moja wina, bo sama ją wybrałam) ale trzymała mi się na weselu do rana. To pierwsza fryzjerka, która sprawiła, że włosy nie wyprostowały mi się po paru godzinach. Teraz spróbuję u tego Lucjana waszego, ciekawe. Nie wiem co z grzywką zrobić, mam nadzieję że mnie fryzjer Lucjan oświeci

Gość monika555
a o Tomku z Sosnowca już słyszałam od kogoś. A może któraś z was wie, gdzie teraz obcina Grzegorz z salony Viki na Małachowskiego w Sosnowcu ? Chciałam do niego iść i okazało się, że już w tym salonie nie pracuje od 3 miesięcy

Gość monika555
up

Gość moussa
polecam Tomka Szabelke w Chorzowie na Wolnosci, fryzjer TRENDY

Gość Aga K Myszków
Znam Lucka osobiście. Jest naprawde super i to co robi robi z wielka pasja... Widzialam sie y nim ostatnio na pokazach fryzjerskich w poznaniu (26,27 kwietnia) warto jechac do rudz slaskiej po swietna fryzurke. jest poprostu najlepsyz w tym co robi. Pozdrawiam serdecznie.

Gość siwa3
witam włąsnie chciałam umówic sie na zwykłe podcięcie do Pana Lucka ..i co ??????????? nalblizszy termin -GRUDZIEŃ!!!!! chyba komus sie w głowie poprzewracało , DZIEWCZYNY !!! czy nie ma na Śląsku innego dobrego fryzjera ???? pozdrawiam

Gość podaj dalej
moze Berendowicz?