Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Sassy and Wicked

Pytanie geriatryczne.

Polecane posty

15 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Pewnie siostra dawała jak wychodziłeś z kafeterii? 😄

A nawet nie znam już historii tego i kończe zmianę, a ty nie czekaj połóż się ,bo nocuje u koleżanki . 😅👋

48 minut temu, Sassy and Wicked napisał:

A parszywica schowała się do nory. 🪰 

Dobranoc. 😊

11 minut temu, TnT napisał:

Dopóki względnie "przybliżona odległa" fizyczna ciągła daje w wyniku 99,9%, a takie prawdopodobieństwo na tle obserwowalnych zjawisk fizycznych w nieskończonej obserwowalnie przestrzeni skutkuje różnicą minus 0,01 (czyli my/bakrerie/wirusy, fauna flora itp., choć tę wartość można wysunąć lub wsunąć do nieskończenie wielkiej lub małej) względem istnienia bądź nieistnienia Ufo, dopóty istnienie Boga/Bogów/Bóstw itp. również czysto fizycznie nie może zostać pozytywnie zanegowane 🙂  

Spoko, masz swoje zdanie nie wnikam, ale nie zgadzam się do końca :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

38 minut temu, TnT napisał:

To oczywiste, lepsze pół zdania od siebie dla kogoś niż uogólniona formuła od wszystkich dla kogoś. To przecież jakby lekarz zalecał cudowny lek wszystkim na wszystko. A od 200 lat życzeń można np. zacząć i zmniejszać sukcesywnie 🙂 

Ale to trzeba wiedzieć co się robi i w tym celu użyć odpowiedniej formy narracji . 😁Zapytaj tego ai kiedy będzie odblokowany , bo przynudza jak poprawny polityk pod publiczke . 😅

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Spoko, masz swoje zdanie nie wnikam, ale nie zgadzam się do końca :classic_cool:

jak nie do końca tzn. że po części się zgadzasz, a można wiedzieć w którym punkcie 🙂 ?

5 minut temu, TnT napisał:

jak nie do końca tzn. że po części się zgadzasz, a można wiedzieć w którym punkcie 🙂 ?

Patrzysz na ludzi i kobiety jakby to było dla Ciebie zjawisko nie do zrozumienia :classic_cool:

A to po prostu prosta matematyka. Jeśli jej nie znasz naucz się lub odpuść temat dla samego siebie.

35 minut temu, Spaghetti... napisał:

Facet może Cię porwać i przytulić niespodziewanie na ulicy dając buziaka lub kwiaty i mówiąc, że kocha, a potem ucieknie jak pozazmieskie cywilizacje, by wrócić ze zdwojoną siłą :classic_cool:

To na pewno musiałby być jakiś świr…

2 minuty temu, Sassy and Wicked napisał:

To na pewno musiałby być jakiś świr…

Bywają i tacy zakręceni Gina, więc śpij spokojnie 😉 

• Like 1

28 minut temu, Spaghetti... napisał:

Patrzysz na ludzi i kobiety jakby to było dla Ciebie zjawisko nie do zrozumienia :classic_cool:

A to po prostu prosta matematyka. Jeśli jej nie znasz naucz się lub odpuść temat dla samego siebie.

Czyli personifikujesz wszelakie "Ufo i Bóstwa" jeżeli dobrze rozumiem, ale przecież w myśli kultur istniejących w przeszłości i obecnie i np. wobec mnie jednostkowo właśnie przełamywanie stereotypów wymusza pytanie o byty konwencjonalnie nieobserwowalne, krystalicznie duchowe stany, powiedzmy jak odpuszczanie, wiara, chęć, upór. Kobieta podobnie jak mężczyzna jako istoty istnieją w obserwowalnym świecie?, a ich cechy, właściwości, myśli nie są obserwowalne? Nie istnieją fizycznie? Pewne, że razem z nimi istnieją gdyż je wyrażają, ale osobno przecież też istnieją gdyż są ich wyrazami, przez te własne wyrażanie cech/ują te osoby. Zakładanie kobiecości Boskości lub jej męskości, jest tylko ludzkim wyrazem. A przecież mówimy o UFO i Bogach 🙂 

Edytowano przez TnT

12 minut temu, TnT napisał:

Czyli personifikujesz wszelakie "Ufo i Bóstwa" jeżeli dobrze rozumiem, ale przecież w myśli kultur istniejących w przeszłości i obecnie i np. wobec mnie jednostkowo właśnie przełamywanie stereotypów wymusza pytanie o byty konwencjonalnie nieobserwowalne, krystalicznie duchowe stany, powiedzmy jak odpuszczanie, wiara, chęć, upór. Kobieta podobnie jak mężczyzna jako istoty istnieją w obserwowalnym świecie?, a ich cechy, właściwości, myśli nie są obserwowalne? Nie istnieją fizycznie? Pewne, że razem z nimi istnieją gdyż je wyrażają, ale osobno przecież też istnieją gdyż są ich wyrazami, przez te własne wyrażanie cech/ują te osoby. Zakładanie kobiecości Boskości lub jej męskości, jest tylko ludzkim wyrazem. A przecież mówimy o UFO i Bogach 🙂 

Analizujesz jakbyś szukał atencji i potwierdzenia, że masz rację.

Masz, ale swoją i nie ośmieszaj się już tytko wypad ode mnie gośćiu i weż się za siebie :classic_cool:

Biorą mnie tu niektórzy za Ai i wiesz gdzie to mam ? 

Zganij i odczep się.

39 minut temu, Get Out napisał:

Ale to trzeba wiedzieć co się robi i w tym celu użyć odpowiedniej formy narracji . 😁Zapytaj tego ai kiedy będzie odblokowany , bo przynudza jak poprawny polityk pod publiczke . 😅

To byłoby już poniżej mojego pasa, moja inteligencja vs. sztuczna... ! Ale, nie wątpię, iż istnieją tacy, dla których pas właśnie jako sukurs stanowi metodykę elementarnie poznawczą, jak być wypada a jak nie 😄 

6 minut temu, Spaghetti... napisał:

Analizujesz jakbyś szukał atencji i potwierdzenia, że masz rację.

Masz, ale swoją i nie ośmieszaj się już tytko wypad ode mnie gośćiu i weż się za siebie 

Biorą mnie tu niektórzy za Ai i wiesz gdzie to mam ? 

Zganij i odczep się.

bez przesady dasz radę, jako dziecko dostawałem zastrzyki w poo/pe :classic_cool:

Edytowano przez TnT

3 minuty temu, TnT napisał:

bez przesady dasz radę, jako dziecko dostawałem zastrzyki w doo/pe :classic_cool:

To twój problem i współczuje, ja nie miałem takich problemów jak Ty.

Coś jeszcze hejterku ? 

8 minut temu, TnT napisał:

bez przesady dasz radę, jako dziecko dostawałem zastrzyki w poo/pe :classic_cool:

A po zastrzyku mamusia trzymała Cie za rękę czy za Pośladek? 🙂

Czy musiałes sobie radzic sam twardzielu? 

6 minut temu, Spaghetti... napisał:

To twój problem i współczuje, ja nie miałem takich problemów jak Ty.

Coś jeszcze hejterku ? 

teraz każdy jest hejterem, kto wyraża własne zdanie?, nie tędy droga, starajmy się siebie zrozumieć, dobranoc i kolorowych słów 🙂 

teraz każdy jest hejterem, kto wyraża własne zdanie?, nie tędy droga, starajmy się siebie zrozumieć, dobranoc i kolorowych słów 🙂 

Brzmisz jakbyś była kobietą, więc się określ, bo to ma dla mnie znaczenie z kim rozmawiam :classic_cool:

Dobranoc i kolorowych 😉 

• Like 1

14 minut temu, JestemTuDzisiaj napisał:

A po zastrzyku mamusia trzymała Cie za rękę czy za Pośladek? 🙂

Czy musiałes sobie radzic sam twardzielu? 

co rozumiesz przez twardziela?, jestem epicką postacią, coś na styl "jestem, więc muszę" zupełnie na odwrót niczym w robotniczym nierządzie "muszę, więc jestem" 😄 Więc jeśli pytać o radzenie sobie "w sam", to masz rację, ale mamusi się nie czepiaj, bo bez każdej mamusi każda AJ była by mrzonka w każdym wymiarze... za główkę 🙂 

Edytowano przez TnT

13 minut temu, TnT napisał:

co rozumiesz przez twardziela?, jestem epicką postacią, coś na styl "jestem, więc muszę" zupełnie na odwrót niczym w robotniczym nierządzie "muszę, więc jestem" 😄 Więc jeśli pytać o radzenie sobie "w sam", to masz rację, ale mamusi się nie czepiaj, bo bez każdej mamusi każda AJ była by mrzonka w każdym wymiarze... za główkę 🙂 

Twardziel w moim rozumieniu to nie ten, co nigdy nie płacze, nie boi się igły i nie woła mamusi.

Taki to zwykle nadmuchany balon testosteronu, co pęka przy pierwszym kontakcie z rzeczywistością.

Prawdziwy twardziel to ten ten, co wie, że muszę nie jest dowodem na istnienie, tylko ciężarem, który czasem trzeba dźwigać, a czasem odłożyć.

Ten, co potrafi być „w sam”, ale nie wstydzi się przyznać, że bez mamusi byłby mrzonką. Epickość nie polega na samotnym staniu na szczycie, tylko na tym, że istniejesz pełnią, z całym bagażem słabości, wspomnień, wdzięczności.

I „za główkę” tylko od kogoś, kto Cię kocha. :)))

Więc.... nie czepiam się mamusi:) 

Edytowano przez JestemTuDzisiaj
....

6 minut temu, JestemTuDzisiaj napisał:

Twardziel w moim rozumieniu to nie ten, co nigdy nie płacze, nie boi się igły i nie woła mamusi.

Taki to zwykle nadmuchany balon testosteronu, co pęka przy pierwszym kontakcie z rzeczywistością.

Prawdziwy twardziel to ten ten, co wie, że muszę nie jest dowodem na istnienie, tylko ciężarem, który czasem trzeba dźwigać, a czasem odłożyć.

Ten, co potrafi być „w sam”, ale nie wstydzi się przyznać, że bez mamusi byłby mrzonką. Epickość nie polega na samotnym staniu na szczycie, tylko na tym, że istniejesz pełnią, z całym bagażem słabości, wspomnień, wdzięczności.

Każdy facet czy kobieta ma prawo do płaczu.

Twój problem polega na tym, że wspomniałeś o mamusi, więc ją szanuj :classic_cool: 

Ile jeszcze będziesz udowadniał swoja wartość dla kobiety ? 

Tym masz być wartościowy dla siebie, a potem możesz marzyć  o kobiecie.

17 minut temu, JestemTuDzisiaj napisał:

może być, ładnie napisane i z sensem. Pozwolę sobie tylko nie zgodzić się z wywodem o epickości, gdyż właśnie na tym ona polega co w połowie przeciwne w zdaniu. A polega na samotnym staniu na własnym szczycie w pełnym znaczeniu i nie oczekuje pochwał i wygórowania ani z innych szczytów tudzież ichnich dolin... a właśnie wszystkiego i krytyki i zwalczania, tępienia, zgody, pogardy i zgody, i wszystkiego tego co ją uszlachetni i nakarmi, by po pierwsze żyła a po drugie, srogo wymnożyła 🙂 

Edytowano przez TnT

9 minut temu, Spaghetti... napisał:

Każdy facet czy kobieta ma prawo do płaczu.

Twój problem polega na tym, że wspomniałeś o mamusi, więc ją szanuj :classic_cool: 

Ile jeszcze będziesz udowadniał swoja wartość dla kobiety ? *

Tym masz być wartościowy dla siebie, a potem możesz marzyć  o kobiecie.

Ja czasem żartuję z mamusi, bo to uniwersalny mem na wewnętrzne dziecko, ale jak Cię to ruszyło, przepraszam. Chociaż nie było do skierowane Ciebie.

Nie było intencją kopać w czułe miejsce.Bez mamusi nie byłoby nas w ogóle.

Wartość nie leży w udowadnianiu, tylko w byciu, jak sobie samemu wystarczasz to okey. A reszta to dodatek.

* I akurat nic nie muszę udowadniać dla żadnej kobiety ;)))))))))

Edytowano przez JestemTuDzisiaj
...

16 minut temu, JestemTuDzisiaj napisał:

Ja czasem żartuję z mamusi, bo to uniwersalny mem na wewnętrzne dziecko, ale jak Cię to ruszyło, przepraszam. Chociaż nie było do skierowane Ciebie.

Nie było intencją kopać w czułe miejsce.Bez mamusi nie byłoby nas w ogóle.

Wartość nie leży w udowadnianiu, tylko w byciu, jak sobie samemu wystarczasz to okey. A reszta to dodatek.

* I akurat nic nie muszę udowadniać dla żadnej kobiety ;)))))))))

Udajesz, bo mi dowalasz do pieca twierdząc, że jesteś kimś lepszym.

Nie jesteś, ani dla siebie, ani dla kobiet i możesz szczekać całe dnie do mnie nic to nie zmieni :classic_cool:

Coś jeszcze masz do powiedzenia, czy już doleciałeś za bardzo po proszkach ? 

może być, ładnie napisane i z sensem. Pozwolę sobie tylko nie zgodzić się z wywodem o epickości, gdyż właśnie na tym ona polega co przeciwne w zdaniu. A polega na samotnym staniu na własnym szczycie w pełnym znaczeniu i nie oczekuje pochwał i wygórowania ani z innych szczytów tudzież ichnich dolin... a właśnie krytyki, zwalczania, tępienia, zgody, pogardy i wszystkiego tego co ją uszlachetni i nakarmi, by po pierwsze żyła a po drugie, srogo wymnożyła 🙂 

To mnie ubawiło ;))))

Ale pozwól, że rzucę kamień wyże, prawdziwa, najostateczniejsza epickość nie polega na tym, że stoi się samotnie pomimo innych  tylko na tym, że stoi się samotnie nawet wobec siebie samego.:) Krytyki..itp też się nie oczekuje bo to juz interakcja z innymi i wciąż jesteś  w relacji.

Najwyższy poziom? To ten, gdzie stoisz na szczycie i nagle zdajesz sobie sprawę, że nie ma już żadnego własnego szczytu. Żadnego ja, które musi się uszlachetniać. 

Tam nie ma już mnożenia się, bo nie ma już kogo mnożyć. Jest tylko bycie czyste, bez oczekiwań, bez oporu, bez samotności nawet. 😛

• Thanks 1

3 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Udajesz, bo mi dowalsz do pieca twierdząc, że jesteś kimś lepszym. 

Nie jesteś, ani dla siebie, ani dla kobiet i możesz szczekać całe dnie do mnie nic to nie zmieni :classic_cool:

Coś jeszcze masz do powiedzenia, czy już doleciałeś za bardzo po proszkach ? 

Makaron czegos sie tak mnie uczepił jak rzep psiego ogona?

Nic do Ciebie nie pisałam, niczego nie udowadniałam. 

To tylko Twoja projekcja. Ja nie muszę dolecieć wyżej niż Ty, ja w ogóle nie mierzę wysokości i nie biorę proszków. 

Dobranocka:)

3 minuty temu, JestemTuDzisiaj napisał:

Makaron czegos sie tak mnie uczepił jak rzep psiego ogona?

Nic do Ciebie nie pisałam, niczego nie udowadniałam. 

To tylko Twoja projekcja. Ja nie muszę dolecieć wyżej niż Ty, ja w ogóle nie mierzę wysokości i nie biorę proszków. 

Nie wiem kim jesteś nie poznaje sorry.

Spoko, mam dziś weekend wyjątkowo ciężki.

Nie musisz nic ja też, więc idziemy spać z misiakami do poduszki 🙂 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować