Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qk

Mój Facet przegial pale!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość qk
no to faktycznie kawał chama. Mój eks podobny numer odpierdolil, tyle tylko że z nim sytuacja byla taka ze bardzo zadko sie widzielismy ale za to intensywnie hehehe:P do czasu aż któregoś dnia gdy przyjechałam jego koledzy mi przez przypadek go wydali. Tzn jeden z kolegów podchodzi i mowi " ej sluchaj dobrze ze ty juz z Patrykiem nie jesteś, bo on teraz niezle szopki swojej lasce odwala, kreci z Anką" a ja na to taaakie oczy i "jakiej lasce?" a on noo nie pamietam jak ona na imie ma Beata czy Agata. Fajnie.

Gość qk
hm no wlasnie, nie wiem, jest bardziej jego "koleżanką" jak moją. Wiem, że jak go wprost zapytam to on mi wszystko powie, ale najlepsze jest to że ja mam juz pretensje o to co on mi mowi:P a on mysli ze to takie nic, ze nie zaproponowal mi, ze to nic takiego, ze spaly u niego przeciez do niczego nie doszlo itp wrr

Gość lalala
jesli napiszesz do tej oli, cokolwiek by to nie bylo, bedzie oznaczac, ze sie nia przejelas, lepiej ja olej

Gość siostra Anki
Moja siostra kiedys byla z kolega na jednej imprze i oni zostali u wlasciciela kawalerki , w 1 lozku, wlasciciel -jego laska i moja sister i jej kolega .... powiem tylko tyle, ze milo wspominaja ta noc.... a ja facetom od tego momentu nie za bardzo juz wierze...:/

Gość do qk
Ty jestes zla bo sie czepiasz pierdow,pilnujesz go,jestes zazdrosna o kolezanki....skad ja to znam.I jego bezsensowne tlumaczenie ze przeciez nic sie nie stalo...tez znam z autopsji.U mnie sie skonczylo tragicznie dla mnie bo zrobil ze mnie smiecia i zwalil cala wine na mnie,ze ja sie nie domyslalam ze przeciez taki casanova nie moze przy jednej dluzej usiedziec.Ale ja sie domyslalam,czepialam na kazdym kroku tylko ze on klamal ze jest wszyst w porzadku.Chcialabym zeby sie wszystko u ciebie wyjasnilo pozytywnie,zeby domysly okazaly sie bezpodstawne,i zeby twoj facet okazal sie w porzadku...A propo to twoj eksio krecil z 3 naraz?bo nie wiem czy zczailam...:/zajebista szuja

Gość qk
odpisałam Oli, szczegół, ze po paru godzinach, ale to ona pierwsza kliknela. Napisalam tak " Sorry, nie rozumiem o co Ci chodzi, mozesz wyrazić sie nieco jasniej?" Ciekawe co ta mala ladacznica odpisze, ale adrenalinka mi dzisiaj skoczyla!

Gość qk
nom z 3, ze mną był przez ten czas tak bardziej psychicznie, heh, i od czasu do czasu bo zadko tam bywalam, bylam raczej jego laską na wakacje itp, z druga chodził tak oficjalnie na codzien, a z trzecią sie tylko bzykał. Ostatnio dowiedzialam sie kolezanek ze co jakis czas wypytuje sie co u mnie itp, co jestem w miejscowosci w ktorej mieszka to probuje cos zakrecic, chyba ma chlopak slabosc do mnie, STOP on ma słabość do wszystkiego co sie rusza:/

Gość do qk
dla mnie przegiecie ze ta ola w ogole do ciebie pisala.....wstawila sie za "biednym"kolega,do ktorego mialas pretensj(uzasadnione) dobra z niej kolezankaale dobrze ze napisalas...zobaczymy co odp.Nie chce prorokowac ale mi to zajebiscie przypomina tego mojego delikwenta...mial mnostwo takich dobrych kolezanek....ta z ktora poszedl tez nazywal kolezanka,w sumie to bylo niedawno wiec mi sie jeszcze rany goja i dlatego tak burzliwie wlaczylam sie w dyskusje:)ale nie watpie ze u ciebie bedzie ok:)

Gość qk
hm pewnie nic nie odpisze

Gość do qk
nie myslalam ze znajde kogos w podobnej sytuacji..ja tez bylam zabawka w czasie wakacji kiedy macho sie nudzil,potem poszedl z ta kolezanka no i okazalo sie ze chodzil z nia przed wakacjamiWiem od jego kuzynki)ale to jeszce nie koniec bo zdradzal ja ze swoja byla ktora zastawil pol roku wczseniej.Chuj zlamany jak ten twoj eksio,nie bede sie klocic ktory gorszy hihi:))Moj tez lecial na wszystko co nie bylo mezczyzna

Gość qk
"nie udawaj glupiej,to że spałam u Twojego chłopaka o niczym nie świadczy. Nie histeryzuj dziewczynko i nie ograniczaj go,pozdrawiam.Ola"

Gość qk
buehe to moze my z jednym chodzilysmy :P bo jak takich typkow wiecej to chyba czas zostac lesbijką hehe

Gość lalala
glupio zrobilas...

Gość do qk
pogrzalo panne,ciekaw jak by sie zachowala gdyby to u jej faceta nocowala kolezanka....twoja reakcja jest zupelnie normalna,sama postepowalam identycznie.Jak wy dlugo jestescie razem?robil juz takie numery?czesto tak na ciebie najezdza ze to ty zaczynasz czuc sie winna ze sie czepiasz?.........mysle ze tego skurwysynskiego nasienia jest wiecej niz nasi eksiowie:)

Gość lalala
mnie pogrzalo??? :D nadal uwazam, ze glupio zrobila piszac do jakiejs obcej panny, bo ta wyslala jej jakiegos smsa, takie rzeczy sie olewa i tyle. a ta cala ola teraz sie pewnie cieszy, ze zasiala ziarno watpliwosci, bo jestem przekonana, ze wlasnie w tym celu wyslala te smsy, a nie po to, zeby ja pocieszyc...

Gość qk
Jestem z nim od 2 lat. Wcześniej zdarzało się, że mówił że czepiam sie o pierdoly, ale sam nie jest lepszy, jak jakis facet za dlugo na mnie sie patzy to kurwica go strzela:) a mnie nie moze zrozumiec, tzn po czasie jak mu tlumacz np żeby postawil sie w mojej sytuacji to dopiero mowi ze bylby zazdrosny ale ktos tam to ktos tam, zwykla kolezanka, sralis mazgalis:P z jego numerow przypomina mi sie jeden, hmm mialam zly dzien lezalam wsciekla w domu mowie mu zeby wpadl do mnie, on na to ze nie bo zaraz kolezanka i kumpel przyjezdzają i wychodzi z nimi do baru, mnie nawet nie zapytal i poszedl z nimi, dodam ze kolezanka ewidentnie na niego leci ta wlasnie:[ to byl ostatni numer, hmm potem jak mu wypomnialam to powiedzial " ale i tak zly humor mialas to nie proponowal\em, nie lubisz jej to bys i tak odmowila jak znam zycie"

Gość do qk
do lalala to nie bylo do ciebie sorki,ale zrozum mnie ze tak mysle ..u mnie sie tak wlasnie zaczelo....a skonczylo sie tak ze poszedl sobie wlasnie z taka kolezanke,a wczesniej mowil ze nie ma potrzeby zebym byla o nia zazdrosna...ehh szkoda gadac mowie ci echem odbijaja mi sie slowa mojego "przeciez nie lubisz moich kolezanek wiec po co mam ci mowic ze gdzies wychodze znimi" widze ze twoj gosciu(tak jak moj byly)serwuje ci taka zlewke bo taki juz jego charakter,egoista z niego:(

Gość qk
no i nie wiem co robić, wyjade mu z szuflady chyba;P powiem co mi lezy prosto z mostu wszystko i juz. Dlaczego ja lubie takich facetów? dlaczego pociągają mnie dranie, a słodkie misiaczki nudzą:/ sama jestem sobie winna

Gość do qk
zrob tak,bo widze ze cie zaraz rozniesie:)ja dzis zmykam,musze niestety,odezwe sie jutro,glowa do gory!to tylko chwilowe nieporozumienie,ty masz gorszy dzien....ale bedzie dobrze!a propo gdzie mieszkasz?P.S.ciebie ciagnie do draniow a mi ktos powiedzial ze przyciagam skurwysynow:)

Gość trele morele
w Szczecinie mieszkam. Myslisz ze to ten klimat hehe? tez zaraz zmykam, dzieki za rozmowe i narazie

Gość uuulalala
A na mnie widocznie wplywa obecnosc gor(rzeszow)szczecin to spoko miasto,bylam 2 razy:)wsajemnie dzieki...taki czlowieczek jak ja od razu robi sie lzejszy o pare kilo jak sie wygada:))papa!do napisania

Gość Sed_imperdiet_varius
Święty Wyklęty Jan Bakłażan Ostatni Pontyfikował Wielkie Gnojki Kardynała