Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutka pesymizmu

Nogi, nogi, prosze podpowiedzcie

Polecane posty

Gość nutka pesymizmu

Czy mozna zmienić wygląd nóg i pupy>? Kiedy ktoś np. ma budowe zbliżoną do gruszki to czy można naprawde wysmuklic nogi? Moje są ciut za mocne w łydkach, mam jakby za dużo tłuszczyku na kolankach i jakby wygięte do zewnętrznej strony uda, przez co wyglądają na lekko krzywe (nie wygląda to aż tak jak może się po opisie wydawać :D, są normalne ale mało zgrabne) Czy komuś udało się naprawde dużo zrobić z tyłkiem i nogami, i jak?

Gość IZ-Bea
mnie też tłuszczyk odkłada się na udach....i to bardziej niż na biodrach

Gość nutka pesymizmu
Nom mi też. Wsumie boczki to mam prawie kościste, nie duży brzuch, tylko troche tłuszczyku pod pępkiem a te nogi i okrągła pupa, brrrrrr :(

Gość nutka pesymizmu
hop hop

znam sposob ale drogi jest ...... to elektrostymulacja i drenz limfatyczny..... skutexczne ale..........eh....

Gość nutka pesymizmu
Drogie jak drogie ale peniwe bolesne. A w ogóle mam jakąś niechęć dowszelkich zabiegów plastycznych :(. Źle bym się czuła.

tak a ten drenaż to tylko w gabinecie czy też w zacisznym domku można robić

nie jest bolesne taki zabieg gdzie ubieraja Cie w elektrodki i kocyki i lekkim prodem (mowiac kolokwialnie) stymuluje sie miesnie 60 min to jak kilka h na silowni a drenaz jest tak przyjemny ze nigdy juz bys z niego nie wyszla ...to masaz napowietrzajacym sie ubrankiem ekstra

Gość nutka pesymizmu
no proszę, to się mieści w moich granicahc moralnych ;). A ile taka zabawa mniej więcej kosztuje?

Gość nutka pesymizmu
oo, 1200.. nie jest tak źle :). Zwłaszcza że to 10 zabiegów a aż tyle co kobitki na zdjęciach to tego tlussssczyku nie mam ;)