Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zła na siebie

kocham i jestem kochana

Polecane posty

a mimo tego szukam nowych wrazen w zyciu...ciągłej adoracji ze strony mężczyzn...co jest tego przyczyna ??? czyzby na mój aktualny zwiazek nie ma juz recepty ? moze powoli wygasa ??? a moze to toksyczny zwiazek ?? moze nie potrafie zyc bez niego ??? jest dla mnie naprawde kims waznym i nie mam odwagi przekreslic tych lat spedzonych razem.... ostatnio troche sie zagalopowałam z kolega z pracy...byly pocalunki, pieszczoty, miłe słówka...żałuję bardzo,ze jestem taka słaba... załuje a zdrugiej strony było to niezwykle miłe-nie jestem przeciez z kamienia... co zrobic aby moj zwiazek nabral barw ?? co zrobic aby sex z nim sprawial wiecej przyjemnosci ???? bo tego wyraznie mi brakuje ...i z łezka w oku wspominam nasze pierwsze wspolne chwile..było tak cudownie...a teraz jakos bezbarwnie..chce o niego walczyc, bo jest dla mnie najwazniejsza osoba...dziwne prawda ???

Gość e tam dziwne
Miałam to samo. No i poszłam w długą. Przemyśl następne swe kroki

do "e tam dziwne" żalujesz swoich decyzji ????? zaczynam zastanawiac sie nad tym czy na pewno jestem stworzona do zycia we dwoje...a z drugiej strony nie wyobrazam sobie zycia bez niego...

Gość dellka
jak dla mnie to toksyczny zwiazek.nie walcz, bo szkoda czasu.posunelas sie za daleko.

Gość dziwne
sama nie wiesz co piszesz :O bo: albo chodzi Ci o "ciągłą adorację ze strony mężczyzn" albo chodzi Ci o to, że cipa swędzi i szukasz wrażeń, ale na pewno nie chodzi Ci o to, żeby być z jednym facetem. Dla Ciebie będzie wiało nudą z każdego kąta. walczyć można ale na rigngu! :P

do "dziwne" - wiem co piszę, ale nie wiem co dalej począc z moim życiem...bo w mojej duszy gra różnie...i gdyby nie fakt, że bardzo mi na nim zalezy nie byłoby tego topiku...wiem, ze w naszym zwiazku jest tak, jak być nie powinno...wiem i chcę to naprawić, ale z drugiej strony nie mogę zwalac całej winy na siebie...i proszę Cie bardzo-nie uzywaj wulgarnych słów, bo to tylko świadczy o Twoim poziomie intelektualnym...nic mnie nie swędzi-całe szczęście :-P i wiedz o tym ,że każda kobieta lubi być adorowana-niezaleznie od tego czy jest wolna, czy w stałym zwiazku-w tym akurat nie widzę nic złego..

Gość do autorki topiku
poruszłaś temat, który na tym forum jest na fali, wiec musisz przygotować sie na ciągłą krytykę tych, którym słoma z butów wystaje ;-) tyle przecież tutaj chętnych do sprowadzania nas na "dobrą" drogę i tak nasuwa mi sie taka refleksja -jakimi ludzmi są ci, którzy tak lubia krytykować ?? czy nigdy w życiu nie popełnili żadnego błędu ??? czy żyja w zgodzie z własnym sumieniem ??? szczerze mówiąc watpię... Radzę Ci koleżanko-walcz !!! walcz, bo potem możesz żałować. Wasz zwiazek jest do uratowania, ale cały w tym ambaras żeby dwoje chcialo na raz. Powodzenia!