Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina

Jakie obciążenie na siłowni by schudnąć a nie umięśnić się

Polecane posty

Kupiłam karnet na siłownię i zamierzam intensywnie popracowac nad nogami - w związku z tym jakie mam miec obciążenie?? Minimalne z dużą liczba powtórzen?? Ile kilogramów??

Gość titutitu
najlepiej zapytaj swojego instruktora :)

tam nie zawsze jest instruktor, tzn jest tylko w danych godzinach a ja wolałabym chodzić wtedy gdy jest tam najmniej ludzi

Mniejsze obciążenia,większa liczba powtórzeń.Obciążenie dobierz tak aby 2 ostatnie powtórzenia wykonać z odczuwalnym wysiłkiem. Na początek 3 serie po 15-20 powtórzeń.

Gość kkkkkkkkkkkkkl
mi sie wydaje ze na odchudzanie lepszy jest areboik

Silownia jest doskonala, ale bez instruktora mozesz sobie krzywde tylko zrobic, umow sie z nim przynajmniej niech Ci pokaze co i z jak masz cwiczyc.

mam na stronie klubu specjalny trening dla kobiet - wydrukowałam sobie i zta kartka wyruszam na siłkę - tylko twam własnie zapomnieli napisac o obciążeniu, poza tym jest wszystko

Gość MR HIDE
Jeśli zaczynasz ćwiczyć to jeśli obciążysz mięśnie dużym ciężarem to zaczną "szybko" rosnąć w ogóle szybciej rosną przy dużych obciążeniach ale ile to dla ciebie to ci nie powiem dla mnie to około 80KG tyle starcza jeśli masz już mięśnie takie jakiej chciałaś wielkości to małe obciążenia i dużo powtórzeń w seriach to wymodeluje mięśnie podkreśli ich zarys

Na mnie aerobic też nie działa,za to siłownia tak.Ważę co prawda więcej ,ale na pewno wyglądam lepiej niż przedtem;-) Pozdrawiam i życzę wytrwałości w ćwiczeniach!!!!!!!

Gość Moniaa23
Ja mam jasno określony sposób na szczupłą sylwetkę: 1. Pływanie na basenie 2. Jem 5 małych posiłków dziennie 3. Rowerek magnetyczny w domu Rowerek mam od niedawana ( Sportia 908U :* ) I muszę przyznać, że jest to bardzo fajny sprzęcik. Włączam sobie głośno muzykę i jazda :D

Gość gość
O to do tego najlepsze będą kettlebells, sprawdź www.hop-sport.pl może akurat mają na nie promocje.