zxcxd 5 Napisano 1 godzinę temu ide jedzenie robic i cos obejrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, zxcxd napisał: az tak ? xD Imo nominalnie kaszubska lecz może mieć przodków z Mongolii I nie wierz w jej ciążę ona jest u taty pod kloszem tyle razy ściemniała już że szkoda pisać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 172 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Nadija* napisał: 10 dni spóźnia się okres ale się boję Będą trojaczki za jednym razem każde z innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 5 Napisano 1 godzinę temu nobody gonna take my car im gonna race it to the ground nobody gonna beat my car its gonna break the speed of light oohh its a killing machine, its got everything like a driving big fat tyres , its got everything Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 5 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, big buu napisał: Imo nominalnie kaszubska lecz może mieć przodków z Mongolii I nie wierz w jej ciążę ona jest u taty pod kloszem tyle razy ściemniała już że szkoda pisać xD wiem pisala juz kilka razy ze chyba jest w ciazy, to chyba jakis jej fetysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 5 Napisano 1 godzinę temu ide robic jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 5 Napisano 1 godzinę temu pewnie jest ciekawska jak to jest jak ciepla speerma sie jej do ciippki wylewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, zxcxd napisał: ide jedzenie robic i cos obejrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 5 Napisano 1 godzinę temu ja bym mogl Gaji dzieciora zrobic i alimenty placic na niego, byle mi sie dala jej do ciipki zlac bez gumy, tez jestem ciekaw jakie to uczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 5 Napisano 1 godzinę temu tylko po moim chlaniu pewnie by sie jakis ulom z fasem urodzil i by miala wicej problemow niz to warte xDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, zxcxd napisał: Saxon - Wheels of Steel a To Jeszcze Jeździ? Edytowano 1 godzinę temu przez Rocket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Rocket napisał: a To Jeszcze Jeździ? co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, zxcxd napisał: co? dobra obejrzałem. Czym się najebałeś? Jak dla przykładu jak się nayyebauee to mam przesyt i następnego dnia (nie mów o następnym dniu)* poprzednio czyli dziś nie lubię wypić, rozumiesz? Czyli lubię i nie lubię naraz. Gdyby mnie wysłano na leczenie od alko tak bym im (też naraz)* mówił. ()* to mój wewnętrzny głos. amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Rocket napisał: Czym choojem psim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, zxcxd napisał: choojem psim nie chciałem Cię obrazić, wstawiłeś fotkę auta jakiegoś b. starego, sądząc o prezentacji yt to kanciasty plastik, stąd pytanie o sprawność...m ożes potwierdzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Rocket napisał: nie chciałem Cię obrazić, wstawiłeś fotkę auta jakiegoś b. starego, sądząc o prezentacji yt to kanciasty plastik, stąd pytanie o sprawność...m ożes potwierdzić? gdzie fotke wstawilem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 58 minut temu 4 minuty temu, zxcxd napisał: gdzie fotke wstawilem ? no na kafeterii, ale żeby nie przedłużać, statyczny obraz klipu YT osadzonego na stronie... czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 5 Napisano 55 minut temu 3 minuty temu, Rocket napisał: no na kafeterii, ale żeby nie przedłużać, statyczny obraz klipu YT osadzonego na stronie... czym? nie wiem o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 49 minut temu (edytowany) 6 minut temu, zxcxd napisał: nie wiem o co chodzi pytałem tylko co piłeś? Ale jak tak, to pomyśl, jak jutro bedziesz spawał z bólu, tak inny ktoś, również w bólu choć nie nayyebauem się jak ty, będzie musiał usuwać to Edytowano 48 minut temu przez Rocket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach