Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magadalena

czy wiazek z 30letnia roznica wieku...? KOCHAM bardzo/ jestem tą młodsszą

Polecane posty

nie boj sie.. po prostu im powiedz...zobaczysz ze pojdzie gladko :) zwlaszcza gdy ich uswiadomisz jak bardzo jestescie szczesliwi :)

kiedys bede musiala to zrobic, same rozumiecie nie tego sie spodziewali po mnie ale nie bede ukladac sobie zycia pod dyktando moich rodzicow

moi rodzice sie ciesza z mojego zwiazku bo wiedza ze przy moim mezczyznie nie bede robila glupot hehe ;) sa spokojni..wiedza ze on mnie kocha i sie mna opiekuje..moze twoi tez tak na to spojrza?

moi też nie byli zachwyceni - delikatnie mówiąc - zwłaszcza, że znali go powiedzmy z widzenia. poza tym głupio wyszło, bo sama z dobrej woli się nie przyznałam, wyjechałam z nim na sylwestra i wróciłam \"trochę\" za późno, no i trzeba było powiedzieć gdzie byłam i z kim - nie miałam już ochoty kłamać (zresztą żadne wiarygodne kłamstwo nie przychodziło mi do głowy) więc się przyznałam. mój ojciec zareagował bardzo spokojnie - powiedział ze on i tak wiedział o wszystkim, no może nie o wszystkim ale najważniejszego się domyslał. Mama trochę histeryzowała, ale nawet nie tak bardzo - po prostu była w szoku. A teraz się przyjaźnią, nieraz jeździmy razem np. w góry :) wszystko jest ok.

rodzina mojego mezczyzny jak najbardziej wie o mnie i sa bardzo mili i sympatyczni dla mnie podejrzewam ze nawet mnie lubia;)

ja tez sie czasem nad tym zastanawiam...jestesmy co prawda zareczeni, slub planujemy w okolicach marca ale mam czasem obawy...nie chodzi o to z kim tylko moze sie boje troche obraczki na palcu..zreszta sama nie wiem..zalezy od nastroju...raz mam obawy raz nie... baba ze mnie i tyle :P

znam to uczucie;) kiedys przerazala mnie mysle spedzenia zycia z jedna osoba a teraz juz troche mnie mimo to zastanawiam sie czasem czy dobrze robie

myślę że każdy ma jakieś obawy, niezależnie od swojego wieku i wieku pratnera. Tylko głupiec nigdy nie ma wątpliwości.

ja chce ale to uczucie braku swobody jest dziwne... przekonalam sie o dylematach z tym zwiazanych duzo wczesniej...moj ex oswiadczyl mi sie kiedys...popatrzylam na niego i powiedzialam \"nie nie ja nie jestm jeszcze gotowa\"..inaczej bylo teraz..zgodzilam sie od razu ale malzenstwo jakos tak odkladam ;)

u nas 23 lata, 26 i 49 lat - ale już niedługo wszyscy będziemy o roczek starsi.......:o