Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magadalena

czy wiazek z 30letnia roznica wieku...? KOCHAM bardzo/ jestem tą młodsszą

Polecane posty

chyba nic szczegolnego juz na dzis nie zaplanuje...oboje jestesmy jacys przemeczeni wiec chyba jedynie chwila odpoczynku :) a ty jakie masz plany? :)

dzisiaj nic szcególnego, pewnie wieczór z książką....... nigdzie nie wychodze, nie chce mi się tak szaro na dworze mam jeszcze pełno zaległej domowej roboty, ale nie mogę się zabrać

dzisiejsza pogoda jakos nie sprzyja robieniu czegokolwiek...cale szczescie zbliza sie weekend!!!!!!!!!!:D

daleko, niedaleko - to pojęcie względne musze zrobic sobie małą przerwę, bo już nie mogę wysiedzieć przed tym komputerem, poza tym umieram z głodu, ide coś zjeść mam nadzieję że jeszcze będziesz jak wróce

ja bede jeszcze 15 minut..potem musze leciec...jakby cos to bede jutro od rana :) smacznego Ci zycze :)

🖐️ witam wszystkich, jeśli tu ktoś jest:) jeszcze pare godzin i mamy weekend!!!!!!!!!!:D

Gość Magdalena MAdzia
witaj...weekend/i co mi z tego..? jeszce miesiac temu spedzilabym go non stop w ramionach ukochanego, a teraz????

Gość MAgdalena MAdzia
ostatecznie..? nie wiem:( on jest daleko wiec ostatni nasz kontakt ...3 dni temu...a nigdy nawet 3 godzin nie bylo bez kontaktu...ostatnie jego slowa ...za to ja bede odpowiedzialan za to co jemu sie stanie gdy odejde od niego:( egoista :( a o tym ze mnie skrzywdzil nie pomyslal!!!

no to faktycznie jakiś drań Ci się trafił.....i jeszcze do tego santażysta....nie pozwól sobą manipulować, on nic sobie nie zrobi, to już duży chłopczyk, chociaż zachowuje się jak rozpuszczony dzieciak. głowa do góry, on nie jest fart Twoich łez 😘

czesc!! jestem :) Dzisiaj mam wolne i staram sie jakos zmobilizowac do sprzatania ;) Madziu---> glowa do gory! jesli tak Cie potraktowal to naprawde zachowal sie jak niedojrzaly dojrzaly facet..w dodatku egoista... i nie daj sie szantazowac...moj byly facet tez probowal mnie szantazowac samobojstwem jesli od niego odejde itp..a teraz ma sie dobrze i zyje :) nikica---> co u Ciebie??????????????

u mnie wszystko po staremu......nudy też powinnam się zabrać do jakiegoś sprzątania, ale to chyba odłoże na poniedziałek, narazie zrobiłam pranie

musze się oderwać od tego komputera, bo nic tylko przed nim siedze, a na giełdzie od wczoraj bezruch - więc i tak niewiele robię.... po południu jadę do mamy, obiecałam jej że upiekę sernik na jutrzejszą imprezkę, a wcześniej chyba wybiorę się na basen - muszę odpocząć od monitora, bo głowa mi pęka Kirsten, jakie plany na weekend? Jak zwykle, czy coś oryginalnego?:)

nikica--->masz racje, oderwij sie od kompa..ja tez juz z przemeczenia wzielam dzis wolne :) Na razie nie mam zadnych planow na weekend ..oczywiscie pewne rzeczy nadrobic trzeba ;) moze pojdziemy do kina..sama nie wiem :) a ty co planujesz na weekend?

Gość nowicjuszkaaa
A co powiecie na 18letnią różnicę wieku?

nowicjuszkaaa-> 18 lat róznicy to nie mało, u mnie jest niewiele więcej (23), witamy w gronie; Kirsten-> ja weekend mam zaplanowany, w sobotę rodzinna imprezka, a w niedziele umóiłam się z koleżankami, na baskie pogaduchy; a teraz już zmykam, jade do mamy pomóc jej w kuchni. może pojawie się jeszcze późnym wieczorem 🖐️

Gość nowicjuszkaaa
Tyle że ja tej różnicy w ogóle nie czuję...

Gość poczujesz jak minie
ta "miłóść"

Gość nowicjuszkaaa
Skąd wiesz, że minie? Zresztą u każdej pary może minąć, nieprawdaż?

Gość nowicjuszkaaa
Poza tym na pewno nie jestem ślepo zakochana i wciąz widzę wszystkie za i przeciw.

Gość Magdalena MAdzia
hihi..ja przez 2 lata...myslalam ze dzieli nas 18 lat..nie widzialam tego , tej roznicy tez....a teraz bum okazalo sie ze 30 lat nas dzieli, super nie?? :(

Gość nowicjuszkaaa
Okłamał Cię?

Gość pasadena
ja też byłam zfacetem starszym o 22 lata,szantażował mnie na koniec że odejdzie juz na zawsze iże bedzie z góry czuwał nade mna i wiecie co POWIESIŁ SIE

pasadena -> to straszne.........:( ale to zdarza się niezależnie od wieku, na szzczęście barzdo rzadko

hej hej :) Witam w poniedzialek 🖐️ opowiadajcie jak minal weekend..u mnie strasznie leniwie :)