Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silvia27

Przyszłe Mamusie z Wrocławia i okolic

Polecane posty

Gość ulinqa
Tak się chwalicie pociechami to i ja się pochwalę... Gordian Patryk 24.04.2007 40 tydz. cc. 4450g i 60cm Milena Aleksandra 15.06.2009 34/35 tydz. natura 2780g i 52cm (wcześniak) Gordian jak miał 3 miesiące ważył 9kg, teraz brakuje mu 3 miesięcy do 3 lat i ma ponad metr (ubrania 104-110) i ok 19kg waży, nie jest gubiutki, ale jest większy i wyższy od rówieśników. Szaleje też z nadwyżką. Milka jest wcześniakiem, byłyśmy 9dni w szpitalu, bo miała długo zółtaczkę. Teraz ma skończone 7 miesięcy, waży 9,5 kg też jest nieco większa od rówieśników. Potrafi juz długo siedzieć sama i kłóci się z tatusiem jak mama:) Gordian do roku spał z nami w łóżku, jeszcze mu się zdarza nas odwiedzać nad ranem, do tej pory bawi się po 5 min i szybko nudzi. Milka jest przeciwieństwem, jest spokojna, śpi w łóżeczku od 3m-ca (wcześniej bałam się o bezdech znany u wcześniaków), sama długo się bawi... zobaczymy jak długo... http://www.totamtoiowamto.pun.pl/gallery.php?cid=2

moj synek sam zasypia w łóżeczku ogólnie jest grzecznym spokojnym dzieckiem czasami ma takie dni że potrzebuje wiecej przytulania i noszenia. w 10tygodniu ważył 6 kilo. dużo chodzimy do lekarza ze względu na to ze jest wcześniakiem ortopeda, okulista , neurolog itp. ale jak narazie wszystko jest dobrze wyniki ma dobre. na rehabilitacje nie musze chodzić z nim

Gość ulinqa
Milka też jest wcześniakiem ur się w 34tyg i 4 dniu ciąży, dostała 8 pkt. Byliśmy raz u neurologa. U okulisty też raz ze względu na fototerapię(żółtaczka).

Gość J_oaśka2010
Cześć dziewczyny, ja chodziłam do Szkoły Rodzenia przy ul. Dyrekcyjnej, ale zrezygnowałam, bo nie podobały mi się zajęcia, koleżanka chodziła do Szkoły Rodzenia p. Kusiak, zajęcia były przy ul. Swobodnej 8a ( jesli dobrze nazwisko pamietam) więc postanowiłam sie również tam zapiać. Zajęcia bardzo mi sie podobały. Dlatego jeśli mam komuś doradzić, to tylko ta szkołe.