Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maestro italiano

Jak dziewczyny ukazujecie zainteresowanie chlopakiem?

Polecane posty

Gość maestro italiano

Tak jak w temacie. Jak ukazujecie nowo poznanemu "narazie koledze", ze wpadl wam w oko, jakie wysylacie znaki, sygnaly i czego sie spodziewacie po nich ?

Gość jakie ukazujecie
duch to się może ukazać :P a zainteresowanie to się OKAZUJE!!

Gość maestro italiano
niech i tak bedzie :]

Gość maestro italiano
no dziewczyny wypowiadajcie sie :D

Gość maestro italiano
no ale jak np. znacie faceta od 2 tygodni, on sie wam podoba, czesto sie widzicie bo mieszkacie obok ssiebie, czesto rozmawiacie...to jak mu okazujecie swoja sympatie, ze nie traktujecie go jak zwyklego kolege?

Gość just me...little me
w jego towarzystwie jestem zawsze pogodna, usmiecham sie do niego , czesto patrze mu w oczu.Gdy rozmawiamy stoje blisko niego czasmi 'niechcacy'dotkne jego reki itp... gdy spotkamy sie przypadkiem potrafimy stac i rozmawiac nawet 1,30h (nawet gdy jest ciemno i mróz!) pozdrawiam

Gość piokgdhsgvj
klade mu reke na kolanie w pubie a jak rozmawiam to glaszcze po wlosach

Gość jak mi się facet podoba
to jestem zawsze trochę onieśmielona, raczej nie patrzę mu własnie prosto w oczy...chyba że się "zagapie"...ale wtedy szybko spuszam wzrok na ziemię;) staram się być miła, zainteresowana tym co on mówi, dużo się uśmiecham to też zalezy od tego jaki to chłopak- ale jak mi ktoś się naprawdę podoba to takie zwykłe chwyty f"lirtowe" raczej sobie odpuszczam np. jakieś żarty z podtekstami

jak mi się chłopak podoba to staram się go zainteresować moją osobą poprzez rozmowę, patrzę w oczy, ale niekiedy tez czuje sie troche oniesmielona. Interesuje sie tym co on ma do powiedzenia...i na tej podstawie moge wstepnie stwierdzic, czy cos by z tego mogło wyjść...no i on tez ma juz jakies wyobrazenie o mnie:) ale nie stosuje jakichś typowych flirtów, nie zapraszam na pierwsze spotkanie itp. lubie kusić, ale czekam na pierwszy gest z jego strony;)

Gość do petryk
ludzie dzielą się na dwie kategorie: tych którzy dzielą ludzi na dwie kategorie i tych którzy tego nie robią

Gość maestro italiano
Zalozmy sytuacje, ze znacie go jakies 2 tygodnie. Czesto sie widzicie bo mieszkacie blisko siebie, rozmawiacie. jestescie nim zainteresowane. co robicie zeby to zainteresowanie w jakis sposob okazac? jakies gesty, slowa, sposob ubierania sie, zachowanie? malujecie sie jakos specjalnie jezeli wiecie ze bedziecie sie z nim widziec, czy makijaz robicie tak jak normalnie, albo wogole? jakie macie sposoby na zwrocenie na siebie jego uwagi?

Gość maczugą i do jaskini
cóż zrobić... :P

Gość malutka90
mężczyźni z tego co wiem lubią naturalność więc nie przesadzaj z tym makijażem gdy go widzisz uśmiechaj się i urzekaj spojrzeniem .. po prostu :) powodzenia

Gość fanka_bit
Dobrym sposobem na okazanie mu swojego zainteresowania jest propozycja odwiedzenia go wieczorem, tak po prostu powiedz mu, ze wieczorkiem wpadniesz do niego:]

Gość fanka_bit
mozesz tez puszczac mu -> zawsze wieczorem :]

Gość maestro italiano
Jakies jeszcze macie sposoby? piszcie prosze :)

Gość manika_maniczka
musisz dac mu do zrozumienia, ze jestes nim zainteresowna, w pewnien sposob narzucac sie jemu :]

Gość ona225
ja mam nieświadomie uśmiech jak rogal :) sama z siebie

Gość maestro italiano
no piszcie swoje sposoby, przeciez macie jakies co nie ....

Ja mam kilka starych sprawdzonych chwytów 1- uśmiecham się czasem spuszczając nieśmiało wzrok, a potem głębokie spojrzenie w oczy z uśmiechem delikatnym 2- chwytam delikatnie dłonią jego kark i mówię coś w stylu \"niezły z ciebie agent\" i uśmiecham sie zalotnie kręcąc przecząco głową 3- gdy spotkanie dobiego końca, całuję w policzek i do ucha delikatnie \"było mi BARDZO... miło\" i uśmiecham się to kilka takich dobrych technik

strasznie sie normalnie poci , trzesie , dostaje drgawek a czasami nawet konwulsji i toczy sie jej z ust piana , kiedy ma takie objawy to jest naprawde Toba zainteresowana

Zalotne spojrzenia i duuuuzo usmiechu (tez zalotnego), jakies tam polslowka i slowkowe gierki, zarciki, niestety tak sie zachowuje prawie zawsze i czasem lapie sie na tym, ze oto wlasnie flirtuje z jakims facetem, ktorym kompletnie nie jestem zainteresowana :( Ale za to jakie mam powodzienie! :):):)

Gość maestro italiano
A czy w rozmowie w jakis sposob sugerujecie (w ramch np. podtekstu) spotkanie wspolne czy inne wspolne przedsiewziecie? i jak to jest z puszczaniem -> i smsow, warto to robic i co ma to znaczyc tak na prawde?

Gość oj mariano mariano
:P