Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam

ILE KOSZTUJE ZSEPÓŁ??

Polecane posty

Gość pytam

MAM PYTANIE JAKIE SA KOSZTY ZESPOŁU 3 -OSOBOWEGO, "ŻYWE" INSRTUMENTY (SKRZYPCE I TRĄBKA).... ZESPÓŁ JEST PROFESJONALNY!!! DOSTAŁAM PROPOZYCJE ZA 2300, CZY TO DUZO?? PROSZE O SZCZERĄ ODPOWIEDZ!!

Dużo!!! ja za 4 osoby (też "żywe" instrumenty) płacę 2500 zł. W zespole jest wokalistka

Nie dużo ja place o tysiak wiecej, ale za 5 osób:) Dobry zespół musi kosztowac:(

Gość daglezja jak zwykle pierdoli g
Gówno prawda. Czasami można się bardzo pomylić. To, że coś jest drogie nie znaczy, że jest super. Naprawde dobry profesjonalny zespół można mieć już za 1800 zł. Niestety zespoły zdają sobie sprawę, ze sa takie osoby jak daglezja i wyskakują z wygórowaną ceną, żeby klient miał satysfakcję, że ma super (czyt. drogi) zespól. Ale jakby ich tak przycisnąć to by spokojnie zjechali z ceną.

o co ci chodzi chamie ? zazdroscisz ? nie odzywaj sie lepiej, odpisywalam na pytanie i to nie tobie... moim zdaniem ponad 2 tys to nie jest duzo to normalna cena... i owszem drozszy nie znaczy lepszy, ale z drugiej strony trzeba sie zastanowic, dlaczego niektore zaspoly biora 1500 a niektore 3 tysiace... bo jest popyt... zaspol ktory bierze 1500 napewno nie mial by nic przeciwko zeby mu placic 3 tysiace... tylko, ze nie podwyzsza stawki, bo nikt by go nie chciał... bo gdyby tak nie bylo to normalne ze braliby wiecej... ja uwazam ze troche za zespol przeplaciłam, tak 2.5 to dla mnie norma...

ja place ciutke ponad 2 tys i w naszych regionach cena jest uzalezniona wlasnie od jakosci kapeli- tak jak pisze diaglezja wlasnie

Gość prawdziwi muzycy
to by Cie Daglezjo droga wysmiali ! Za 2500 to możesz sobie wynająć muzykantów,którzy na codzień pracuja,a w soboty chałturza.Dobry zespól,profesjonalny za mniej jak 3500 nie zagra wesela.

Gość Daglezja wszystko ma najlepsze
:o

Gość poza mózgiem
ten ma z wyprzedaży :O

hehe to co piszesz swiadczy tylko o twoim poziomie intelektualnym, nie moim :P a gdzie ja pisałam, ze mam najlepszy zespol? he ? napisałam za ile i tyle, ktos pytal sie ile kosztuje zespol to napisałam... zazdroscisz czy co? wydaje tyle ile mi sie podoba...

Gość pytam
Ja sie tylko zapytałam a tu widze dyskusja!!! mam jeszcze inne pytanie, zespół męski czy damsko - męski?? cały czas mam wątpliwości bo faceci nie zaspiewaja wszystkiego??

Rzecz gustu......... Ja mam duet, tylko pan i pani płacę 90 zł za godzinę, jestem zadowolona, bo byłam na dwóch weselach gdzie ten duet grał, odpowiada mi cena i osoby :) To zależy na ile kogo stać, mnie osobiście nie stać na zespół za 3000tyś. :( Cieszę się, że znalazłam, taki jaki będę miała, a co najważniejsze jest sprawdzony. Dla jednych 2000zł jest dużo, dla drugich w sam raz, to zależy od kieszeni i nie ma co się kłócić ;)

Gość dorottka
my płacimy 3000 zł za zespół 5 osób. bedą grali do 6 rano a potem na poprawinach od 13 do 24

my placimy 1700 za 5 osob i \"zywe\" instrumenty :). Ale to zalezy tez od regionu kraju. Nas osobiscie nie stac na to zeby zaplacic 3000 tys ale jak ktos moze sobie pozwolic to czemu nie :)

Gość doorootaa
my zapłacimy 3500 zł. wiem że drogo ale warto. zespół super nie jacyś przypadkowi "artyści". wiem że drogo ale naprawde warci takich pieniędzy.

Gość i po co te nerwy
Przecież to wasza sprawa ile zapłacicie.Ten sam zespól u jednych zgra za 1900 a u kogos innego za 3000.Posluchajcie sobie kilku kapel.Wpiszcie w przegladarke "ranking wesele"i bedziecie wiedziec. 90% ma te same aranże...Jedno jest pewne.Za mniej jak 3000 nikt naprawde na zywo nie zagra i wy nie bedziecie wiedzieć,czy tak jest. Czterech ludzi grajacych na zywo za 1700 ? To jacys sobotnio-niedzielni partacze... Szkoda z wami gadac i tracić czas...

Ja nie wiem czemu temat zespolu jest tu taki kontrowersyjny... kazdy ma taki zespol jaki mu sie podoba... i ci ktorzy znalezki zespol za 1700 niech sie ciesza bo ja nie znalazam:( a skoro sie na niego zdecydowali znaczy, ze zespol im sie podoba i beda z nigo zadowoleni 0 to chyba najwazniejsze :) to ile kto wydaje za zespol to sprawa indywidualna... tak jak z suknia, niektórzy maja za 500zł a jezeli ktos ma ochote wydac 4000 to tez czemu nie... jego sprawa:) Zespol ktory chciałam na weselu to ten http://www.topten.art.pl/mp3/3-RYSZARD_RYNKOWSKI-Ten_Typ_Tak_Ma.mp3 www.topten.art.pl niestety byl baaaardzo drogi, wiec musiałam poszukac tanszego... ale gdyby mnie bylo stac, bylby to napewno en zespol:) dla porownania podaje zespol ktory zupelnie do mnie nie trafia - i wizualnie i muzycznie : http://www.samowar.zg.pl/ozespole.htm zespol ktory chcualam miec ale niestety juz nie mial terminu, i nie dziwue sie bo swietny to : http://www.navis.lublin.pl/mp32.html ale jak mowie co sie komu podoba :)

Ps zespol samowar, nie zrazilby mnie pewnie, gdyby sobie darował repertuar Niemena!!! Przeciez to sie ciezko spiewa, malo kto umie dobrze zaspiewac Niemena, a oni spiepszyli Sen o Warszawie ... takiego zlego wykonania jeszcze nie słyszałam... Pewnych rzeczy sie nie spiewa - jak sie nie umie... A repertuar Niemena do nich - moim zdaniem - nalezy !!!

do: i po co te nerwy - wydaje mi sie ze to kazdego indywidualna sprawa jaki i za ile ma zepol - nie stac nas zeby wydac 3000 tys, wiec poszukalismy tanszej orkiestry - co nie znaczy gorszej i mozesz wierzyc albo nie (twoja sprawa) ale nie sa to zadni sobotnio-niedzielni partacze - a cene uzgodnilismy akurat taka bo to po znajomosci :p Daglezja dzieki za poparcie :)

Gość heheahahahahahahaha
trąbka:D Współczuje gościom :o

heheahahahahahahaha ---> a moze potrafisz swoja mysl rozwinąc? czy tylko tyle msz do napisania ?

Gość czy wy umiecie czytac
ze zrozumieniem? Powiedziałem wyraźnie,że to prywatna sprawa ile kto zapłaci zespołowi.O strony technicznej,i tak sie nie kapniecie,kto gra na zywo a kto nie.Bebnów można nastawiać i 3 zestawy i co z tego ? Nie rozumiem dyskusji.Wynajmujecie kapele,która ma nie tylko zagrac,ale i poprowadzic wesele.umiejetność pokierowania goścmi i dobór repertuaru,wyczucie co zgrać nastepnego,a czego nie grać jest bardzo istotna. Druga sprawa,to zespól ma wygladac schludnie i czysto.Uroda,wyglad tqarzy,tusze czy sylwetki to sprawa drugorzedna.Pavarotti wyglada jak wieprzek a i spiewa i potrafi zakręcić widzami.Panasewicz jest brzydki jak noc listopadowa a porywa tlumy.Mandaryna nie umie spiewac a sukcesy odnosi.Umiejetnośc pokierowania ludźmi na weselu czy innej imprezie.to jedna z najważniejszych cech.A wy sie sprzeczacie o 200 czy 500 zl.Jesli sie organizuje imprezę typu wesele,to skapienie pieniędzy na w sumie najwazniejszy czynnik od którego ono zalezy jest tylko głupotą,nieznajomością realiów i zwykla pychą.Albo niewiedza.Tego typu miejsca mają przybliżyc ludziom temat,poradzić sie,wymienic poglady.Ale impertynencja niektórych,amatorszczyzna w temacie i zwykła chamska buta wymieszna z pozerstwem jest wodą na młyn własnie takich amatorów,co to od poniedzialku do piatkumyją samochody,czy siedza na kasie,a w sobote zamieniają sie w "muzyków"i świadcza usługi dla lludności. trabka wbrew pozoro jest instrumntem pożadanym,ale malo praktycznym na weselu. Natalia 84 - gratuluje wyboru,a jednak po znajomości i bardzo dobrze.Najwazniejsze to sprawdzony zespół. Nigdy nie komentuję i nie oceniam innych zespołow.i TERAZ TEŻ TAK BĘDZIE. Daglezja - co do Samowara,zgadzam się. Top ten - wg.uznania ludzi Navis - jesli sluchałas choc jednego utworu z tej strony i podzielasz dalej swoje zdanie,to posłuchaj jeszcze raz.np."Rock&roll is king" ELO w wykonaniu tego zespołu.Oczywiście nigdy to nie bedzie brzmialo jak oryginal,ale człowiek z zespołu Navis,spiewajacy ten utwor,nigdy nie powinien spiewaćniczego,a juz tym bardziej tak trudnego wokalnie utworu.No chyba,ze przy ognisku. Nie bardzo też rozumiem w jakim jezyku jest spiewany ten utwór,bo angielski to na pewno nie jest.Ale tak jest z każdym utworem tego zespołu.Zmiana wokalisty,napewno by im wyszła na zdrowie.Celowo nic nie mówie o dziewczynie,bo jestem gentlemenem. :)

Przesłuchałam jeszcze raz Navis... Ja tam słuchu nie mam specjalnego, wiec : dziewczyna spiewa wg mnie dobrze a nawet bardzo dobrze,(wiec dziwi mnie ta ukryta krytyka ? ) facet duzo gorzej... Natomiast ten zespol jest i tak o niebo lepszy od innych... Przynajmniej tych, które ja słyszałam... Po kilkunastu albo wiecej przesłuchanych zespołach wygrał nawis... Nie mieli terminów az do konca roku 2006... A co do top tenu to jak dla mnie super, zreszta urzekli mnie utworem rynkowskiego \"ten typ tak ma...\" Rewelacja jak dla mnie :) No ale niestety wysoko sie cenia, zreszta nie dziwie sie... no i image fajny :) Z tym ze top ten sie na typowe wesele nie nadaje, jezeli ktos chce zespol i zabawe w stylu \" a teraz idziemy na jednego\" to chyba jednak nie ten klimat...A ja wlasnie nie szukałam zespołu weselnego.. Wiekszosc zespolów które szukałam, bylo takich jak samowar niektóre nawet gorsze... A ja mam pytanie do tych z branzy muzycznej: jakie zespoły mozecie polecic ... moim zdniem bez sensu jest przepychanie sie kto ile dal i kogo zespol gorszy...a kogo lepszy moze sie stworzy lista dobrych zespołów??? Ciekawa jestem czy jakis dobry zespol przeoczyłam w czasie moich poszukiwań... chodzi mi o takie z strona internetowa, bo przyznam, ze tylko wsrod takich szukałam...

Gość Tu zagladajcie
http://zespol.rankking.pl/index.php?k=bd10c5&identyfikator=zespoly Teraz problemem jest region z jakiego chcecie.ale prościej jest wymienic zespoły kore sie nie sprawdzaja: 1.Najgorszy mi ze znanych,"niereformowalnych"a jednocześnie najdroższych to - Fortepian 2.Anonim 3.Atut 4.Revers Band 5.The EFF 6.Credo 7.Krater 8,Raf lub Traf 9.Paradox 10.Avans 11.The BEST/kompletna pomyłka/ 12.Nexus 13.No name 14,Agaton 15.latinodeo 16.Blade to te chyba najslabsze nie polecam też Avwrs,Rewers,Cytrus,Roni,Margo,Formatx,Standard, Capella,Eden,Kankan,Stopband,Akces,Samowar i wile jeszcze innych. Nie ma sensu uzasadniać,wystarczy posłuchac mp3. Niereformowalny - znaczy,zespól nie przyjmuje prawie żadnych sugestii,liczy sobie max.10h itp. Powodzenia. A co ukrytej krytyki wokalistki z Navisu...Sama Daglezjo mowisz ze sie nie znasz.Posłuchaj ich na zywo.W studiu mozna zrobic praktycznie wszystko.Usunąc chrypke,podnieść tonację,zastosowac filtry.

No wiem, ze w studiu da sie wszystko, ale taki samowar dla przykladu nawet w studiu brzmi tragicznie... wiekszosc gosci nie zna sie na muzyce, wiec mysle ze navis bylby ok:) a niestety lepszego zespołu . nie liczac mojego nie znalazlam ( to oczywiscie moje odczucie )!!! ja na ta stronke trafilam jak szukalam zespołu... i szczerze to chyba nic mi sie nie podobało... jeszcze poslucham jak wroce bo teraz nie mam czasu... ale ja pytałam o konkretny dobry zespol, ktory nie falszuje i bedzie dobrze bawic gosci !!! zlych zespolow jes mnostwo... ale znalezc dobry to sztuka, wiec dlatego pytam !!!

Gość podałem moim zdaniem
nieciekawe,niechcę podawac dobrego,bo posadzą mnie o reklamę,albo przypiszą jakiś.Najgorsze na mnie w sensie kontaktu z ludźmi,np.podczas bezpośredniej rozmowy,zrobił na mnie "Fortepian",kiedy to bardzo niemiła wokalistka tej "grupy'stwierdziła,że nic nie obniżaja,graja to co chcą i na co maja ochotę i jak mi sie nie podoba to moge poszukać innych zespołów.Co zrobiłem. Niewiele lepsza pod tym wzgledem była Kapela na wesela.Tu zawazyła sprawa repertuaru i wykonania.Ale Pan Kierownik zespołu stwierdził,ze to mało wazne co ja teraz słysze,bo na weselu dają z siebie wszystko.Też zrezygnowałem.

Bede nalegac jednak... Ja zespol mam, ale wiem jak ciezko było cos znaleśc.:( Jak narazie prawie wszystkie zespoły które znalazłam wnecie, są moim zdaniem beznadziejne :( Ale wierze, że sa dobre zespoły, tylko o nich nie wiem... a z czystej ciekawosci chcialabym poznac... No i moze sie komus przyda taka informacja ...

Gość Oscar
Reprezentuję firmę zajmującą się sprzedażą trofeów sportowych a także profesjonalnie wykonanych desek okolicznościowych. Nie wiesz jak podziękować swoim najbliższym, zrobimy to za Ciebie! Dlaczego mamy najniższe ceny? Bo to Ty ustalasz ostateczną cenę towaru! Proszę o kontakt e-mail: fhoscar@wp.pl. Serdecznie zapraszam do współpracy!