Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JuanRamirez

Czemu brak kobiet ktore potrafia pieścić faceta ... ?

Polecane posty

Gość JuanRamirez

Tak się zastanawiam ostatnio :) czemu brak kobiet, które potrafią pieścić faceta ? Wyłączam panie do towarzystwa ;) bo to ich zawód i jak któras nie potrafi to wypada z biznesu. Nie mówię tu o lodach :) tylko np. o pieszczeniu języczkiem ciała czy choćby pieszczoty rączką :) ja tam uwielbiam, jak mnie ktoś smyra po pleckach w trakcie :) albo po udach ... wrrr suuuper ... a tu co ? kobieta przy mnie ma ze 3 orgazmy od samych pieszczot :) a ja ? kto sie mną zajmie ? Brzmi to może dramatycznie, ale faktem jest że na jakieś 40 kochanek, które miałem to tylko 2 (słownie: dwie) wkładały troszkę wysiłku i potrafiły pieścić faceta. Jak to jest drogie Panie ? NIe chce wam się czy brak umiejętności ?? pozdrowienia dla pieknyhc kobiet .. :)

Gość JuanRamirez
TAK JESTEM CIOTA PEDALSKA!!! OBCIAGAM!!!

Gość JuanRamirez
jak sie nie ma co powiedzieć to sie gada głupoty :) żal mi kolegi :( biedny jest ...

Gość bejbe-onaa
Ja mysle,poniewaz faceci rzadko kiedy mowia nam o swoich odczuciach i nie wiem czy na przyklad glaszczac mu plecy,jemu sie spodoba :)

Gość nic nie wiem
a lubisz seks analny????????

Gość AGNEZJA
Drogi Panie! Z regóły to mężczyźni nie lubią pieszczot.Kobiety zdając sobie sprawę z tej kwestii zazwyczaj przechodzą do konkretów mysląc,że tak będzie lepiej. Mysle,że najlepiej jest sobie szeptać do uszka w trakcie stosunku czego oczekujemy od partnetra. Jak tak robie i za kazdym razem dostaję to czego chcę. Pozdrawiam

hello :) ponieważ zazdrośnicy, którzy nie mogą sobie ulżyć w inny sposób porwali nicka .. pojawiam się pod nieco innym :) ... do bejbe-onaaa: a spróbować chyba można ?? my faceci prości jesteśmy ... a co szkodzi tu podrapać tam przygryźć ? troszkę mocniej - nie jesteśmy ze szkła :) ... pozdrowienia ..

Gość burkinafaso
agnezja ==> święte słowa

Gość a mój to lubi
i jestem w pieszczeniu,myzianiu,drapaniu i masażu już mistrzem świata...... Bywają dni że wolimy te pieszczoty od seksu Niestety mój partner ma kobietę z którą mieszka,ja jestem tylko tą drugą........ Ale to do mnie ucieka nocą..........:P

Gość bejbe-onaa
Dokladnie jak Agnezja napisala powyzej,kobiety myslą ze mezczyźni oczekuja szybkiego przejscia do "konkretów",ja sama osobiescie spotkalam sie z tym,ze faceci mowili mi czego oczekują i to mi sie podobalo :)

Agnezja :) a ja mysle że chyba lubią :) tylko może troszkę się wstydzą powiedzieć ... bo my przecież twardzi jesteśmy, macho i wogóle :) ... a ja zawsze odbieram sex jako grę gdzie dwie osby wkładają tyle samo wysiłku ... buziak dla Pań :)

Gość ja man
bejbe-ona opierdol mi kabana

aaaaa poza tym ... czemy ja mam mówić co ja chcę ... a w miedzyczasie zgadywać czego chce Ona - no żądam równouprawnienia .. !!

Gość AGNEZJA
Masz rację mój Panie, ale my z kolei nie jesteśmy alfa i omegą i 99,9 %z nas nie potrafi czytać w myślach.Troszkę podpowiedzi i od razu jest przyjemniej...buzka

Gość bejbe-ona
ja tez zadam rownouprawnienie ja man wyklajstruj mi kocmołucha

Chcesz rownouprawnienia,to zastanów sie dlaczego wiekszosc mezczyzn wie ze powinna popiescic kobiete? bo mowimy czesto o tym...moze mezczyźni powinni nauczyc sie rozmawiac z partnerką wtedy nie powinno byc takich problemów :)

Gość bejbe-onaa.
JuaaanRamirez jestes pojeb i pozostali to ZJEBY!!!

popieram :) ... ale to musi działać w obie strony :) ... cały czas mam jednak na mysli takie spontaniczne pieszczoty :) przecież to nie wielki problem ... chyba ...

No coz...........po prostu wiekszosc kobiet nie wie ze masz ochote na takie pieszczoty i jeszcze dlugo tak bedzie :P

no nieeee .... bo ja sie uczę szybko i zgodnie z radą pięknych Pań będę szeptał na uszko co lubię ... :) ... fakt jednak pozostaje faktem :) na spontaniczność nie ma co liczyć :( i tu bym nie zrzucał przewin na męskie plemię :) .. po prostu Panie bywają w tej grze mniej kreatywne ... ? no wsadzam kij w mrowisko :) ale może warto - obie strony czegoś się nauczą ? ... a topic o pieszczotach panów przez partnerki chyba był ... i co ? bez echa ... mało przebojowi widać jesteśmy Panowie ... buziaki dla Pań ...

Moze trafiales po prostu na kobiety ktore lubia od razu przejsc do konkretniejszych rzeczy..... :P

Gość wystarczy
W Y P I E R D A L A C!!!!!!!!!!!!!!!! POJEBY!!!

Gość tancerka...
Wydaje mi się, że spróbować znaleźć te miejsca u mężczyzny nalezy zawsze. Tyle, że wiekszość za przeproszenie leży jak kłoda, bo nie chce wyjść na zniewieściałych poprzez przyspieszony oddech, jeki, słowa. Niektórzy myślą, że pieszczotach ich sutków, to jakoś tam może dziwnie wygladać, nie to co pieszczoty penisa - konkret. A tak ogólnie na każdego działaja inne pieszczoty, jednak trzeba sie o tym przekonać osobiście metoda prób i błedów ;-)

>> gorrrąca 25 >> mam nadzieje, że wkrótce ktos taki stanie na mej drodze :) i będzie i dane doświadczyć absolutnych radości z pieszczot :) .. pozdrowienia ...

a tak na marginesie: moze za krótko byleś ze swoimi kochankami, żeby mogły poznać Twoje potrzeby. jeśli sam im nie mówiłeś co lubisz, to musiały same się tego uczyć, a to zabiera troche czasu.

Gość malo doswiadczona
juan ramirez a jakie pieszczoty lubia faceci?