Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ariergarda

Czy jakaś skrywana przez waszego partnera/partnerkę tajemnica

Polecane posty

Gość słomiana wdowa
u mnie w pracy jest taka słomiana wdowa, mąż w Irlandii od roku a ona niewyżyta i imprezuje i dokazuje, jest przekonana,że mężuś się o tym nie dowie.

Gość LM
A ja nie powiedzialam chlopakowi ze nie zdalam w trzeciej klasie liceum! Wstydze sie potwornie, na szczescie mieszkamy daleko od miejscowosci w ktorej chodzilam do szkoly i moich znajomych. Dwa lata temu skonczylam studia...:)

Gość harcmistrz
Na obozie harcerskim podglądałem jedną dziewczynę jak brała prysznic, od 3 lat to moja żona, kiedyś się jej do tego przyznałem a on mi powiedziała,że mnie zauważyła ale udawała,że o tym nie wie.

Gość mężatka_
Mój mąż nie przyznał się że ma stary (jeszcze przedmałżeński) dług kredytowy w banku. Pisma i listy które przychodziły wrzucał do kominka, u nas w domu jest zasada wzajemnego zaufania i nikt nikomu korespondencji nie otwiera. Przyznał mi się dopiero wtedy jak wyznaczono komornika z natychmiastowym nakazem egzekucji zadłużenia i to było ok 200% tego co był faktycznie winien - karne odsetki. Twierdził że to mnie nie dotyczy bo... stało się przed ślubem. Musiał sprzedać działke po teściowej żeby z tego wyjśc cało. Właściwie niewiele straciliśmy ale zaufanie zostało nadszarpnięte. Teraz mam własne finanse, konto w banku na wypadek gdyby znów coś wywinął. On ma zablokowaną możliwośc kredytową czyli nigdzie już kredytu nie dostanie.

Gość tajemnice z wyjazdów
szkoleniowych mojej firmy, jakby wyszły na jaw to narobiły by wiele bigosu rodzinno-towarzyskiego.

Gość co tu tak cicho

Gość ludzie dajcie czadu
... i podzielcie sie tajemnicami! Osobiscie znam pare... ale sa dotkliwe i tak strasznie smutne :(

Gość pisać pisać

Gość fajny topik - piszcieeeeee

Gość niema niema
kolega ma syna , dowiedziałam sie o tym od jego przyjaciele, ten kolega w tamtym roku sie zenił bo wpadł z jakąś laska. tak wiec teraz jest podwójnym tatusiem z tym ze o jednym dziecku nikt niewie. mamusia pierwszego dziecka ma meza a moj kolega był jej kochankiem , dlatego ONachciała zachowac to w tajemnicy a mężuś i kocha i wychowuje jak swoje:-) oczywiscie do dzis to nie wyszło na jaw znam wiecej tajemnic które sie niewydały , a te co sie wydały hmmm niech pomysle ...jak cos mi sie przypomni napisze , i czekam na WASZE rewelacje , pozdrawiam

Znam jedną dziewczynę, ktora twierdzi, że została opętana. Mówi, że czuła to jako zagęszczone powietrze ktore weszlo do jej gardła. Dziewczyna całkiem normalna. Tak się przestraszyła, że nie mówiła o tym nikomu przez dwa lata. Po tym wydarzeniu jednak stopniowo, zaczęła chorować, ale nie skojarzyła tego, myślala, ze to się charakter zmienia.. W poszukiwaniu bioenergoterapeutów trafiła na egzorcystę. Dziś wraca do zdrowia. ps. szukam osob do magisterki!! ( stopka)

Gość śmierć kliniczna
w trakcie operacji przeżyłam śmierć kliniczną,unosiłam się nad stołem operacyjnym i wszystko widziałam i słyszałam, po przebudzeniu opowiedziałam o tym pielęgniarce, nie zrobiło to na niej wrażenia, ale nikomu o tym nie opowiadała , teraz i ja nikomu publicznie o tym nie mówię.

Gość pumpernikiel
zdradzalam mojego ex narzeczonego z bylym facetem przez chwilke-nie zaluje nic a nic-a czy on o tym fakcie sie dowiedzial..wcale mnie to nie interesuje

Gość aliniaa
Mam bardzo wiele tajemnic, które "popełniłam" będąc młodziutką dziewczyną. Sex z kobietą, romans z żonatym, sex za pieniądze, trójkąt... i wiele innych. Nigdy nie powiem o tym chłopakowi. Tak naprawdę to chciałabym to z siebie zrzucić, chciałabym by znał mnie całą i bez tajemnic, ale - ja wyrzucę z siebie i on z tym zostanie i będzie się męczył z decyzją. Bałabym się że odejdzie. Nawet gdyby nie odszedł, to bałabym się że przy najbliższej kłótni to wypomni.

Gość zenada
oszukuje mojego nowego faceta.. sypiam z bylym meżem choc juz minelo 5 lat od rozwodu, za kazdym razem jak sie spotkamy tak jak i moj byly oklamuje swoja nowa pania...

Gość phiphaphe
zenada... a dlczego sie rozstałas z swoim mezem , to trosze nie na temat ale mnie to zaciekawiło . bo chyba dalej macie sie ku sobie:0)

Gość phiphaphe
tajemnica niewyszła na jaw i pewnie nigdy nie wyjdzie......kolezanka zdradzała faceta 9 pocałunki , przytulanki , o ile wiem bez sexu)...a ja piesciłam sie z jej facetem.....niewiem czy załuje czy nie ...dodam ze te facet to mój przyjaciel którego znam jakies 9 lat , a ta kolezanka to bardzo bliskaa kolezanka i znam ja od dziecinstwa:-) i to dopiero zenada!

Gość niema niema
kolezanka spiła sie kiedys w takim pubie i pozniej przespała sie z jednym z naszych kolegów , wiem o tym ja , kolezanka oraz para znajomych która sie seksiła:) zanaczam , ze ona zaraz potym zaczeła sie spotykac z kim i wszyscy mysleli ze to był jej pierwszy:D i on tez tak myslał hehehe i nikt nawet na sekunde by nie pomyslał ze jest inaczej:-)

Gość ffdgfdgfg
kolega był swiatkiem zabójstwa....

Gość rumcajsowa w gumiakach
o kurcze to mialam pecha i co poszedl z tym na policje?

Gość ja4333
podnoszę

Gość rodzinna tajemnica
po 23 latach dowiedzilam sie ze moja mama miala dziecko przed slubem ( moj brat) . Brat nie wie do tej pory ze jego biologicznym tata jest ktos inny. A moj ojciec juz niezyje.

Gość lolastheme
dowiedziałem sie ze moja laska była tak zamroczona alkoholem ze przes[pała sie z bratem blizniakiem swojego ojca...nie potrafie jej dotknąć...

mój facet przez długi czas ukrywał ze jego ojciec- nie jest jego ojcem...i wiecie ze przez rok czasu nie zwróciłam uwagi ze mówią sobie po imieniu!

Gość upupupupupuppp

Prawda jest taka że im mniej wiesz tym lepiej śpisz!!! Ja mam bardzo dużo tajemnic i znam bardzo dużo tajemnic innych osób np: - mój brat zdradzał swoją p0anne a ona o niczym nie wie ,on mi tylko sie zwierzał - mój facet nie wie z iloma facetam spałąm przed nim - mam bulimie a wszystkim mówie ze jest ok ze jestem zdrowa - zdradziułąm mojego faceta duzo razy,ale nie uprawiałąm z innymi sexu - mój kuzyn w dzieciństwie mnie molestował, nikt o tym nie wie Oj znalazło by sie tego jeszcze duzo

Gość evevevev
Mój facet nie wie, że prawie co noc śnią mi się sny erotyczne z innymi facetami... i nigdy się nie dowie