Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyafrodyta

wszystko o SKOLIOZIE

Polecane posty

Gość antyafrodyta

przepraszam, ze znow zakladam ten temat, ale z glupoty zaczelam go na ogolnym: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3149594 gdzie oczywisty jest szybki zgon tematu ;-) dlatego prosze zainteresowanych o kontynuowanie go tutaj

Gość Garbusek
JA TEŻ MAM SKOLIOZĘ, NIESTETY.

Gość antyafrodyta
boli cie? ile masz lat? jak sie leczysz?

Gość antyafrodyta
dziekuje za linka :-) a wiesz moze co z rowerem, tancem towazryskim, beiganiem i plywaniem?

Gość antyafrodyta
ale najgorsze ejst to ,ze jak rozxmawiam, albo mysle o skoliozie to mi sie zbiera na wymioty :((((((((((((

Gość ijijijijij
zdaje się ze pływanie daje dobre efekty

Gość justa24
ja miałam skoliozę mam dalej ale miałam trzy operacje w tym jedną stałą. Obecnie od 10 lat żyję z implantem. Jeśli chodzi o ćwiczenia to podobno basen najlepszy i rower. Pozdrawiam

Gość skrzywiona
a ja mam skolioze z powodu jednek nogi krotszej o 1cm od drugiej... to z kolei byl skutek problemow ze stawami biodrowymi w dziecinstwie a wlasciwie niemowlectwie (chyba wykłębienie??) chcialabym sie dowiedziec jak powazna musi byc ta wada zeby doszlo do operacji... ma nadzieje ze mnie nie grozi...

Gość skolioza
skolioza to paskudna rzecz :-) tez ja mam i mam z tego powdu kompleksy choc nie jest tak bardzo widoczna a zawdzieczam to tylko mojej kochanej mamusi która mnie "terroryzowała" ćwiczeniam i wyjazdami do sanatorium w Trzebnicy które serdecznie pozdrawiam za młodu , w tej chwili mam 28 lat i chodze na maszae które mi pomagaja bo po całym dniu za kólkiem na ćwiczenia nie mam siły :-) mam równiez dziecko z tym da sie żyć dziewczynki :-) ale basen jak najbardziej jest wskazany i jakieś ćwiczonka , rower chyba tez natomiast bieganie skoki jakies wyczynowe rzeczy to o ile wiem to nie za bardzo no i od dzwiganai mnie strasznie bola a prace mam taka że musze troche nosic (okienka ) nie duże około 35 kg jedno :-) ale daje rade a masaże polecam sa super

Gość ja tez wlasnie
mam skolioze tyle ze jak mialam 14 lat przeszlam operacje kregoslupa zeby zachamowac skrzywnienie no i bylo ok ale to zaniedbalam i skolioza sie poglebia obiecuje sobie codziennie ze zaczne cwiczyc mam dopiero 21 lat teraz jestem w ciazy i boje sie ze mi sie moze poglebic.. hmm zaluje ze wtedy nie cwiczylam po tym zabiegu

Gość gość
OcaLZl5n7OrvG1XccWDA3EBL