Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzrzrzatka

Wygląd

Polecane posty

Gość małgorzrzrzatka

Czy sz tu osoby ktore moga o osobie powiedziec ze sa brzydkie,ale jednoczesnie szczesliwe i akceptujace ten stan rzeczy? jestem brzydka...ale to mi nie przeszkadza:) wiem ze nie stanowi to przeszkody w szczesliwym realizowaniu zycia:) Zdarza mi sie pozazdroscic jakiejs dziewczynie pieknego ciala,stroju.gracji,zachwania...jednak czesto jest mi dobrze z moim wygladem:) Co o tym sadzicie?

Gość tratra
ja bym chciała tylko trochę schudnąć:D pozdrowinka

Ja mam 2 koleżanki, które sa bardzo brzydkie. jedna z nich jest niesamowicie sympatyczna i jej wygląd nikomu nie przeszkadza, wlaściwie nikt go nie zauważa. Druga natomiast jest wyjątkowo wredna, jakby miała pretensje do calego świata o ten swój brak urody. I wszystcy o niej mówią \"ta paskudna\". Do dobrze, że nie przejmujesz sie swoim wyglądem, choć to normalne, że każda z nas wolałaby byc piękna.

sądzimy ze dobrze myślisz i masz dobrze poukładane jednocześnie nie uważamy sie za niewidaomoco i widzimy swoje braki z drugiej jednak strony troche zadzieramy nosa, czasami jak jest okazja a poza tym to ja Ci tak na słowo nie wierzę... w ocene własnej powierzchowności pozdrawiam(y) :)

Gość małgorzrzrzatka
pewnie bylo by calkiem ok. gdybym przestala zazdroscic...:):)

Gość małgorzrzrzatka
facet30 rozbroiles mnie doslownie

hmmmmmm to na to już niewiele można poradzić chyba tylko totalne pogodzenie a o totalne trudno może można coś poprawić panie mają taaaaakie możliwości a wiele z was z tych możliwości nie korzysta a TY Małgorztko czy korzystasz? jako bystry obserwator tego zagadnienia zareczam Ci ze uroda to najwyżej 1/4 wrażenia jakie robicie na facetach reszta to: OPRAWA (czyli makijaże ciuszki itp), WDZIĘK, OSOBOWOŚĆ pomyśl o tym... :)

to znaczy ze co? jak to rozbroiłem? w sensie pozytywnym? nie będzies zsie bronić?

Gość małgorzrzrzatka
wszystko ok :):):)

Gość małgorzrzrzatka
ostatnio(nie jestem lasbijka) podobaja mi sie mniej ladne dziewczyny znam tez takie i czuje ze maja w sobie jakies piekno,piekno szczegolnego rodzaju:) jestem ciekawa czy inni tez to widza??

trafiłaś w 10 tak to widzę nie pomijając oczywiscie kwestii erotycznych i nie jesteś jedyną kobietą ktora tak to odbiera ja jestem okropny bo ja zaraz namawiam do sexy ciuszków... żarty nic na siłe :) ale spróbuj

Gość małgorzrzrzatka
facet30 gdzie ta Twoja poszukiwana grzesznica? No wiem z tymi ciuchami...Przydalby mi sie stylista,powiedzil co do czego i jak sie nosi...a tak to musze wlozyc w to troche wysilku...:)

wbrew pozarom wygląd bardzo pomaga, wiem z władnego doświadczenia, ale zdarza się też pozazdrościć mi jakiejś dziewczynie, dużo brzydszej ale mającej tyle w sobie takiego uroku, humoru i innych cech. poza tym dlaczego facet zdradził mnie z dwoma pokemonami??? dziwne,,

wiec włóż wysiłek :) wysiłek to dobra rzecz ja bywam niezły w doradzaniu ale mam bardzo skonkretyzowane style które popieram zyczliwa ale naprawdę zyczliwa kolezanka z dobrym gustem to wystarczy... :) ale co cię tak rozbroiło?

Gość małgorzrzrzatka
rozbroil mnie Twoj post saperze

Gość małgorzrzrzatka
wlaze ten wysilek i popytam kolezanek... bedzie fajnie ,zrobie sie na angeline joli;)

Gość wyglądzik
mi też nie przeszkadza mój brzydki wyglą dopóki.....jakiś .... nie rzuci mi prosto w twarz że jednak jestem brzydka :( Jak można coś takiego powiedzieć drugiej osobie?

no no ale mam zdolności a podobno głos tyż mam robrajający/rozbierający głos ale to tylko odosobnione opinie ;)

nie można to jest chamstwo i podłość i pewnie też przesadzasz i też włóż wysiłek a co do Angeliny ona wcale nie taka ładna ona ma właściwą oprawę i o to chodzi

mój facet jest bardzo brzydki ( inni tak uważają), wysoki hudy pałąk, wielkie łapy, śmieszny chód,odstające uszy i wogóle mało urkliwy ale.....dla mnie jest najpiękniejszy na świecie,uwielbiam każdy jego gest,skrzywioną minę itd... wygląd nie ma znaczenia!!!

Gość just me..little.me
ja nieumiem ocenic siebie obiektywnie bo niestety nienawidze siebie nie umiem tego zmieniac i chyba zawsze bede ,mysalłam o sobie z odraza wiemze to załosne ale w zyciu i w ludziach nie ma nic prostego

Gość just me..little.me
ja nieumiem ocenic siebie obiektywnie bo niestety nienawidze siebie nie umiem tego zmieniac i chyba zawsze bede ,mysalłam o sobie z odraza wiemze to załosne ale w zyciu i w ludziach nie ma nic prostego

Mówia, że jestem ładna ale jakos mam to w dupie bo nie to sie liczy. Zawsze staram sie aby mężczyzna zauwazyl nie tylko moj wyglad ale bardziej to , iz jestem uczuciowa, potrafie byc wierna itp. Moim zdaniem dla wartosciowego faceta nie bedzie mialo znaczenia to, co widoczne dla oczu ale to czego nie widac :]