Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna_Ania

Co robic?

Polecane posty

Gość chlop123
ANIU wiem ze to boli jak widzisz ze kochana przez ciebie osoba szuka kogos innego ,"tej jedynej"wiesz my tutaj na topciu oceniamy tylko to co piszesz ,a tak naprawde uwazam ze tylko rozmowa z nim ci pomoze ,ale w sumie sam fakt ze ukrywal przed toba ten anons daje duzo do myslenia ,POROZMAWIAJ Z NIM to tylko tyle co mozemy ci doradzic ,bo niema sensu robic z igly widly.pozdrawiam i niemysl negatywnie poki sie wszystkiego niedowiesz od niego

Gość Smutna_Ania
rany! z emocji az zaczelam robic orty:( wybaczcie !

Gość DO ANI
Skąd ja to znam :( Historia jakby moja. DRAMAT !!!

chłop ma racje. pogadaj z nim. nie musisz od razu. powinnas ochłonąc.wybierz sie gdzies ze znajomymi. i nie myśl o tym tak intensywnie,bo to nic nie da. powodzenia.:)

Gość tratra
umów sie z nim na ta randkę!!!Jak szuka to znajdzie.Dasz popalić dupkowi!

niezbyt przyjemna sprawa, ale powinnas z nim pogadac o tym, może ktos mu zrobił kawał albo faktycznie założł konto zanim się poznaliscie... też jestem ciekawa jak to znalazłaś?

Gość Smutna_Ania
tak, umowic sie z nim , byloby niezlym rozwiazaniem. Ale wiesz co?, nie chce sie bawic z nim w kotka i w mysze, wydaje mi sie ze nie tedy droga:( Dziekuje chlop123 i zona zakochana, z pewnoscia macie racje. W tej chwili odzywaja sie we mnie wszystkie negatywne emocje, wiem powinnam ochlonac. Ale wiecie co?, to ziarenko juz zostalo zasiane i nie wiem czy bede mogla mu jeszcze ufac:(

Gość Smutna_Ania
Chyba niezbyt uwaznie czytalas boadlica, wszystko jest wczesniej opisane

Gość DO ANI
Ja tez czuje ze juz nie bedzie tak samo :(

Gość Smutna_Ania
Przykro mi - Do Ani - ze spotkalo Cie to samo. Pewnie my obie tylko wiemy co sie z nami dzieje :(

Gość Smutna_Ania
do - chlop123- on tez wyjechal :( czy moze przez to mu odbilo?

Gość DO ANI
Czasem tu zagladam i przez przypadek trafilam na twoj topik. Myslalam, ze tylko mnie cos takiego sie trafiło. To prawda tylko my wiemy jak to boli.

Gość Nie Marianna
Aniu, oczywiscie, że porozmawiaj z nim. Skąd masz pewność, że to twój facet umieścił tam ogłoszenie? Może zrobił to ktoś inny np: w ramach "dobrego dowcipu" albo ..... Pomyśl logicznie: gdybyś chciała po cichu szukać boków, majac jednocześnie zabezpieczone tyły - jak tu sugerują niektórzy, to czy podawałabyś tak jawnie wszystkie swoje namiary? Jest jeden sposób, żeby sie o tym przekonać: zaklikaj na to gg i postaraj umówić sie na randkę, najlepiej w hotelu. I oczywiście IDŹ. Jeśli to on, to tam sobie omówicie tę kwestię. Trudniej będzie mu mydlić ci oczy w takiej sytuacji9...

Gość DO ANI
Randka moim zdaniem jest złym pomysłem, nie bede sie tak upokarzać. Lepsza jest rozmowa. Aniu, przemysl propozycje randki zanim sie z nim umowisz jako ktos inny.

Gość chlop123
wiesz ja niemam pojecia co jej sie tam stalo JEDNO TYLKO WIEM JAKBY MNIE NAPRAWDE KOCHALA TOBY MNIE NIEZOSTAWILA ?WRACAJAC DO PEWNEJ KWESTI JA JUZ JEJ NIGDY NIEZAUFAM MOZE JA KOCHAM ,ALE ZA DUZO PRZEZYLEM.w jednym sie zgadzam z ludzmi wyjazdy sa poczatkiem konca zwiazku w wielu przypadkach:(

Gość Smutna_Ania
Nie biore takiej opcji pod uwage, pozatym nie ma go teraz w kraju. A mialam tam dojechac , aby razem spedzic swieta:(

Gość randa nie jest złym pomysłem
o ile umie się dobrze ściemniać i zachować zimną krew

tak sobie myślałam co ja bym zrobiła gdyby mnie to spotkało.... bo faktem jest że mógł mu ktoś zrobic dowcip itp. ale chyba logiczne ze jeżeli ten profil jest w tym serwisie z jego woli to przecież nie przyzna sie do tego tylko będzie się wykręcał! Chyba najlepszym sposobem bedzie jednak sprawdzenie go właśnie przez nawiązanie kontaktu z nim jako inna dziewczyna. Pogadaj z nim na gadu i zorientuj się czy udaje wolnego, jak podchodzi do takich znajomosći i czy umówiłby się bez problemu z inną, wtedy będziesz miała wszystko czarno na białym

Gość chlop123
ja tez mialem do niej dojechac na swieta i zostac :)

Gość Smutna_Ania
Wierzcie mi, jego anons to nie zadna pomylka , ani glupi dowcip osob trzecich:(

Gość Smutna_Ania
Zartujesz sobie ze mnie chlop123?

Gość DO ANI
U mnie tez nie jest to żart :(

Smutna Aniu, w takim razie może spróbuj zagadać go na Gadu Gadu? co myslicie o tym?

Gość chlop123
wiem ze teraz cierpisz ale nienawidze takich osob jak on ,pewnie zadajesz sobie sobie pytanie?dlaczego po co itp JAK NIEPOTRAFIL CIE SZANOWAC TO JEST NIKIM sorry ze tak ostro ale spojrz "na trzezwo""obiecanki cacanki wyjechal i juz szuka sobie znajomosci?sorrrrrrrrrry ale jak sie kocha to sie kocha na zawsze

Gość DO ANI
Ja nie bede go zagadywac i sie ponizac, potem w ostatecznej rozgrywce moze to wykorzystac przeciwko mnie, a to on jest świnia a nie ja.

Gość Smutna_Ania
Jakby na to nie patrzac, kazdy z nas inaczej by postapil. DO ANI- wydaje mi sie ze podobnie myslimy, a nasza kobieca duma, nie pozwala nam na takie podchody w stylu "rudkowskiego"ale kto wie moze to byloby najlepsze rozwiazanie ?. W kazdym badz razie z pewnoscia cos wymysle, cos co da mi calkowita pewnosc co do jego postepku.

Gość chlop123
ANIU JESTEM Z TOBA ZYCZE CI JAK NAJLEPIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
Ale macie problemy!