Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieetka

bielizna przyjazna kobiecie

Polecane posty

Gość kobieetka

jakie materiały są najbardziej zdrowe dla miejsc intymnych? czy tylko bawełna jest przewiewna i delikatna? a co z takimi materiałami jak poliamid, nylon? przecież większość (także tych bardzo eleganckich) firm produkuje głównie bieliznę z innych tkanin.. większość przepięknych majteczek (koronkowych i nie tylko) nie ma w sobie w ogóle bawełny. Czy można się na nie skusić czy lepiej pozostać przy mniej efektownych ale "zdrowych " bawełnianych? :) Jeśli macie jakieś zdanie w tym temacie to zapraszami..które są zdrowiutkie a które lepiej omijać?

Gość ja i jeszcze raz ja
Szkoda, że nikt jak dotąd nie odpisał. I szkoda, że tak mało produkuje się ładnych rzeczy z bawełny (do której przecież też można doszyć koronkę!). Osobiście noszę prawie wyłącznie bawełnę, źadnych sztucznych tkanin (a więc wszystkie błyszczące majtki odpadają :( ). Ostatnio czytałam coś o modalu - nowa tkanina typu wiskoza, tj. z celulozy, podobno oddychająca. Ładniejsza od bawełny. Czy ktoś to nosił? Opisy wyglądają zachęcająco.

Gość .edyta.
Osobście kupuję bieliznę która mi się przede wszystkim spodoba. Zwracam też uwagę na to, czy materiał nie jest zbyt szorstki i niemiły w dotyku, jeśli jest to sobie odpuszczam kupno. Nie zwracam jednak raczej uwagi na to ile ma w sobie bawałny.. ;))

Gość dear madam
Po przejściu kilku infekcji pochwy zaczęłam nosić w większości bawełnianą bieliznę. Sztuczne materiały powodują od razu dyskomfort;-/ Ale uwielbiam nosić stringi, i tu zaczyna się mój mały problem...gdzie można kupić bawełniane ładne stringi??