Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilka 20

ciaza pozamaciczna! czy ktoras miala?

Polecane posty

Gość kamilka 20

mam uplawy od kilku dni brazowe ale bez krwi. gin. nie wyklucza ciazy pozamacicznej bo robilam test ciazowy i wyszedl ujemny! boje sie strasznie! sa inne sposoby oprocz USG aby top sprawdzic??

Gość kamilka 20
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

może sprawdź na innych twoich topikach o tym samym temacie czy ktoś sie nie wpisał, ludzie się produkuja szukają materiałów w necie a ty taki sam kolejny topik zakładasz...

Gość elka25
miałam ciążę pozamaciczną jak chcesz pogadac podaje gg2927824

Gość 19gruszeczka82
Hello Ostatnia miesiaczke (niezbyt obfita i po luteinie, ktora bralam na wyregulowanie od 2 miesiecy) mialam 5 maja. Od 20 dnia cyklu przez 7 dni bralam antybiotyk doxycycline. Moje cykle (jesli sa regularne) sa ok. 33 dniowe. 32 dnia cyklu zauwazylam bardzo rozciagliwy sluz z domieszka krwi wiec ucieszylam sie, ze dostalam miesiaczke jednak ten sluz nie przeksztalcil sie w miesiaczke a wlaciwie zanikl wiec postanowilam ja sobie wywolac luteina tak jak kiedys lekarz mi wywolywal biorac ja przez 7 dni 3 razy dzienie.Jak narazie (3 dzien po odstawieniu luteiny a o miesiaczce ani widu ani slychu. Zrobilam tak na wszelki wypadek sobie 2 testy ciazowe, pierwszy w 37 d.c. a drugi dzisiaj i oba wyszly negatywne. Boje sie, ze to moze byc ciaza pozamaciczna, ktorej testy nie wykryly bo jestem po operacji ginekologicznej wiec moze mam jakies zrosty. Zastanawiam sie rowniez czy moze ten sluz z mala domieszka krwi byl objawem rozpoczynajaceo sie poronienia a ta luteina sobie podtrzymalamta ciaze...Dziewczyny wtajemniczone w temat, co myslicie ??? Poki co na wizyte u gina musze poczekac. Dzieki z gory za pomoc!!!