Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość almagbil

...... test....

Polecane posty

Gość almagbil

Policz wszystkie litery F w poniższym tekście: FINISHED FILES ARE THE RE- SULT OF YEARS OF SCIENTIF- IC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS

Gość Monstrum Forum Erotycznego
czyzby 5 ?

Gość almagbil
Jaki = wynik? Powinno być 6 :) Mózg nie zauważa słowa OF:) Bardzo dobrzy widzą 6 Dobrzy 4 a Przeciętni 3

a Ci co widzą 5? ;)

Gość almagbil
Test Nr 3 Wszystko robimy w myślach, bo nie będzie efektu zaskoczenia. No i nie pomyl się w liczeniu!!! Wybierz sobie cyfrę od 1 do 9. Pomnóż ją przez 9. Jeżeli wyjdzie Ci liczba dwucyfrowa dodaj do siebie te cyfry. Odejmij od otrzymanej liczby 5. Każdej cyfrze przyporządkowana jest litera: 1-A, 2-B, 3-C, 4-D, 5-E, itd. Masz już swoją literkę? Teraz bez większego namysłu wybierz państwo na tą literę. Na trzecią literę państwa wybierz kolor. Na druga literę koloru wybierz kwiat. Pomyśl teraz nad swoim wynikiem i pamiętaj!!!..... ..... że w Danii nie ma niebieskich Irysow! :)

Heh. Niezłe. Dawaj więcej :)

Gość hahhahahah

Gość zadziwiający test
Masz za zadanie dodawać do siebie liczby wyświetlone poniżej. Ekran przeuswaj jednym stałym tempem (nie za wolno). Nie można się zatrzymywać. Kiedy będzie napisane Podaj wynik! szybko powiedz jaki jest wynik Twoich obliczeń. Nie możesz się zbyt długo zastanawiać. START... 1000 40 1000 30 1000 20 1000 10 Podaj wynik! Jak to zrobisz przesuń stronę niżej. Wyszło Ci 5000? ZŁY WYNIK!!! Powinno wyjść 4100! Sprawdź sam! Zrób test jeszcze raz, a jeśli znowu Ci wyjdzie 5000, to użyj kalkulatora! Dowcipy na e-mail :)

Gość zadziwiający test

Gość zgadnij
Jak się nazywa rosół z wielu kur?

Gość zgadnij
rosól skuwielu

Gość bleeeeeeeeeeeeeee
hehe dobre, na poprzednie testy dałam sie nabrać, ale w ostatnim wynik wyszedł mi prawidłowo 4100 :D

Gość ad test nr 1
dlaczego ja znalazłam 7 F ???

Gość dagda
Jasiu dostał od ojca kolejkę i sobie ją uruchomił. Ojciec w tym czasie ogląda TV i słyszy z pokoju Jasia: - Wsiadać! Kurwa! Wsiadać! - Wysiadać! Kurwa! Wysiadać! Wpada zdenerwowany ojciec do pokoju i mówi: - Jeśli przez najbliższą godzinę usłyszę choć jedno brzydkie słowo to zabiorę Ci kolejkę! Ojciec wraca do pokoju i dalej ogląda TV. Mija pól godziny i nic nie słychać z pokoju Jasia. Mija godzina i nic. Mija godzina i minuta i z pokoju Jasia słychać: - Wsiadać! Kurwa! Wsiadać! Przez tego skurwysyna mamy godzinę spóźnienia...

Spróbuj wykonać ten krótki test - naprawdę nie jest trudny - musisz tylko kolejno odpowiadać na pytania tak szybko, jak potrafisz i nie czytać następnych pytań dopóki nie odpowiesz na poprzednie. Nie zapisuj odpowiedzi na kartce - wykonuj je w myśli - wynik może cię bardzo zaskoczyć ... Ile to jest? 15+6 3+56 89+2 12+53 75+26 25+52 63+32 123+5 A teraz szybko pomyśl o jakimś narzędziu i o jakimś kolorze!!! Zjedź kursorem jeszcze niżej .... Właśnie pomyślałeś o czerwonym młotku, prawda? Jeśli było inaczej, to należysz do tych 2% ludzi, którzy \"myślą inaczej\", albo nawet nienormalnie. 98% ludzi podczas tego ćwiczenia przychodzi na myśl czerwony młotek. Jeśli wciąż nie wierzysz prześlij ten test dalej, a się przekonasz ....

Mama dała Jasiowi ostatnie 50 złotych na zakupy (do wypłaty było jeszcze 2 tygodnie) i mówi: - Jasiek kupisz chleb, margarynę i kawał sera. Reszta kasy trafia na stół. Jasiek poszedł do sklepu ale po drodze spodobał mu się miś za całe 50 złotych. Kupił misia i pędzi do domu. Matka na to: - Jasiu, co żeś ty zrobił, natychmiast idz i sprzedaj tego misia. Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce. Wchodzi do jej mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się pukanie do drzwi. Sąsiadka wpycha faceta z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta: - Kup pan misia. - Spadaj chłopcze. - Bo będę krzyczał. - Masz pięćdziesiąt złotych i się zamknij. - Oddaj misia. - Nie oddam. - Oddaj bo będę krzyczał. Sytuacja powtarza się kilkanaście razy. Jasiu zarobił kasy od cholery. Wraca do domu z zakupami: kawior, krewetki, szynki i całą furę szmalu kładzie na stole. Matka do Jasia: - Jasiek chyba bank obrabowałeś. Natychmiast do ksiedza idz się wyspowiadać! Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi: - Ja w sprawie Misia. - Spierdalaj, już nie mam kasy.

Gość bo ja wiem jak
wez znam to wszystko

Gość abcdefgghaij
Jasio podglądał w sypialni swoich rodziców. Przez dziurkę od klucza zobaczył jak tato leżał na mamusi i ruszal tyłkiem. Później zaczepił tatę i pyta: - Tato, a co ty robiłeś mamusi? - Widzisz synku, ... niedługo jedziemy na wakacje nad morze i .... dmuchałem mamusie, .... żeby nie zatonęła. - O to zupełie niepotrzebnie - odpowiada Jasiu - wczoraj był pan listonosz ... i dmuchał mamę z przodu, ... z tylu ... i jeszcze sprawdzał językiem ... czy nie puszcza.

Mam pytanie do testu numer 2. Tez mi wyszlo dania, niebieski......ale dlaczego irys????? 3 litera koloru to \"e\", a nie \"i\".............(n i e - bieski)

Gość madaaaa
ja w aprawie młotka no pomyślałam o młotku tylko ze o szarym?????????

Gość ja o niczym nie pomyslałam

Gość a jaaaaaaaaaaa
pomyślałam: kolor - niebieski, narzędzie - piła

Gość a jaaaaaaaaaaa
pomyślałam: kolor - niebieski, narzędzie - piła

w 1 tescie nie pomyslam o danii w 2 wyszlo mi 4100 a w ostatnim pomyslalm o zielonej kosiarce -hmmm co to moze znaczyc................

Gość gfgfghsghgh
lili----------> na druga literę to jest i

Gość sonijak
dobre dajcie więcej

Gość sonijak
;)