Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skomanka

Depilacja a ginekolog

Polecane posty

wiesz co, moze juz nie tlumacz, bo sie pograzasz. przyjaciel patrzyl na twoje badanie ginekologiczne? i sluchal jak inny facet mowi, ze masz ladna cipke? uwazasz, ze nie masz problemow? grunt to samoswiadomosc ;)

Gość a mojemu
popik problemy to ty masz ze sobą nie słyszałaś może nigdy jak faceci chodzą ze swoimi żonami,kobietami,dziewczynami do ginekologa chociażby na USG obejrzeć swojego dzidziusia co ty w ogóle kobieto gadasz Ginekolog też jest człowiekiem a do tego moim i mojego faceta dobrym znajomym,skoro ja nie mam oporów zeby znim prowadzić głupie żarty a mój facet to akceptuje to co CI za przeproszeniem do tego???!!!!!!

nic mi do tego,to ty zaczelas mowic o sobie. Mam wrazenie, ze pod pozorami naturalnosci, normalnosci skrywa sie cos dziwnego. Kazdy czlowiek ma pewien wstyd. Sytuacja badania ginekologicznego nie nalezy do najbardziej komfortowych, bo mezczyzna ktory nie jest jej partnerem (czesto obcy) wchodzi w intymny obszar ciala kobiety. Jesli lekarz jest \"dobrym znajomym\" i w ramach towarzyskiej pogawedki komentuje wyglad twoich narzadow , to ta sytuacja staje sie jeszcze bardziej krepujaca, bo nabiera erotycznego podtekstu. Jesli tego nie czujesz, to widocznie cos nie tak z twoim pojmowaniem intymnosci.

popik, co Ty pierniczysz? Nie przyszła do znajomego po to by się rozkraczyć i pokazać jakie ma części intymne, tylko po to żeby ją zbadał.

Gość i dodatkowo
zaprosila na badnaie sowjego mena [ktory w doddatku jest kumplem tego "ginekologa"]... normalnie shock! co jak co, ale watpie aby moj facet chcial aby jakis z jego kumpli badal mnie... pozdrowionka.

Gość mysz12
do a mojemu - kobietko nie obraz sie ale troche gadasz bzdurki!!!!!!! Jak mozesz porownywac badanie usg dziecka gdzie kobieta ma odkryty tylko brzuch i sa sprawdzane funkcje zyciowe dziecka do badania ginekologicznego gzie lekarz sprawdza czy nie masz np. nadzerki! Jak dla mnie szok! jestem mezatka ale jakos nie wyobrazam sobie zebym mogla zaprosic swojego meza na taki spektakl z kumplami.Moze twoj facet z twoim ginekologiem podczas twojego badania popijali sobie piwko? Bezsmaku!

Gość ty a mojemu
to niezle pierdolnieta jestes !!!! Ja nie moge. Prawdziwa dama z ciebie, nie ma co !!! Panowie, ktory chcialby sobie popatrzec na jej cipe? Zgloscie sie, ona chetnie pokazuje wszystkim bleeeeeeee

Gość mysz12
chyba mowisz o sobie bo mnie nie jara badanie ginekologiczne a jak lekarz by mi powiedzial ze mam fajna cipke to dzisiaj by napewno juz nie byl lekarzem a przynajmniej moim!!!!!!! i uwazam ze powinnas zmienic forum na takie o tematyce psychiatrycznej!!!!!

Gość wqe
wy wszyscy macie jakies problemy chyba..;p

Gość bhbhbubu
ale debilna prowokacja:o

Gość Sumitra
A może wrócimy do tematu: Depilacja a ginekolog? Ja też szykuję się na wizytę u ginekologa i trochę się boję z powodu braku owłosienia. Jednak nie zamierzam zapuszczać włosów! A jak myślicie, czy ma jakieś znaczenie to czy pójdzie się do lekarza w spółdzielni czy prywatnego? Może jak pójdzie się do prywatnego i zapłaci za wizytę to nie będzie się niczego czepiał???

Gość Torunianka A
Hej Mario, zabieg depilacji laserowej jest szybki tutaj masz filmik z zabiegiem depilacji https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pamiętaj usługi nie jest najważniejsza laser laserowi nie równy , radzę poczytać o różnicy między laserami Lightshher i Vectus

Gość kosmetyczka 22
Naturalne metody są najlepsze Od kilku lat stosuję depilację cukrową. Do tej pory widzę same plusyJestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Kiedyś kupowałam gotową pastę, ale można ją zrobić samemu. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Marcix 25
Moja przyjaciółka zdecydowała się na depilację laserem, i to był właśnie Vectus. Teraz wszystkim poleca. Super sprawa, wystarczyło tylko kilka zabiegów. Bez bólu i podrażnień. Po innych laserach podobno można mieć nawet oparzenia. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość gść 21
Znajoma zdecydowała się na depilację laserową, jak dobrze pamiętam, to wybrała laser Palomar Vectus . Jest bardzo zaskoczona. Sama byłam zaszokowana ostatecznym rezultatem. Po pierwszym zabiegu widać było działanie lasera. To był bardzo dobry ruch. Skóra po depilacji nie była poparzona. Spektakularny skutek. Jeżeli zastanawiacie się nad depilacją laserową, to gorąco polecam. depilacja-laserowa.bydgoszcz.pl