Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonasty

JUŻ ZA KILKA DNI ZACZYNAM BRAĆ DIANE 35. ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nonasty

Dodaje na samym poczatku, że nie mam juz naście lat i ze otrzymałam tabletki od ginekologa. Biorę je głownie dla antykoncepcji ale równiez po to, aby złagodzic bóle miesiączkowe i polepszyć stan cery i włosów [przetłuszczające sie]. Chciałabym sie dowiedziec, po jakim czasie zauważyłyscie poprawe??? Oraz wszelkie Wasze spostrzezenia jesli chcecie :):):)

Gość nonasty
Czekam :)

Gość nie wierzę że to robię...
Gość nie wierzę że to robię...
to i tak tylko część,ale więcej - wybacz - mi się nie chce!

Gość taka jededdna
Skoro zaczynasz brac...to wpsolczuje

Gość jedyna taka
poczytaj na forum pelno jest opinii... i to bardzo roznych ... ale cos ode mnie .. ja biore juz 3 lata ze wzgledu na radzik , jestem bardzo zadowolona , zadnych skutkow ubocznych, wyniki robie regularnie i sa w porzadku ... dodatkowo stosuje jako antykoncepcje i tez ok ... ja wiec jestm zadowolona pozdrawiam

Gość mikaska
diana to najgorszy srodek, moja koleżanka prxytyła 20 kg,ciekawa jestem czy zbadano ci poziom hormonów?

Gość plasterek
nie polecam tych pigulek. bardzo szybko sie po nich tyje a tradzik zmniejsza sie ale nadal wystepuje. mialam tez po niej bole glowy. plusem jest to, ze rzeczywiscie brzuch podczas okresu nie boli.

Gość po kuracji
ja brałam diane 35 przez rok, na uregulowanie miesiączki, przytyłam parę kilo, na początku czułam się fatalnie, zawroty głowy, nudności, ale jakos przeżyłam. Tylko po jakimś czasie (2, 3 lata po odstawieniu) okazało się, że nie mogę zajść w ciąże. Zaczełam biegać po lekarzach. I co? Większość zgodnie twierdziła, że przyjmowanie tych tabletek zablokowało wytwarzanie jakiegoś tam hormonu. Na szczęście po dwóch latach leczenia udało się. Mam syna.

Gość bryza pe
UUUUUUUUU Kochana..... Zastanów sie 5 a nawet 55 razy zanim weźmiesz te tabletki. Moja kumpela je brała jakiś czas, na poczatku wszystko ładnie, pięknie..... cera polepszyła sie (choć nie miała jakiegos wielkiego tradziku), włosy wyglądały lepiej....itd. Pare miesięcy po odstawieniu pigułek (dopiero!!!) zaczął sie KOSZMAR- nagle pojawił się trądzik, paznokcie zaczęły się rozdwajać, włosy stały sie matowe, zniszczone- dziewczyna nieźle sie załamała.. Juz nawet nie wspominam o wędrówkach po dermatologach, majątku wydanym na leczenie, leki... Taka była reakcja jej organizmu na odstawienie tabletek. I zaznaczam, że nie było to spowodowane jakimś stresem czy zmianą trybu zycia... Po kilkunastu miesiącach dopiero dochodzi do siebie, ale blizny potradzikowe niestety pozostały...

Gość bryza pe
I dodam tylko jeszcze, że zaczęła brać Diane z tych samych powodów co Ty. Nie wiem co zrobisz, to Twój wybór:) Moja kumpela twierdzi dzisiaj, że gdyby wcześniej wiedziała, jakie poniesie konsekwencje brania tego "świństwa" to w ogóle by tego nie ruszyła.... Cóż, mądry Polak po szkodzie.....

Gość konwalija
Każde jedne piguły mogą mieć skutki uboczne po prostu trzeba je dobrze dobrać. Brałam Diane 2 lata z początku na trądzik a potem głównie ze względu na działanie anty. Nie miałam skutków ubocznych i bardzo sobie je chwaliłam.

Brałąm je jekiś czas temu jako środek anty i rónież ze względu na cerę. Było ok. włosy ładne cera super, skóra jędrna byłam zadowolona ale lekarz nie powiedział mi jednej rzeczy, którą wyczytałam na ulotce nkiiestety za późno!. Nie wolno ich brać dłużej niż pół roku bo wychodzą plamy na twarzy!!!. Po jakimś czasie stają się małom widoczne, ale kontakt ze słoncem lub solarium wyciąga je na wierzch. Okropność!!!!!!!

Brałąm je jekiś czas temu jako środek anty i rónież ze względu na cerę. Było ok. włosy ładne cera super, skóra jędrna byłam zadowolona ale lekarz nie powiedział mi jednej rzeczy, którą wyczytałam na ulotce nkiiestety za późno!. Nie wolno ich brać dłużej niż pół roku bo wychodzą plamy na twarzy!!!. Po jakimś czasie stają się małom widoczne, ale kontakt ze słoncem lub solarium wyciąga je na wierzch. Okropność!!!!!!!

Gość hehehaaa
no coż...nie mozna nic wiecej napisac-współczuje :O

Gość Maniqe
ja biore je juz rok i jestem zadowolona.anty i uregulowanie okresu. moj ginekolog twierdzi ze nie trzeba robic przerw w ich stosowaniu jednak na wakacje sobie zrobie.pozdrawiam