Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daxitka

feminizm i wykształcenie szkodzą straszliwie macierzyństwu

Polecane posty

Gość daxitka

to niewiarygodne ale w Niemczech 25% kobiet nie rodzi dzieci w ogóle, a jeśłi idzie kobiety z wykształceniem wyższym to aż 40% ! Polskie kobiety szybko idą w ślady Niemek. Kobiety oszalały ... Kto nie wierzy niech kupi numer 46 tygodnika Forum.

Gość daxitka
jest oczywiste, że nie złą sytuacja materialna powoduje, że kobiety nie chcą mieć dzieci ale demony indywidualizmu i relatywizmu. Kobiety skupione na chęci - jak to określają - samorealizacji uciekają przed obowiązkami i poświęceniem. Wolą podróżować, bawić się i seksić niż wychowywać potomstwo. Nie przeszkadza im, że życie jakie wybrały jest bez sensu ... dla nich liczy się tylko chwila.

Gość ALEZ TY CHROMOLISZ
O TEJ PORZE...

taaa... to z niewyspania i zapicia pewnie... bo nie sądzę, żeby z przepracowania przy piątce dzieciorów

Nie wiem, czy to do mnie było... bo 35 lat to juz chyba nie jest wiek dziecięcy....

Gość gadon
zgadzam się te baby poszalały - najfajniej będą miały na emeryturze bo z braku pieniędzy i rąk do pracy nikt nie będzie ich leczył i opiekował się nimi, a raczej odwrotnie pojawią się propzycje skracania życia - pewnie zawoalowane ale jednak. Babom trzeba odebrać ich zdegenerowaną wolność. Wolni mogą być tylko ludzie odpowiedzialni, a kobiety takimi nie są !

Gość gadon
do Grzesznicy - jeszcze tak nie ma żeby każdy mógł robić co mu się podoba. Kobiety mają rodzić a jeśli nie to tzreba znależć za grancą chętne a te nasze wyeksmitować albo uwięzić jako odpowiedzialne za rozpad państwa.

Gość koalicyjkamala
hahahaha gadon ale glupoty piszesz hahhaahaahah

Gość gadon
to nie jest pieprzenie tylko wola aby coś zrobić ... politycy spokojnie od lat przyglądają się jak cywilizacja europejska wali się w gruzy zamiast coś robić. A trzeba sprawić by kobiety znów rodziły dzieci. Aby to osiągnąć trzeba przede wwszystkim zakazać feminizmu jako ideologii zbrodnioczej, zakazać antykoncepcji, wprowadzić wymóg posiadania dzieci i zakazać rozwodów jeśli są dzieci niepełnoletnie. Chyba, ze ktoś wymyśli skuteczniejsze środki ... za jakieś 25 lat będzie można produkować dzieci w sztucznych macicach ale do tego czasu kobiety muszą rodzić jak było kiedyś.

Idiotyczne biadolenia :((( Stwórzcie tym kobietom warunki do rodzenia, a nie :pożal się Boże\" jakieś zawiłę labirynty prawne i .... inne jeszcze (tylko zniechęcające) sytuacje...

Gość titkov
czytałem te artykuły z Forum, które autorka topiku polecała. ZGROZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A głupota i nieodpowiedzialność kobiet po prostu szokujące !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gadon
na Zachodzie mają warunki o jakiej Polki mogąś śnić tylko i się nie rozmnażąją. Kobietom po prostu się nie chce i tu jest pies pogrzebany ...

Gość titkov
kobiety bezdzietne powinny mie zakaz pracy

Sam się rozmnóż. O ile się nie mylę, w Stanach trwają intensywne badania nad wszczepianiem łożyska facetom, więc masz szanse.

A poza tym i tak każdy wie, że gadon, titkov i daxitka to jedna osoba. Daj już sobie spokój, schizofreniku.

Gość Nie zgadzam sie na to wszystko
Nie zgadzam sie na to zeby mi ktos kazal rodzic dzieci. Jesli bede do tego zmuszona to na pewno nie zapewnie dziecku odpowiedniej opieki, milosci i ciepla i na kogo wtedy wyrosnie..? Powszechnie wiadomo, ze to czego doswiadczamy bedac dziecmi ma przeogromny wplyw na to kim jestesmy w przyszlosci. I nie podoba mi sie zdanie, ze trzeba "naklonic kobiety do rodzenia". Nie jestem chodzaca macica sluzaca do zaludniania Europy.

Gość Gosiam
A czy pomyslał jakiś facet nad opieka lekarską w ciąży. Nawet jak sie chodzi prywatnie do lekarza i płaci 100 co wizyta. To Pan Lekarz najczęsciej robi wielka łaske, że przyjmie. A opieka w szpitalu koszmar. Zycze aby faceci równiez skosztowali tego dobrodziejstwa. A te 1000 becikowego-Śmiech.

Gość gadon
Wyjasnie tylko, ze moje poglady uksztaltowaly sie w trakcie wieloletniej pracy w berlinskim burdelu gdzie pracowalem na stanowisku spawacza w otulinie gazowej. Niestety, nie moge dluzej z wami rozmawiac gdzyz slysze, ze wzywa mnie moja ukochana kozka Miecia - chyba ma ochote na nasz codzienny poranny seksik. Efektem naszej milosci jest spora gromadka przepieknych kozek gdyz my sie posiadania potomstwa nie boimy ! Bierzcie z nasz przyklad bo inaczej na starosc bedziecie oddawac sie analnie przy smietniku osiedlowym kundlom za miske Pedegree tak jak moja obecnie 80-letnia matka.

Gość grryps
Jeśli ktoś nie chce mieć dzieci - to wszystko jest przeszkodą. Jeśli ktoś chce - to nic nie jest przeszkodą. To bardzo dobrze, że wypowiadające sie tu panie nie chcą mieć dzieci. Z takim nastawiniem do świata tylko by je unieszczęśliwiły.

Gość Nie zgadzam sie na to wszystko
Zamiast rodzeniem nowych zajmijmy sie moze tymi wszystkimi dziecmi w domach dziecka i na smietnikach :(

Wcale nie jest tak tragicznie a wykształcenie, pracę i dzieci wszystko da się pogodzić. Poza tym może to wcale nie jest kwestia feminizmu czy emancypacji - może mężczyźni, ojcowie się zmienili ? może coraz mniej im po drodze z rodziną, obowiązkami, pozycją tego, który rodzinie pojętej jako mamusia troskliwa i stadko dzieci powinien według pierwotnych założeń zapewnić byt. Może jedni nie chcą, inni nie potrafią a pozostali wolą wygodniejszą drogę ? Jak więc dziwić się kobietom, że założenie \" idźcie i rozmnażajecie się w imię ...\" nie zawsze uważają za słuszne ?

Gość gadon
nasi dziadowie tak wszystko sprawnie urządzili, że kobiety rodziły a wszystkim się wydawało, że ona=e same z siebie chcą rodzić wiec nieodpowiedzialni politycy dali kobietom wolny wybór w sprawie rodzenia. Jakiś czas to się sprawdzało bo dawne wzorce zachowań u kobiet jeszcze działały ale po rewolucji roku 68 kobiety uznały, że macierzyństwo to ciężka robota, ze wolą się lenić i koniec z rozmnażaniem. Teraz mamy kompletną tragedię demograficzną. Najgorzej jest z kobietami wykształcony,mi - te to za chiny nie chcą mieć dzieci. Człowiek, który pozwolił pierwszej kobiecie pójść na Uniwersytet powinen zostać pośmiertnie powieszony !

Gość grryps
To się nimi zajmij - broni Ci ktoś ?