Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lipka22

Czy to ma sens ???

Polecane posty

MAm męża i 2 letniego synka, nie dawno obroniłam pracę inzynierska i szukam pracy.... no i tutaj się wszystko zaczyna! nic nie umiem znaleźć... i ciągle zadaję sobie pytanie dlaczego? Wyglądam normalnie, nie jestem trędowata, ani gruba... tylko nie mam doswiadczenia.. bo niby jakbym miała je zdobyć skoro studiowałam dziennie. Teraz zaczęłam studia zaoczne i się zastanawaim czy to ma sens, czy wyrzucę w błoto 8.000 zł .........

Gość kiełbasa podsuszana
oj tak przegrałaś życie.. współczuje!

Nie o to mi chodziło ze inzynier nie może byc grubym i garbatym, bo to jest normalne! Tylko dlaczego tak ciężko jest w Polsce z wymarzoną praca...

Gość Upodnosze
Lipka22 Cierpliwosci......nie od razu Krakow zbudowano........... Moja znajoma szukala rok....ja juz szukam pol roku, ale wiem ze znajde. :)

Gość Upodnosze
Ciezko jest dzis z praca na calym swiecie.......ale cierpliwosc i wiara ze sie znajdzie pomaga.....znajdziesz.....

Gość kloiuj
Jeżeli w tym stylu piszesz listy motywacyjne to nie dziw się, że nie masz pracy. Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś! Następne studia nic Ci nie pomogą, bo Ty jesteś zwyczajnie głupia. Ale płać, komuś dasz prace.

Nie napisłam, zę klejne studia nic mi nie dadzą , bo gdyby tak było to z pewnością bym na nie nie poszła.

Gość OKT
Kochana lipko22 (ale lipka się ładnie rymuje..) teraz się to wszystko zmieni ! Teraz , kiedy wybory wygrało PiS , kiedy wspólnie z Samoobroną , LPR em i o.Rydzykiem zabiorą się za ten bałagan , kiedy wyplenią ten ogrom niesprawiedliwości , złodziejstwa , sromoty to w naszym Kraju wreszcie zapanuje prawo , sprawiedliwość i dobrobyt ! Ufaj córko ! Wreszcie odpowiedni ludzie znależli się przy władzy ! Teraz już pójdzie szybko ! Jeszcze tylko rozliczy się z 10 mln. róznych podejżanych typów , komuchów i agentów i już będzie dobrze ! Jeśli masz przekazy wpłat na RM to nie musisz się niczego obawiać ! Czekaj taraz spokojnie PiS da Ci wszystko co tylko sobie wymarzyłaś...

Gość jukoo
i koniecznie kup sobie różowy beret z moherowej wełny....

Gość jukoo
Itu się mylisz ! On już jest potrzebny - to tajny znak rozpoznawczy ! Nie bagatelizuj tego...