Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna mama

Prośba o zbędną odzież

Polecane posty

Zostawiła maila - można na niego pisać.... O ile wiem, nie przyszła tu na pogawędki tylko po pomoc...myślę,że kiedy znajdzie czas - odezwie się.

ja napisałam maila do samotnej... i czekam na odpowiedź

Gość do wyżej
spodziewasz się trojaczków czy co??

Gość do wyżej
twoja stopka co ozn?

Gość do wyżej
nie bo myslałam żę spodziewasz się tojaczków bo masz wypisane tam 3 imionka...więc sorki;)

Gość czy ktoś otrzymał odpowiedź
???

Gość nic się nie dzieje
? więc podpucha czy co?

nie dostałam odpowiedzi, szczerze mówiąc zastanawiam się czy naprawdę potrzebna jest ta pomoc

ag. wiesz nie ma co wariować...musimy wierzyć ludziom !!!! samotna mamo trzymaj sie !!!!

Gość no przestancie
czemu sie kazdy jakiegos przekretu spodziewa..? Po 1 na samym poczatku pisala ze dostep ma w pracy i ze bedzie tylko godine jeszcze wiec chyba oczywiste jest ze nie wejdzie na net i ze wam nie odpisze.. Pozatym.. Czemu sie orazu spodziewac ze kobieta to oszustka... Moze naprawde jej jest ciezko.. a jak wiadomo teraz ubranka sa bardzo drogie... Dajcie zyc kobiecie... Kto nie chce pomoc to niech nie pomaga!!!! Gdzie wasza moralna postawa... A mowi sie ze polacy to katolicy... Gdzie postawa samerytanina pytam??? Samotna mamo... Jak bedziesz juz w pracy i odbierzesz meile i przeczytasz posty..daj znac Niektorzy z czystego serca pomoga!!

Gość podnośnik
podnosze:)

Gość Samotna mama
Witam:) Ślicznie dziękuję za meile i słowa otuchy. Pozdrawim, Ania

Gość prosze o uwage
wiem czemu moderatorka prosila zeby tymczasowo wstrzymac sie do pisania do samotnej mamy. Jakis czas temu ogladalam w TV program o naciagaczce ktora na forach internetowych przedtawiala sie jako biedna samotna matka i prosila o ubranka i akcesoria dla dzieci. Dostala tych rzeczy tak duzo ze teraz prowadzi w jakims miescie komis z rzeczami dla dzieci. Stad ta prosba o ostroznosc! Samotna mamo - z calym szacunkem dla Twojej osoby, mam nadzieje ze nie wpadlas na taki pomysl.

Gość to już koniec tematu
bo nie wiem?

Gość Samotna mama
Witam! Temat możemy uznać za zakończony.Poprosiłam o pomoc a podejrzewana jestem za ..Bóg wie co. Jestem w kontakcie meilowym z czterema osobami i bardzo im za to dziękuję.Jestem przekonana,że to wystarczy.Dziękuję.