Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna mama

Prośba o zbędną odzież

Polecane posty

Gość Samotna mama

Witam! Głupio mi tak pisać...ale może znajdzie się ktoś kto ma zbędne ciuszki po dzieciach i będzie mógł je podarowć smotnej mamie.Dzieci w wieku: 5 m-cy dziewczynka,2 latka chłopiec,6 lat dziewczynka i 10 lat bliźniaki chłpak i dziewczynka. będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Gość taaak a pozniej
sprzedasz to na allegro :P

Gość taaak a pozniej
samotna jestes i dalas sobie zrobic tyle dzieci...gratulacje!i dostep do netu masz...no,no,no...pogratulowac tupetu!

Gość do krertyna powyzej
a huj cie obchodzi ona nie prosi cie ani o pieniadze ani o twoj głupi wpis wiec spadaj stąd głabie!!!!! skad Jestes? moze mogę pomoc?

Gość Samotna mama
Wiesz co ......to obrzydliwe.Nie znasz mnie i nie masz prawa tak pisać. Nieszczęścia chodzą po ludziach.

Gość a ja sie z nim zgadzam
skad wiesz,ze jest samotna matka!przesle ci zaswiadczenie z mopsu????Nie badz naiwna dziewucho...

Gość a ja sie z nim zgadzam
oczywiscie...samotna...heheehehe

Proszę o zachowanie kultury. Kto chce pomóc- pomoże, kto nie chce - nie musi, ale komentarze są zbędne. Pozdrawiam.

Gość Samotna mama
DZIĘUJĘ ZA OBRONĘ. Nie jestem ani naciągaczką ani jakaś tam meliniarą, która "dała sobie dzieci zrobić".Tak się ułożyło życie,że opiekuję się swoją 2 i gromadką dzieci mojej chorej siostry. Nie jest łatwo więc poprosiłam o pomoc. A do osoby powyżej: internet mam w pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem ze Szczecina. Mój meil; ania-viv@tlen.pl

Gość Samotna mama
Niestety nic nie doszło a zaraz muszę zmykać.

Gość Samotna mama
Będę jeszcze za około godzinę.

Wyslalam. Bardzo prosze uzytkownikow o wstrzymanie sie z mailami do samotnej mamy przez najblizsza godzine. Pozdrawiam.

witaj samotna mamo ja też postaram sie pomóc sprawdzaj e-mail, trzymaj sie !!!!! i nie przejmuj sie głupimi uwagami....pozdrawiam Cie

ModerX...czy coś nie tak? Mam wiele ciuszków po moim 4 letnim synku i mogłabym ewentualnie wysłać. Proszę napisz później o co chodzi bo chętnie skontaktuje się z samotną mamą....jeżeli faktycznie potrzebuje pomocy.

Na razie tylko proszę o wstrzymanie się, i zobaczymy.... Pozdrawiam serdecznie ;) P.S.Na pewno odezwę się i podam jakieś informacje .

Gość Samotna mama
Nadal nie ma tego meila. Czy coś nie tak? Ania

Wyslalam dwa i niemozliwe,zeby zaden nie doszedl..... W takim razie prosze o kontakt na tlenie - mam na mysli komunikator. Jesli masz GG - napisz mi numer na maila - adres w nicku.

Ja tez bym chetnie pomogla w miare mozliwosci... Moderx napisz jak bedzie cos wiadomo Pozdrawiam

co jest nie tak? dlaczego nie mamy pisać do samotnej mamy??? proszę o odpowiedź...

Gość samotna mama uciekła
przestraszyła się, czy o co chodzi??????? halooooooooo jest tu ktoś...........????

Gość ale jazda
co tu się wyrabia?

Ok w porzadku piszcie do samotnej....Za moment jeszcze sie odezwe;)

Wszystkie osoby , ktore beda mialy kontakt z samotna mama, prosze o zamieszczanie na topiku informacji na temat jej wiarygodnosci... Nie oznacza to ,ze jest nie w porzadku - oznacza tylko,ze prosze o informacje dla innych uzytkownikow forum, bo wiadomo ,ze kazdy moze miec watpliwosci. Pozdrawiam.

Gość nic nie rozumiem
pewnie mama się przestraszyła chociaż jest niewinna przez moderatora...ehhhhhhh dajcie ludzie spokój, jak ktoś bedzie chciał to pomoże samotnej mamie....i tyle