Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka27

CIENIE DLA BRUNETKI

Polecane posty

Gość brunetka27

Witajcie. Chciałabym zmienić cienie do powiek (do tej pory używałam grafitowych) - a po prostu nie mam pojęcia jakie jeszcze by mi pasowały. Coo możecie doradzić dla brunetki, z czarnymi oczami i śniadą cerą ? Będę wdzięczna za rady.

Gość sliwke polecam
fajna jest

Gość marionetka_
szare,popielate,kremowe,róż

Gość CZARNA23
JA UZYWAM JAKIS ZLOTAWYCH,ZIELONYCH,ZOLTAWYCH MATOWYCH I CZASEM PUDROWYCH ROZOWYCH:)SPROBUJ CIEMNO ZIELONE ,Z METALICZNYM POLYSKIEM Z INGLOTA.SA SUPER!

Gość hmmm.....
Brunetkom będzie pasował kazdy kolor:)

Gość brunetka27
Dziękuję bardzo za odpowiedzi, a czy byłybyście w stanie podać jakieś konkretne numery tych cieni np. z Inglota własnie?

Gość Ewelka69
jasna zieleń z brokacikiem. Uwielbiam brokat i wszystkie cienie mam z brokatem. A te jasno zielone to z firmy JOKO. Sliczne błyszcza na powiekach. Pomalowac oczy kredna, tuszem i super:)

Gość CZARNA23
INGLOT NR 21 ONE SA TAKIE PERLOWO-METALICZNE! TE CIENIE UZYWAM RAZEM Z SIOSTRA.MAMY JE JUZ ZE DWA LATA!ZEBY SIE DLUZEJ TRZYMALY NAWILZ TROSZKE APLIKATOR.:)

Gość brunetka27
Czarna dziękuję Ci bardzo :) I reszcie dziewczyn również :)

Gość nodi19
a znacie strone inglota?

Gość brunetka27
tak :-D www.inglot.pl :-D

Gość advice
brazy brazy i jeszcze raz brazy!!!! ja mam ciemne brazowe włosy i ciemne brazowo-ogniste oczy, i w tych najlepiej sie czuje, używam jeszcze grafitowego i ciemnego fioletu, cos jak oberzyna, naprawde brazy sa swietne ale te matowe mozena łaczyc je dowoli i zawsze wygladaja swietnie polecam!

Gość kicia187
a grafitowy to jaki to jest?):bo nie wiem za bardzo a chce jutro sobie kupic jakis zajebisty cien:)bo w piatek mam randke:)

Gość kicia187
podajcie mi firme nalepszego cieniu w odcieniu grafitowym:Djakich uzywacie i jakie slicznie wygladaja chodzi mi o to zeby mialy ten "nieskazitelny blask"

Gość Granitowa Tekla
Sama jestem brunetką więc na pewno zielony, szary i brąz. W zasadzie to wszystkie kolory pasują brunetkom, ale te najbardziej :)

Gość brunetka27
Kupilam sobie śliwke z inglota i jakoś nie bardzo mi sie to podoba :( Mało ją widać na oku. Kicia187: grafitowy to takie połączenie szarego z niebieskawym jak gdyby. Jak wrócę do domu to Ci napiszę numer z inglota którego używam to sobie możesz się przejść do sklepu i popatrzeć jaki to mniej więcej jest.

Gość kicia187
Dzieki brunetka27:)bo ja wlasnie jutro ide kupic cien z inglota grafitowy wlasnie:)powiedz mi jaki numerek i ile mniej wiecej kosztuje?:)czy jestes zniego zadowolona?:) buzka (jestem brunetka z zieolnymi oczami i nie wiem czy grafit mi bedzie pasowac co o tym myslice?)odpiszcie:)buzka dla wszystkich brunetek!!!!:)

Gość brunetka27
Kicia: kurcze powiem Ci szczerze, że nie mam pojęcia czy do zielonych oczek będzie pasował (ja mam ciemnobrązowe). Myślę, że najlepiej będzie jak pójdziesz do sklepu i wybróbujesz testerek. ja Ci podam jakich ja używam to możesz sobie je obejrzeć: 1. Inglot Deep Pearl nr 55 2. Inglot Deep Pearl nr 41 4. Inglot matowy nr 27 Zaznaczam, że wszystkie 3 to są takie dosyć ciemne grafity (chociaż na oczach wcale tak ciemno nie wyglądają) - więc nie każdemu to może pasować. Ale na testerze możesz sobie przecież sprawdzić :) Daj znać co w końcu kupiłaś :)

Gość brunetka27
Aha! I odnośnie ceny to nie pamiętam dokładnie, ale chyba 6-8zł kosztował każdy (tak mi sie wydaje :)

Gość ciamciammmm
a ciemna brunetka? jakie cienie?

Gość kicia187
Dziekuje ze mi odpisalas Brunetko27:)jutro ide na zakupy wiec przyda sie:) pozdrawiam wszystkie brunetki napisze jak co:)jakie efekty i czy bedzie ladnie wygladac :*buzka

Gość kicia187
grafitowy okazal sie fajny ,ale juz mi sie znudzil jakie cienie jeszcze pasuja brunetka ozielonych oczach?? chcialabym sobie tak fajnie zcieniowac oczy ze z jednej strony ciemniej a z drugiej jasniej kto wie jakie cienie pisac pisac!!:)

Gość brunetka też
Jest taki jeden zfirmy JOKO, kupiłamgo bo był niebanalny i się nie zawiodłam, mianowicie, jest takie trójdzielny - kremowy, beżowy i jeden kolor ktory wyglada jak brazowo-fioletowy żadna inna fimra takiego koloru nie ma - szukałam wygląda bardzo ciekawie, jest bardzo ładny. Poza tym złote, brązy, róze, fiolety i zielenie