Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia187

mam opryczke ?kto ma jeszcze?procz mnie pomiozcie!

Polecane posty

Gość kicia187

mam opryszczke juz od wczoraj boli i pelno pecherzykow ze stupami jak mi nie zejdzie do poniedzialku to sie zabije dzisiaj wszkoel nie bylam przez to cholerstwo

Gość koobi
Kup sobie w aptece taką maść w malutkich saszetkach (nie pamietam nazwy, coś jak tribulet ) na gojenie ran. tanie i skuteczne.

Gość kicia187
dzieki kolezanko:(;:(:(bozee jak boli:(:(

Gość kicia187
natia dzieki za wspracie:(a moj dopiero drugi dzien tej meczarni ja nie wiem co bedzie jak nie zejdzie do poniedzialku:(a te pecherzyki nie dosc ze bola to wygladaja fujjj:(mam jakas masc ale ona nie bardzo pomaga:/ponoc moczem jest dobrze posmarowac ale boje sie ze tylko sobie pogorsze:(

Gość musisz ja wysuszac
wtedy zasycha i ladnie sie goi

Gość kicia187
ale czym wysuszac?:(:(:(

Gość Syzyzfka
Smaruj stale maścia borną: szybciej sie goi, nie swędzi i nie robi się strupek

Gość kicia187
jestem naprawde zdesperowana:(a te mascie ile kosztuja sa bez recepty?:(a co myslice na temat moczu?:(

Gość musisz ja wysuszac
ja polecam masc cynkowa - w kazdej aptece za grosze

Gość kicia187
ja przeciez na ulice tak nie wyjde:(:(:( ehh zyc mi sie odechciewa malo tego mam kolczyk w nosku musialam go wyjac bo na nosku z tej strony zaczela m isie robic jakas krosta w miejscu przeklocia:(

Gość kicia187
juzmi sie robia biale strupy:((:(::(fujj

Gość kicia187
a dzismialam isc na dyskoteke:(

Gość a ja.....
odka d pije zielona herbate oczywiscie regularnie to opryszczki nie mam, bo inaczej to w okolicach okresu mialam az 3 pood rzad. dzialaja tez takie granulki homeopaytczne na opryszczke (chyba z 6zł kosztuja). lepiej zapobiegac niz leczyc;)

Gość kicia187
pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:((:(:(:(:(:(:((:(:(::(:((:(:(:(

kicia---> witaj w klubie,. ja tez siedze wlasnie przed kompem z ochydn.ą opryszczką na wardze. i wiem co czujesz... tylko ze u mnie jak juz mnie na nią napadnie to nic nie wyciągnie ani zadne mazidła i masci. brałam nawet na to antybiotyk i nic:(

najlepszy krem na opryszczke to penaten! dziewczyny, nie bierzcie tabletek ani nie smarujcie zoviraxem etc. penaten jest najskuteczniejszy - gwarantuje

Gość Yv_ona
Dziewczyny!!! Zovirax jest dobry,ale tylko zanim się opryszczka "wykluje". Ale jak juz się pokaże i boli to tylko Vratizolin krem3%, do kupienia w aptece bez recepty... Powodzenia w walce

Gość Czajka
Dla mnie bezapelacyjnie najlepszy jest Zovirax i jego stosuję choć jest bardzo drogi, ale warto, bo tylko on jest dla mnie skuteczny, a próbowałam wiele środków. Zmiana na wardze, czy czasami wewnątrz nosa cofa się bardzo szybko. Na następny dzień już nic nie widać i tylko ja wiem, że toczy się tam jakaś walka, bo jeszcze trochę boli. Myślę, że trzeba wypróbowywać wiele środków, aż trafi się na ten dla siebie najlepszy, a potem nie stwierdzać kategorycznie, że tylko ten jest najlepszy dla wszystkich, a inne do niczego, bo na każdego działa coś innego.

Gość kicia187
czesc kolezanko wspoldoli :(i kto nam pomoze myslicie ze doponiedzialku koszmarzniknie :(jeszczemnieoko zaczelooble:(:Dja pierdziele

Gość bądź honorowa
"jak mi nie zejdzie do poniedzialku to sie zabije" - trzymamy za słowo :-)

Gość agata8111
ja tez mam :((( ale na szczescie juz schodzi powoli.Smarowalam maścią vratizolin, wydaje mi sie ze troche pomoglo.

Gość kicia187
nie iwem czy zdrapywac strupy czy nie?

Gość agata8111
lepiej nie, kiedys przez to zostal mi slad, w koncu zniknal ale to dlugo trwalo...

Gość kicia187
ja mam kolo ust i mi samo odpada te stupki ale po ty jest czerwone;9:(ten slad mi zostanie??czym zlkiwidowac ta czerwona plame ratunku!!

Gość kicia187
:(boli....:(chyba bede zaraz ryczec z rozpaczy:(

Gość babcia Alina
Kicia ... przykładaj sobie waciki nasączone moczem . jak wyschnie to znowu namocz, i tak cały czas z tym chodz jak jesteś w domu ;) sprawdzone!.. tylko sie nie denerwuj bo jak wyszlo musi zejsc, po moczu nie robi sie strup twardy:) 🖐️

Ja też mam! Od lat nie miałam, a teraz jestem na osterj diecie i chyba osłabiłam organizm... Jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza, bo jest mała, polecam do kuracji Sudocrem i maśc cynkową oraz przemywanie sokiem z cytryny.

kicia187- jak tam zyjesz?? bo u mnie zle , bardzo zle. J A TEZ BARDZO BARDZO BARDZO BYM CHCIALA ZEBY DO PONIEDZIAŁJKKU ZESZŁA ALE NIE WIEM CZY MIS IE UDA. NAJGORZEJ JESTW SZKOLE. BOZEEEEEEEE. ODEZWIJ SIE.

Gość kicia187
more_lka jestem z toba kochana:*moja wiem jak ci ciezko pocieszajace ze ktos ma taki sam problem heheh mi jakos nie schodzi strupy sie porobily boli jak cholera:(nie wiem co robic:( jak chcesz zostaw mi swoj numer gg to sobie pogadamy.a dzis mialam miec randke:/ akurat mamwolnachatejapierdzielejakipech ,wkurzona jestem :/i ryczec mi sie chce zaraz ide sprobwac ztym moczem jakdoponiedzialku niezejdzie to nie wiem dziewczyny bede krytykowac a chlopacy brzydzic na mojwidok...aprzeciez mialam takaladnatwarzbleee:(:(:(:(:(:(:(:(:(