Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia187

mam opryczke ?kto ma jeszcze?procz mnie pomiozcie!

Polecane posty

kicia---> fajnie ze mnie rozumiesz. kurcze wiem ile taka ZWYKŁA opryszczka moze namieszac. :( :( no ale cóż... mnie tez boli i tez mi sie porobily strupy.. ale cos stracilam nadzieje ze na poniedzialek zejdzie... przypadkowo ją \"naruszyłam\" i jest gorzej... :( a to mój nr gg--> 7551227 odezwij się kiedys!!!

kicia----> jak zyjesz?? bo u mnie zle. kurcze ta głupia głupia opryszczka nie zniknie mi do jutra.. :( nawet nie wiem czym to smarować... :-P

Gość kicia187
nie wiem probuje sie do ciebie dostac morelka na gg ale nie wiem czemu sie nie odzywasz moj numer 9057063 odezwij sie ty mi tez nie bardzo schodzi wczoraj zdarlam caly strup i bylo tylko czerwone ...ale jak wieczorem posmarowalam mascia to znowu narosly strupy:/ ja juz nie wiem co robic:( a do jutra tez cienko to widze zeby zeszlo chy ba bede musiala sie zabic jak wczesniej obiecalam:D:D heheh kurde:(

Gość kicia187
ja bede na pewno wieczorkiem na gg tak kolo 20 21 a i teraz jestem ale ciebie nie ma morelka i tak kolo 14:)moze bede buzka:* trzymaj sie jestem z toba:(

Gość piq
Najtańszy na opryszczkę jest SONOL w sztyfcie.Kosztyje 3,50.U mnie opryszczka bardzo szybko się zagoiła i nie wraca już TRZECI ROK.Naprawdę godny polecenia,kupisz go w każdej aptece bez recepty!!!

Gość mechu29
nauzyka ale ten pentan jest dla niemowlat... ja tez mam opryszczke i strasznie mnie to wkurza, wstyd sie pokazywac... kto zna jakis zloty srodek??

Gość Jumper
Ta masc to Tribiotic