Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala manipulantka

SZTUKA MANIPULACJI LUDZMI

Polecane posty

Gość mala manipulantka

Witam wszystkich zainteresowanych :) powiem wprost jestem czlowiekiem ktory czasami stwarza rozne sytuacje( kosztem, innych czasem) aby zyskac doswiadczenie zyciowe i aby na przyszlosc wiedziec jak sie zachowac w kazdej sytuacji i z takimi ludzmi chciala bym porozmawiac jestem poniekad egoistka ale mdraa egoistka gdyz wiem co robic aby zawsze osiagnac cel i aby zbytnio nie zranik osob dzieki ktorym i na ktorych bede sie uczyc ciala bym abysmy wymienili sie informacjami i metodami chodzi o sztuke manipulowania ludzmi dla swojego zysku ( a podkreslam ze w trakcie "nauki" jest sie totalnie swiadomym i na zle to nam nie wyjdzie gdyz wiemy kiedy skonczyc i uczucia oraz sumienie mamy na "pstryk! ") dzieki temu nikt mnie nie wykiwal i nikt mnie nie oszukal bo ja jestem krok w przod i potrafie przewidziec wszystkie reakcje i sciemy dzieki temu jestes wytrwalsza i bardzo silna piszcie wiec

Gość mala manipulantka
podnoszeeeeeeeeeeeeee

Gość mala manipulantka
kazdy kims manipuluje i nawet czasami nie zdajecie sobie sprawy a grunt w tym aby zdawac sobie wlasnie z tego sprawe widze ze nikt sie teraz nie przyzna;)

Gość mala manipulantka
podnosze podnosze bo na pewko kogos w koncu ten topic zainteresuje mam nadzieje:)

Gość moja miła iwosiu
wiemy, wiemy

Gość dzordz busz
podnies jutro bo dzisiaj nie chce mi sie tego czytac

Gość mala manipulantka
ze jak:|????????????????? yy? nie jestem Iwosia :| :O:O:O:O piszcie na temat ;)

Gość mala manipulantka
podnosze ponownie piszcie!!

socjotechnika to bardzo niebezpiczna dziedzina. Spotkalam kiedys pewnego osobnika w swoim zyciu ktory ja praktykowal, niebezpieczny gosc. Problemow mi narobil ale dzieki temu doswiadczeniu nigdy wiecej nie dam sie nabrac. A Tobie radze nie eksperymentowac bo naprwade mozesz komus krzywde zrobic

Gość mala manipulantka
ja nie experymentuje ja po prostu obralam taki tryb zycia ale wiem doskonale ze kiedy bede chciala- przerwe to i dlatego szukam osob robiacych to samo

Gość brzmi intrygująco
chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej:) dyskutujcie !!

Gość mala manipulantka
no wlasnie... nikt nie chce dyskutowac:O:(:(:( halo halo halooo

on tez tak zaczynal, mnie zreszta tez chcial tego nauczyc. A w pewnym momencie to stalo sie silniejsze od niego, nieswiadomie ranil tych ktorzy mu zaufali. Przestal odrozniac fikcje od rzeczywistosci a przeciez to miala byc tylko zabawa. Z 7 razy zmienial miejsce zamieszkania i tak blaka sie samotnie, \"bawiac\" sie kosztym innych ludzi. Zycze powodzenia!

Gość mala manipulantka
chodzi mi o nietechniczne sposoby rozgryzania ludzi i manipulowanie nimi ect, opiera sie to na skłonieniu podstępstwami i tworzeniu roznych sytuacji aby uzyskac cel

Gość mala manipulantka
o losie slodki --> ja sie w to "bawilam" przez 6 lat potem doszlam do wniosku ze w sumie swoje wiem i wiecej mi nie trzeba o tym ze to wszystko byla bujda wie tylko jedna osoba nikt inny sie nie zorientowal a ja osiagnelam zamierzony cel potem zycie dalo mi kopa i doszlam do wniosku ze nie dam sie nikomu krzywdzic i po dwurocznej przerwie wrocilam do tego z powrotem gdyz to ja mam kontrole a nie inni nade mna gdy bede chciala, porzuce to znow :) jednak jak narazie chce to jeszcze bardziej rozbudowac

Gość mala manipulantka
o slodki losie --> wlasnie sztuka tkwi w tym aby nad tym panowac ciagle i aby miec swiadomosc tego co sie robi twoj znajomy widocznie mial za slaba psychike to doswiadczenie bylo dla niego za ciezkie i pochlonelo go, zawladnelo nim calym a on nie potrafil juz tego kontrolowac mnie sie to nie zdarzy zapewniam cie :)

Gość ja Ci powiem
podaj chociaz jeden przyklad jakiejs sytuacji z zycia, w ktorej to mialo miejsce

Gość mala manipulantka
dzieki losie jednak ja mam pelna swiadomosc tego co robie :) i wiem ze sama sobie krzywdy nie wyrzadze:) noo czy jest tu ktos taki jak ja ????????????

do perfekcji sztuke manipulacji mają opanowaną Olek kwaśniewski i O.rydzu,im to nwet dp pięt nie sięgasz,mała,głupia manipulantko której się wydaje ze wszystkie rozumy pozjadała :)

Gość to ja zalozycielka
Pan Nickow --> witam :) Wprawdzie mam nadzieje ze czegos nowego sie na tym topicku naucze :) dlatego tez powstal:) chciala bym sie min.wymienic doswiadczeniami pisz co wiesz po prostu ;) i jak to sie sprawdza w twoim zyciu i co ci to daje ps. zarezerwowal mi jakis d... nicka

Gość to ja zalozycielka
Real_Annihilator --> mylisz sie moj drogi :) topik zalozylam w celu doksztalcenia sie pod wzgledem manipulacji chcialam bym byc pod tym wzgledem perfekcjoinistka i mam nadzieje ze czegosc sie naucze jesli cie to nie interezuje -- masz do wyboru inne topiki

Gość to ja zalozycielka
podnoszeeeeeeeeee

Gość nie rezerwowac mi nickow
ponownie podnosze z nadzieja ze jest tuktos kogo to zainteresuje

Gość taka jesteś mądra
w takim razie powiedz mi jak zdobyć chłopaka to jest mój kumpel z równoległej klasy, do niedawna gadaliśmy czasem na gg, ale teraz raczej nie gadamy powiedz mi teraz jak stworzyć sytuacje, żeby to on sie do mnie podłączył pierwszy bo dotąd ja to robiłam (nie chce rozwiązań typu: zagadaj jeszcze raz, albo udaj, że sie pomyliłaś i wyśluj widomość, która niby nie miała być do niego) słucham uważnie