Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala manipulantka

SZTUKA MANIPULACJI LUDZMI

Polecane posty

Gość maIa manipuIantka
Manipuluję zarządem Pracowniczych Ogródków Działkowych \"Owoc\" w Warszawie przy ulicy Żwirki i Wigury w taki sposób, że niepostrzeżenie wygryzam im analne rodzyny kiedy pochylają się aby pielić rzodkiewkę :classic_cool:

Gość taka jesteś mądra
dzieki Real,dobry pomysł :)

Gość pierdolisz jak iwosia
a to nie jest komplement :O

Gość nie rezerwowac mi nickow
ja nie udzielam rad tylko chce sie wymienic doswiadczeniami z osobami ktore zajmuja sie tym samym ale widze ze tu takich nie ma Pan Nickow --> nie mam czasu lazic po czatach

up

Gość nie rezerwować mi nicków
każdemu kto zarezerwuje mój nick wylize rowa,jedynie obciągne z połykiem :D

Gość taka jesteś mądra
no tak real, tylko ktoś na takim poziomie intelektualnym jak twój mógł wymyślić coś tak mądrego i sądzić, że to śmieszne :o

spa-daj

up

Gość ignorantka
O co Ci chodzi?Chcesz pobierać nauki pośledż poczynania Kurskiego. Ten dopiero sztukę doprowadził do perfekcji.

ignorantka --> z checia poszla bym na lekcje co pana kevina mitnicka jednak uwazam ze tu tez mozna sie czgos nauczyc

====> mała manipulantko No wiec powiem Ci, ze poznalam kiedys takiego faceta, ktory jak sie potem okazalo(niestety dla mnie za pozno) takimi wlasnie manipulacjami sie w swoim zyciu poslugiwal - rozniez wobec mnie. Ja \"wyszlam\" z tej relacji niezle poturbowana psychicznie, do tej pory sie lecze, a minelo juz kilka lat. Natomiast jesli chodzi o niego, to owszem zawsze osiagal to co chcial, bez wzgledu na to jakimi metodami, w rezulytacie zawsze krzywdzac kogos po drodze. Na podstawie osobistych doswiadczen moge powiedziec, ze glowne cechy manipulanta to: NIEUFNOŚĆ, CYNIZM, BRAK SKRUPUŁÓW, ZATRACANIE GRANICY miedzy dobrem a zlem - czy jakkolwiek by tego nie nazwac. A co najwazniejsze taki manipulant przez swoje praktyki niby zyskuje doswiadczenie i wydaje mu sie ze dzieki temu nic nie jest w stanie go zaskoczyc, ze jest w stanie przewidziec kazda ewentualnosc i kazdy ruch \"przeciwnika\", a wlasnie przez to PARADOKSALNIE nierzadko myli się formuując nieprawdziwą i spłyconą ocenę sytuacji, czy tez intencji innych ludzi. I przede wszystkim - TEGO NIE DA SIE COFNĄĆ! Zabawa z manipulacją to rownia pochyla. Wydaje Ci sie ze nad tym panujesz, ale niestety jest odwrotnie. Manipulant krzywdzi nie tylko innych - przez takie działania WYPACZA to co było w nim nieskażone, niewinne, naturalne i bezinteresowne. Staje sie WYRACHOWANY.