Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OJCIEC38

BYLA ZONA ODDALA DZIECKO PO 13 LATACH-POMOCY!!!

Polecane posty

Gość OJCIEC38

Moja byla żona przez 13lat robila mi trudnosci i zabraniala kontaktow z moim synem.W tym czasie dorobila sobie dwoję nastepnych dzieci - kazde z innym.Ostatnie nawet nie bedzie znalo swojego ojca.UWAGA ona pochodzi z tzw dobrego domu.W ciągu tych 13 lat nekala mnie sadami i kmornikami ale przeżylem gdyz jestem czlowiekiem malokonfliktowym.Moj syn ma teraz 15 lat i ona przestala sobie z nim radzić, ale nie finansowo bo jest dobrze usytulowana w przeciwienstwie do mnie,tylko z wychowaniem. pewnego dnia we wrzesniu 05r zadzwonila do mnie i zpytala czy ja go biore do siebie. Od razu podjęlismy decyzję z moja druga zoną z ktorą jestem od 13 lat , że TAK. wziąlem więc syna do siebie. zresztą syn tak chcial Mam zasadzone alimenty czy mam je nadal placic bylej zonie czy powinienem zalatwić to od strony prawnej czy ktoraś z Pań może mi doradzić??? Syn będzie juz u mnie na stale.przebudowalem dla niego cale mieszkanie i zmienilismy zycie Czy moja byla żona czegoś nie knuje ? Jaka matka oddaje swoje dziecko???

Gość dr
idz do prawnika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dr
chyba ze z dzieckiem sa problemy i nie daje rady, wiec sie go pozbyla. a na poczatku to porozmawiaj z dzieckiem dlaczego matka go oddala

Gość zgłoś....
natychmiast zgłoś sprawę do sądu rodzinnego i wsytąp o ustanie obowiązku alimentacyjnego z Twojej strony i nałożenie go na eks żonę. To jedyny sposbó, żeby nie miała możliwości knucia