Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jooa

Nie wiem co robic

Polecane posty

Gość jooa

Moj ojciec mnie wykancza psychicznie, traktuje mnie jak obca osobe, nieodzywa sie do mnie, a jak juz to tylko krzyczy, dzis powiedzial mi zebym nie wyciagala lap i nic od niego niechciala skoro nie potrzebuje ojca, chociaz ja wcale tak nie powiedzialam ,albo niech mi narzyczony da. wogole sie nei dogadujemy. Wydaje mi sie ze ma to zwiazek z moim chlopakiem , a konkretniej ojciec jest zly ze spotykam sie z nim , a on pochodziz biednego domu i nie przyjezdza do mnie super samochodem , MOj ociec tylko patrzy na kase i go nie akceptuje. TYlko dlatego ze moj chlopak nie jest bogaty ojciec zle sie o nim wypowiada, uwaza go za gorszego i uprzykrza mi zycie.Nie wiem jak sobie poradzic z ta sytuacja bo boli mnie ze ojciec tak sie zachowuje , wszystko skupia sie na mnie . Moze macie jakies rady...

tylko jedną - przetrwać. wiem co czujesz bo u nas jest problem z mamą mojego narzeczonego i z perspektywy czasu wiem że jedynie trzymanie buzi w ciup nie pogarsza sprawy choć i nie pomaga.... aby do ślubu a potem fru jak najdalej zaczać od nowa żyć na własną rękę, za własne pieniądze /tak.... nie jest to łatwe o nie..../

Gość jooa
dzieki za pocieszenie

Gość chce sie kochac
hej jola!!! wiem co co czujesz ja mam to samo mam chloapaka i uwazajja go za jakiegos niedorobionego, mam matke ale to tak jak bym nigdy nie miala! w domu mam horror!! nie nawidze ich!!!! kurwa mam dos, nikt mnie nie kocha poza facetem w ktorym mam sparcie:) pozdrawiam