Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusdka

Suche plamy na twarzy- jaki krem, co zrobic zeby nawilżyc?

Polecane posty

Gość jusdka

zaczełam prace na produkcji płynów w rozlewni i od tego wszystkiego wyskoczyło mi chyba jakieś uczulenie :( mam suche plamy na twarzy sa szorstkie w dotyku tak jakby pełno krostek, musze to jakos nawilzyc i nie wiem co by było dobre? przed chwilą zrobiłam peeling i jeszcze bardziej skora zrobiła sie chropowata :( POMOCY :(

Gość ja ci polecam
po pierwsze to wizyta u dermatologa pij wapń, jest dobry na wszelkie uczulenia a jesli chodzi o masc to ja polecam "clobaze" mozesz kupic w aptece, ale najlepiej byloby jednak isc do lekarza powodzenia :)

Wiesz co mam to samo co ty,bardzo ciezkie do wyleczenia mnie te plamy jak je rodrapie to strasznie szczypia w tej chwili mam taka masc od dermatologa -Dermatop* Creme,idz do pozadnego dermatologa radze ci,ja to juz od dzicinstwa lecze i tak naprawde to itak mi to co pare miesiecy spowrotem wychodzi,wiem jakie to straszne uczucie.

Gość jusdka
ale oc mi da dermatolog skoro i tak bede musiała tam pracowac?? :( ciagla stycznosc z plynami....

acha i nie daj sobie przypadkiem przepisac Clotrimazolum bo bedzie jeszcze gozej! Najlepiej powiedz lekarzowi ze chcesz masc z Antybiotykiem!.

to nic,zrob sobie najpierw test na alergie->bardzo wazne,wtedy musi ci cos dopasowac jakis krem czy masc zebys nie miala alergii.