Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga_26

BADANIE USG, MAM PYTANKO !!!

Polecane posty

Gość Aga_26

Czy robiac usg przezpochwowe mozna wykryc nadzerke ?

Gość tez czarna
podciagam bo sama jestem ciekawa:) zreszta w ogole nie wiem jak takie badanie sie wykonuje,w zyiu nie mialam usg ginekologicznego. Czy nie jest ono rownowazne ze zwyklym badaniem jamy brzusznej? dzieki,pozdrawiam

Gość zzzxxzzzzzxzxzzxzx
usg dopochwowe polega na włożeniu takiego urządzenia metalowego - (przypomina kształtem członka), wcześniej ginekolog nakłada na niego prezerwatywe! wygląda to strasznie ale tak naprawde nic się nie czuje i nie jest takie straszne! to usg jest dokładniejsze od zwykłego i wydaje mi się że nadżerka powinna być zauważona a w ogóle nadżerke powinien wykryć ginekolog przy zwykłym badaniu ginekologicznym

Gość no mnie troche boli to usg
i widzi on tam wszystko dokładnie, u mnie np wykrył żylaki w macicy

Gość Aga_26
Dzieki dziewczyny uspokoilyscie mnie, bo mialam niedawno takie badanie, ale podobno bardzo duzo kobiet ma nadzerke, wiec dziwilam sie ze mnie to ominelo. Nie rozumiem tylko dlaczego twierdzicie, ze robienie takiego usg boli, to nieprawda.

Gość chyba nie dziewica
Czy lekarz może zrobić usg przez pochwe dziewicy? Ja takie badanie miałam choć jestem jeszcze dziewica. i Zastanawia mnie tylko czy nie uszkodził mi mojej błony bo potem przez kilka dni miałm plamienia.

no jak mnie lekarka badala to mi tak p osciankach naciskala ze ledwo przyezylam;/ zero delikatonosci...

dziewica to osoba ktora uprawiala seks z mezczynza.... wiec mozes zsobie nawet palcem, lub tamponem przebic blone a i tak bedizesz dziewica;/ boze zalamuje mnie poziom niektorych ludzie ktorzy nie potrafia faktow w jedno sklepac;/

Gość lakim*
groosia --- to jak ty dzicko urodzisz jak usg dopochwowe ledwo przezylas ;)